فرشاد فرهی دانشجوی کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه ملی ایران بود و از سوی دیگر در موسسه هنر سانفرانسیسکو، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و دانشگاه اسلو نروژ ادامه تحصیل داد.
به گزارش ایسنا، وی همچنین در سال 2004 استودیوی تحقیقاتی معماری فرهی را در واشنگتن راه اندازی کرد.
مشارکت با زنده یاد هادی میرمیران در تأسیس مهندسین مشاور نقشجهان پارس، همکاری با بهرام شیردل، تدریس در دانشگاه، عضویت در هیئت تحریریه مجله معماری و شهرسازی و نگارش مقاله در مورد هنر و معماری ایران از جمله کارهای حرفه ای است. سوابق فرشاد فرهی که در منابع مختلف موجود است. ذکر شده است.
آشنایی فرهی با میرمیران از سال 1340 شروع شد و به قول خودش این آشنایی به مرور زمان به دوستی عمیق و ماندگار تبدیل شد و در نهایت به مشارکت و همکاری ختم شد.
او در مصاحبه ای به دانشجویان معماری توصیه کرد که معماری مترقی غرب را عمیقاً درک کنند و از آن درس بگیرند، اما از پیروی، تقلید و شیک پوشی به طور جدی خودداری کنند.
وی گفت: به دانشجویان معماری گفتهام که سعی کنید خودتان باشید و معماری خود را پیدا کنید و وقتی آن را پیدا کردید با آزمایش در متون مختلف و موضوعات مختلف معماری آن را ادامه دهید تا تهذیب و تبلور پیدا کند و او را برگردانند. تبدیل به یک معمار متفکر و صاحب نظر
فرهی معتقد بود که باید افکار کم اهمیت و پست را کنار بگذارند و به غیرممکن ها بیندیشند و درباره آنها نظر داشته باشند.
این معمار مشهور توصیه کرده بود که پریدن از این شاخه به آن شاخه را جدی از برنامه معماری خود حذف کنند و در ادامه کار متفکرانه بایستند.
وی در کنار این توصیهها گفت: معماران و دانشجویان معماری باید بر ساخت ایدههای خود اصرار داشته باشند، زیرا ساخت و سازهای متعدد ایدهها را جلا میدهند و معماران را منظم و متفاوت میسازند.
فرهی با بیان اینکه برای یافتن و تداوم معماری حرفه ای خود در تمام فصول سال باید سخت کوش و استوار باشند و در کنار همه این توصیه ها تاکید کرد که هنرجویان برای کسب مقام در صحنه های بین المللی و مسابقات بین المللی حضور فعال داشته باشند. که دلالت بر ساخت یک اثر، مشارکت جدی و مستمر دارد.