انسیه لطفعلی با تاکید بر اینکه حرارت و پختن نمی تواند سموم قارچ های سمی را از بین ببرد، افزود: سمیت قارچ هرگز با جوشاندن، سرخ کردن یا حرارت دادن کاهش نمی یابد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی با بیان اینکه برخی از این قارچ های سمی باعث ایجاد عوارض پوستی می شود، اظهار داشت: حتی دست زدن به قارچ های سمی نیز می تواند باعث مسمومیت افراد و ایجاد عوارض مختلف شود.

مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: مردم از جمع آوری قارچ در طبیعت و یا حتی دست زدن به آن به طور جدی خودداری کنند و هرگز قارچ های فله ای و بسته بندی شده و بدون آرم سلامت خریداری نکنند.

لطفعلی همچنین درباره قارچ های تولید شده در کارخانه ها توضیح داد: این قارچ ها در شرایط خاصی تولید، استریل و شسته می شوند. در فرآیند تولید، از تکنیک هایی برای از بین بردن سموم شیمیایی قارچ ها استفاده می شود و می توان آن ها را شسته و استفاده کرد. قارچ به طور معمول

وی با تاکید بر این مطلب افزود: دوره زمانی از آخرین سمپاشی تا برداشت محصول در مزرعه را دوره کارنس می نامند. در این مدت سموم شیمیایی تجزیه شده و به حد قابل قبولی می رسد که کمترین آسیب را به سلامت فرد وارد می کند، بنابراین غلبه بر این دوران اهمیت دارد.

لطفعلی با بیان اینکه برای سم زدایی قارچ های کارخانه ای حد و استانداردی وجود دارد، ادامه داد: در صورتی که سموم زیر حد استاندارد یا در حد استاندارد باشد و مکانیسم های استریل سازی به درستی انجام شود، می توان از قارچ های کارخانه ای با شستشوی معمولی استفاده کرد. . .

این قارچ شناس پزشکی افزود: در صورت نیاز مردم می توانند قارچ های صنعتی تولید کارخانه و دارای علائم و برچسب بهداشتی را خریداری کنند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما