به گزارش بازتاب آنلاین آنلاین، سید حسین امیرجهانی فیلمنامه نویس سریال طوبی در واکنش به اظهارات پیمان جبلی رئیس رسانه ملی مبنی بر اینکه بحث هایی درباره ساخت فصل دوم این سریال وجود دارد و اینکه این سریال مطرح است. شما اطلاعات دقیقی از همکاران من در سیما فیلم دارید. برای تولید فصل دوم یک سریال، شرایط چارچوب لازم است. معمولاً فصل اول سریال باید مخاطب را خوشحال کند تا سریال ادامه پیدا کند. موضوع دیگر تصمیم مدیران شبکه است که آیا می خواهند فصل دیگری از این سریال بسازند یا خیر. در مورد چاپ اول، به لطف پیامبر بود که این اثر مورد پسند مردم قرار گرفت زیرا نام امام حسین (ع) در سریال طوبی بود.

امیرجهانی در پاسخ به این سوال که آیا ادامه یک سریال بعد از اتمام پروژه اتفاق می افتد یا خیر، گفت: در همه دنیا ابتدا فصل اول آن انجام می شود و اگر مخاطب آن را دوست داشته باشد، ادامه خواهد داشت. با این حال، نویسندگان پایان فصل اول را ترجیح می دهند تا ادامه آن امکان پذیر باشد. سریال های زیادی را در دنیا دیده ایم که از فصل اول جان سالم به در نبرده اند و سفارش دهندگان آن از ادامه دادن خودداری کرده اند. در مورد ساخت فصل دوم سریال طوبی، زمانی شروع به نوشتن می کنم که مطمئن شوم داستانی جذاب و هیجان انگیز دارم تا برند سریال طوبی لطمه نبیند و همچنین احترام مخاطبان قرار گیرد. نگهداری می شود.

فیلمنامه نویس سریال «طوبی» با بیان اینکه حدود 900 صفحه سیناپس برای سریال «طوبی» نوشتم که اگر همه آنها ویرایش می شد، سریال به حدود 100 قسمت می رسید، تصریح کرد: از زمانی که قرار بود محرم را پخش کنیم. و صفر امسال. بسیاری از فصل های داستان را کنار گذاشتیم تا در صورت فصل دوم، داستان ها و موقعیت ها از قبل مشخص شود.

وقتی از او پرسیده شد که در برخی از قسمت‌های سریال جهش‌هایی در زمان و فراز و نشیب‌هایی وجود دارد که ممکن است برخی فکر کنند نویسنده داستان کافی ندارد، او پاسخ داد: داستان‌های زیادی داشتیم که مجبور شدم بخش بزرگی از آن را کنار بگذارم. بنابراین ما توانستیم سریال را در 54 قسمت خلاصه کنیم. اما دلیل این جهش های زمانی در برخی قسمت ها این است که فیلمنامه سریال «توبی» ساختاری مدرن داشت و از همان قسمت اول فیلمنامه را غیرخطی نوشتم. یعنی داستان از سال 2002 شروع شد و با این سکانس شروع شد که زنی از عراق به ایران برگشت و ما نمی دانیم در عراق چه گذشت و بعد آرام آرام داستان به گذشته رفت و در نهایت از قسمت دهم به بعد ما ماند. از زمان گذشته بیشتر استفاده کنید و هر جا که لازم بود دوباره به زمان حال بپرید تا پرش های این رفت و برگشت محسوس نباشد. اما در نهایت مجبور شدیم داستان غیرخطی را به ساختاری خطی تبدیل کنیم تا به آنتن پخش روی میز تدوین برسیم که به قسمت اول و آخر لطمه زد.

امیر جهانی که پیش از این نگارش سریال سرجوخه را در کارنامه خود دارد، گفت: سریال طوبی تنها اقتباسی آزاد از کتاب اربعین طوبی نیست. نبود اما فقط الهام گرفته از این کتاب است، گفت: در کتاب اربعین طوبی شخصی به نام عبدالله که زن و دو فرزند دارد از عراق به ایران می آید. در ایران دختری به نام طوبی که پدرش کشته شده با عبدالله ازدواج می کند و سپس هر دو به عراق می روند. به محض ورود وی به عراق، یک زن عراقی به نام آنیا که همسر عبدالله است و دو فرزند از او دارد طوبی را به شدت کتک زد و داستان این ضرب و شتم تا پایان ادامه دارد. در بخشی از رمان طوبی فرزند خود را از دست می دهد. آنچه در سریال طوبی گرفتیم، از دست دادن نوزاد طوبی و ازدواج دختر ایرانی با پسر عراقی است. بنابراین بیش از 90 درصد سریال طوبی بر اساس خلاقیت شخصی یا بر اساس اتفاقات واقعی که با تحقیق به آنها رسیدم نوشته شده است.

این فیلمنامه نویس ادامه داد: مخاطبان ایرانی قطعا از فخرالدینی متنفرند که با وجود داشتن همسر و دو فرزند، با دختری همسن و سال پسرش ازدواج کرده است. همچنین از طوبی که وارد زندگی زنی شد که دو فرزند دارد. چون این موضوع در فرهنگ جامعه ما پذیرفته نیست. تماشاگران همچنین از آنیا متنفر بودند که دختری مثل طوبی را کتک زد. بنابراین از ابتدای نگارش، وضعیت داستان، شخصیت پردازی و روابط بین شخصیت ها به کلی تغییر کرد. البته این به معنای ارزش بین سریال و کتاب نیست. به هر حال فضای ادبیات داستانی و نمایشی متفاوت است. از آنجایی که سریال ده ها میلیون مخاطب دارد، باید روابط فرهنگی و اجتماعی حفظ شود. به همین دلیل و از آنجایی که در حال تماشای پخش سریال طوبی در جهان عرب هستیم، شخصیت آنیا نیز تغییر کرده است. اکثر شخصیت های سریال اصلاً در کتاب حضور ندارند. بنابراین بین مجموعه توبی و کتاب فاصله زیادی وجود دارد و خواندن کتاب را به خوانندگان توصیه می کنم.




اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما