روزنامه خراسان نوشت: اتحادیه ملی شعار مسعود است پزشکیان او اصلاح طلب است اما این شعار توسط مجلس اصولگرا اجرا شد.

وزرایی که مجلس به آنها اعتماد کرد از چهره های اصلی جریان اصلاحات و حتی از جمله کسانی هستند که در برخی محافل سیاسی و رسانه ای از حامیان فتنه 88 و اغتشاشات 1401 یاد می شوند. ظاهراً سیدرضا صالحی امیری که در سال 1391 از مجلس نهم رای اعتماد نگرفت و محمدرضا ظفرکندی، برخی از مواضع او در مورد اغتشاشات سال 1387 و اغتشاشات 1401 هر دو در رسانه ها و فضای مجازی خوانده شدند از مجلس دوازدهم اصولگرا رای اعتماد گرفت.

از سوی دیگر در انتخابات اخیر ریاست جمهوری برخی از چهره های شاخص جریان اصلاحات مانند سید محمد خاتمی و مهدی کروبی در انتخابات مجلس حضور داشتند. اسفند 1402 شرکت نکرد، حامی و مبلغ شرکت در انتخابات شد. در حالی که مسعود پزشکیان ایشان کاندیدای انتخابات مجلس و آقای خاتمی هم بودند که در انتخابات شرکت کردند اسفند 1402 می تواند یکی از چهره های اصیل اصلاح طلب باشد، مانند پزشکیان حمایت در انتخابات اسفند او در سال 1402 شرکت نکرد، اما در تیر 1403 حامی پزشکیان بود

برخلاف این رویکرد غیرقابل دفاع برخی از چهره های اصلاح طلب از جمله سید محمد خاتمی، رای اعتماد مجلس دوازدهم نشان داد که جریان حزب اللهی با پایبندی به عقلانیت انقلابی، متوجه شده است که کشور ۱۵ سال است که در یک وضعیت نابسامان قرار دارد. وی به ویژه پس از متحمل شدن صدمات شدید از قیام 88 تصمیم گرفت با کنار گذاشتن مواضع دروغین و منافع ضد ملی کسانی که آتش اختلاف در سال 88 و اغتشاشات سال 1401 را دامن زده بودند تا زمینه ای گسترده برای اتحاد و همدلی ایجاد کند. . این امید وجود دارد که جریان اصلاح طلبی که بیش از یک دهه است از هر فرصتی برای ایجاد دوقطبی های کاذب در کشور استفاده می کند، این رویه غلط و ضد ملی را کنار بگذارد.

هیچ یک از رهبران اصلاح طلب حاضر به عقب نشینی از اشتباهات گذشته خود در سال 88 و اتهامات نابه جا به نظام نبودند، چه رسد به عذرخواهی. در چنین فضای سیاسی، اقدام جریان انقلابی در رای اعتماد به کل کابینه آقای پزشکیان، نشان از عقلانیت این جریان و توجیهی جدید برای جبران اشتباهات بزرگان جریان اصلاحات است. .

هم ظفر قندی و هم صالحی امیری از ظرفیت های کشور در دو حوزه مختلف برای خدمت به مردم هستند و اگر جنبش انقلابی مانند برخی اصلاح طلبان به دنبال راه حل سیاسی بود، حداقل این دو نفر و چه بسا تعداد بیشتری از مردم این کار را نمی کردند. جا در گنجه اما آنجایی که اصلاح طلبان شعار تساهل را مطرح کردند، جریان انقلابی با عملکرد خود به این تساهل معنا بخشید.

البته مسعود پزشکیان با فضا ندادن به اصلاح طلبان رادیکال و رادیکال و حتی بیرون نگه داشتن افرادی مانند ظریف و آذری جهرمی از کابینه و مصون نگه داشتن وزارتخانه های مهم کشور از کنترل این طیف، نشان داد که رویکردی واقعی و هوشمندانه برای ایجاد وفاق در جامعه دارد. کشور کشور

حتی با وجود اشتباه غیر قابل توجیه پزشکیان با پرداخت پول به رهبر انقلاب برای انتخاب کابینه، حمایت صریح رهبر انقلاب از افراد حاضر در کابینه می شود. پزشکیان وی خاطرنشان کرد: این امر بر رای نمایندگان کابینه تاثیر دارد و نباید از این مهم غافل شد. هر چه باشد، حالا وظیفه دولت آقای آقاست پزشکیان به خوبی و با تعداد آرا بالا ارائه شده است و بهانه ای برای رفع مسایل شنیدنی نیست و بستر سیاسی بسیار بهتری برای سران اصلاحات از جمله آقای خاتمی و دیگر چهره های شاخص این امر فراهم شده است. نسبت به گذشته حرکت کنند تا بتوانند جایگاه خود را جبران کنند. گذشته کاذب و پرهزینه ای که جز هزینه کشور و نظام درآمدی نداشت باید به ارث برسد. آیا بزرگان اصلاح طلب قدر این شرایط را خواهند دانست؟

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما