رئیس حوزه هنری استان گیلان گفت: اگر رشید غفاری به قتل نمی رسید، او شخصیتی الهام بخش و الگوی حفاظت از منابع طبیعی، محیط زیست، جنگل و میهن بود و داستان های او حفاظت از درختان است. بسیار جالب و شنیدنی

بازتاب آنلاین، امشب 19 آذرماه در مراسم رونمایی از پوستر و مستند جایزه ملی درخت رشید، سید رسول منفرد با بیان اینکه یک سال و نیم است که شهید غفاری را می شناسم، گفت: این شهید جنگلبان. در خانه اش توسط قاچاقچیان الوار به قتل رسید، اما شهادتش هنوز تایید نشده است. وی به دیدار خانواده شهید غفاری و درد و رنج آنها پس از شهادت پدرش اشاره کرد و افزود: شهید غفاری اگر به قتل نمی رسید، الهام بخش و الگو بود. او متعهد به حفاظت از محیط زیست، جنگل ها و زمین بود و داستان هایش در مورد حفاظت از درختان بسیار شنیدنی و عجیب است.

رئیس حوزه هنری گیلان با بیان اینکه شخصیت و زندگی شهید غفاری می تواند مایه الهام هنرمندان کشور باشد، گفت: پرداختن به موضوع شهادت در قالب درخت، جنگل و محیط زیست ایده خلاقانه ناب است. یک اثر هنری .

منفرد با اشاره به گذشت 22 سال از شهادت رشید غفاری با بیان اینکه راه و آرمان های او همچنان زنده است، یادآور شد: رشید غفاری با شهادتش زنده شد و هر چقدر هم که برای معرفی او وقت بگذاریم. جامعه، کافی نیست.

وی با بیان اینکه شهید رشید غفاری می تواند مانند شهید میرزا کوچ جانی به یک قهرمان ملی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: داستان شهید غفاری باید به صورت فیلم و کتاب ساخته شود تا نسل آینده ما از او الهام بگیرد.

رئیس حوزه هنری گیلان چهره های ملی همچون میرزا کوچچ را عامل محرک فرهنگ دانست و تاکید کرد: باید با تاکید بر معرفی قهرمانان ملی گردشگری را حول محور فرهنگ تقویت کنیم.

منفرد میرزا کوچوک جنگلی آن را جلوه ای از فرهنگ گیلان و ایران دانست و گفت: باید از این فرهنگ بی نظیر برای تجارت نیز استفاده کنیم.

وی خواستار پیگیری بیشتر پرونده شهادت رشید غفاری شد و افزود: باید پیام شهید غفاری یعنی حفاظت از منابع طبیعی را به نسل های آینده منتقل کنیم، بنابراین مسئولان اداری استان باید فرصت طلبانه به این موضوع نگاه کنند و آن را به عنوان یک موضوع مهم در نظر بگیرند. نیروی محرکه فرهنگ استان

علی امیری کارشناس اسناد و نسخ خطی سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان نیز با اشاره به اینکه شهید غفاری با وجود شخصیت و خدمت به طبیعت کشور گمنام ماند، گفت: شهید غفاری در تاریخ آن است. برای همیشه مرز و کشور.

وی با بیان اینکه دو سال پس از شهادت میرزا بحث زندگی وی مطرح شد، گفت: انتشار در قالب رساله «زندانگان جاوید» به میرزا کوچ و شهید غفاری نیز می تواند به حفاظت از طبیعت این منطقه کمک کند. یکی یکی از جاودانه های تاریخ شوید. عشق شهید غفاری به پاسداری از طبیعت برای همیشه در تاریخ معرفتی ایران ثبت خواهد شد.

این کارشناس سند و نسخ خطی با اشاره به تلاش برخی افراد برای نشان دادن میرزا به عنوان شخصیتی جدایی طلب یادآور شد: اسناد تاریخی در مورد جنگل و جنگل نشان می دهد که میرزا در برابر دو مولفه استقلال و آزادی ایران کوشا بوده است سند ثابت می کند که میرزا به دنبال استقلال شمال، گیلان و رشت بوده است. یکی آزادی ایران یکی از بزرگترین و مهم ترین نکات در مانیفست جنبش جنگل است.

امیری اسناد تاریخی را بازتابی جامع و شفاف از آرمان ها و اهداف میرزا کخ دانست و گفت: نام میرزا و یاران جنگل برای همیشه در صفحات تاریخ ثبت خواهد شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما