همشهری آنلاین نوشت: حسن طلوفرد معروف به «عمو حسن» یکی از شرکت کنندگان معروف مسابقه «گلیاپوچ» است که فصل اول آن روی سکو پخش شد.
او درباره حضورش در این برنامه گفت: «گلیاپوچ» یک بازی سنتی قدیمی است، به طوری که در گذشته که همه دور هم جمع می شدند، «گلیاپوچ» تنها سرگرمی بود. این بازی را هم از بچگی یاد گرفتم، البته در دوران سربازی هم گلیاپوچ بازی می کردم. ماجرای حضورم در برنامه گلیاپوچ این بود که به طور اتفاقی دعوتنامه را دیدم و برای تست رفتم. من و عمورجب جزو اولین کسانی بودیم که اعلام آمادگی کردیم.
طلوع فرد درباره رابطه اش با آمورجاب توضیح داد: مسیر من و آمورجب طولانی بود به همین دلیل قسمتی از راه را با هم پیمودیم و در طول مسیر با هم صحبت کردیم، به همین ترتیب من او را بهتر از دیگران می شناختم و فکر می کنم اوست. یک فرد بسیار خوب
وی درباره دلیل حذف گروهش در این مسابقات نیز گفت: به عمو رجب قول داده بودم که گروه را به فینال برسانم اما در نهایت شکست خوردیم. آخرین بازی در واقع در روزی برگزار شد که به نوعی روز چپ و راست من بود. یعنی هر کاری بکنم برعکس خواهد بود. در گلیاپوچ «چپ و راست» یک اصطلاح است. این بدان معناست که اگر چند بار با کسی مخالفت کنید، مغز و قلب شما دیگر با یکدیگر سازگاری ندارند. در چنین مواقعی حتی اگر درست تشخیص دهید باز هم مخالفت می کنید، انگار که تقصیر شما نیست!
وی همچنین با اشاره به تکنیک های گلزنی در بازی گلیاپوچ خاطرنشان کرد: برای کسانی که گل می زنند قبل از هر چیز چهره و سپس ذهن خوانی و سپس حرکات دست و بازی آنها مهم است. البته من به چهره کاری ندارم، یعنی حتی اگر مردم چیزی روی صورتشان بکشند، باز هم برایم مهم نیست. در واقع، من برای خواندن ذهن و کف دست ارزش خاصی قائل هستم زیرا باید بتوانیم ذهن مردم را بخوانیم. هر کسی که با صورت بازی می کند همیشه بین دست چپ و راست اشتباه می کند و فقط شخص را به درستی می شناسد.
عموحسن گفت: در بازی خارج از خانه خیلی چیزها را پخش نکردند، من را فردی آرام نشان دادند. در یکی قسمت هایی بود که من واقعاً در مورد آنها هیجان زده بودم، اما آنها قطع شده بودند و نمی دانم چرا برخی از آنها قطع شد. شاید آنها همچنان می خواستند من را فردی آرام نشان دهند، با وجود اینکه من انتظار چیز دیگری داشتم. بعد از تمام شدن بازی، آنقدر حواسم پرت شد که تا هفت صبح مافیا بازی کردم تا فراموش کنم چه اتفاقی افتاده است. البته وقتی پخش شد دوباره عصبی شدم چون بعضی قسمت ها سانسور شده بود!
وی ادامه داد: دیالوگ هایی که در طول بازی داشتیم همگی خودجوش بود و سبک نگارش از قبل تعیین شده بود. نبود. من فیلم های زیادی می بینم و به فیلم اهمیت زیادی می دهم. من روی جزئیات شخصیت ها تمرکز می کنم و این طبیعتاً باعث شد که تمرکز کنم. مدت کوتاهی هم دوره بازیگری را گذراندم. وی گفت: پس از پخش بازی، تهیه کننده برنامه از اجرای من و چند بازی دیگر خوشش آمد و به ما پیشنهاد بازی در سریال تاسیان داده شد. در این سریال به ما نقش دادند. بعد از آن برای کار در چند فیلم کوتاه و تئاتر دعوت شدیم.
طلوع فرد درباره واکنش مردم به اجرای او در گل یا پوچ نیز گفت: بعد از پخش برنامه با واکنش های خوبی از سوی مردم مواجه شدم، البته محبوب بازی کردم. البته بازخوردهای منفی هم داشت. مثلا یکبار یکی به من گفت چرا به ادیب زاده گفتی راست نمی گویی! البته سعی کردم در حین مطالعه با بزرگترها بی ادبی نکنم اما یک نکته را از قلم انداختم.