خودروسازان یکی پس از دیگری، آنها در حال بازنگری در سیاست های خود در مورد برقی سازی محصولات خود هستند. به دنبال شرکت هایی مانند مرسدس بنز، فورد و پورشه، ولوو اکنون اعلام کرده است که در حال بررسی اهداف و استراتژی های خود است. این خودروساز سوئدی قرار بود از سال 2030 به یک برند کاملاً الکتریکی تبدیل شود.
به گفته ولوو، این شرکت در حال بررسی سرمایه گذاری های بیشتر در پیشرانه های هیبریدی است. این تغییر پس از کاهش تقاضا برای خودروهای الکتریکی در بازارهای بزرگ در سراسر جهان صورت گرفت. در عین حال، تردیدهای زیادی در مورد آینده خودروهای الکتریکی در چندین بازار کلیدی مانند ایالات متحده و چین وجود دارد.
مدیر عامل ولوو اعتراف کرد که با وجود مزایای پیشرانه الکتریکی، شتاب روند تمایل مشتریان به سمت خودروهای الکتریکی در سراسر جهان یکسان نیست. از دیدگاه آقای روآن، خودروهای هیبریدی به عنوان پل محکمی برای مشتریانی که در مورد خودروهای تمام برقی مردد هستند، ایفای نقش می کنند. نمایندگی های ولوو نیز این را به جهاتی منعکس می کنند. بر اساس آمار فروش، مدیران نمایندگی ها نسبت به تجهیز تمامی محصولات به موتور الکتریکی از سال 2030 خوشبین هستند.
علیرغم بررسی سیاست ها، ولوو همچنان به برقی کردن محصولات خود متعهد است. این شرکت موتورهای هیبریدی را به عنوان یک راه حل موقت برای حل مشکلات فعلی و تغذیه سلیقه های مختلف مشتریان در نظر می گیرد. از دیدگاه ولوو، تا زمانی که بازار خودروهای الکتریکی به بلوغ برسد، می توان روی موتورهای هیبریدی حساب کرد.
همانطور که قبلاً به اطلاع شما رساندیم، تقاضا برای خودروهای تمام برقی در بازارهای بزرگ جهان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. یکی از دلایل مهم این امر مواردی از این قبیل است نبود وی به زیرساختها و محدودیتهای لازم در تعداد جایگاههای شارژ، تنشهای سیاسی و منطقهای و همچنین حذف تدریجی یارانه خودروهای برقی اشاره کرد.
اگرچه خودروسازان به دلیل دور شدن از اهداف قبلی مورد انتقاد قرار گرفته اند، اما باید پذیرفت که رمز موفقیت در بازار انعطاف پذیری و سازگاری با تغییرات و همسویی با خواسته های مشتریان است. در بازارهای بین المللی هیچ صفی برای خرید خودرو به هر قیمتی وجود ندارد!
منبع:آخرخودرو