نقد دو بازیگر، ماجرای روستایی که پایتخت شد و «فرهنگ» صادر کرد!، نکاتی درباره شعار «نصر از الله و نصرت نزدیک»، نظارت دهه شصتی وزارت ارشاد در دنیای هوش مصنوعی! ، رونمایی از 30 کتیبه گلی هخامنشی، جایگاه تلویزیون در ایران پس از 66 سال، پیشنهاد فوری به وزیر ارشاد و… از جمله اخبار فرهنگی و هنری ایسنا در این هفته بود.
به گزارش ایسنا، بهروز شعیبی که این روزها «آغوش باز» را به عنوان کمدی درام روی اکران سینماها دارد، معتقد است: در سه سال اخیر سینمای سطح پایینی از ایران به دنیا معرفی شده و بسیار بد است. روند شکل گرفته است. این بزرگترین خیانت به سینمای ایران است چرا که از نظر کیفیت و اعتبار لطمات زیادی وارد کرده است.
فرزاد حسنی: امثال من با چالش هایی روبرو هستند
فرزاد حسنی با اشاره به حضور خود به عنوان بازیگر در سینما و فیلم «یازده یازده» گفت: امثال من با چالش هایی روبرو هستند. به این دلیل که ما قبلاً در عرصه اجرا کار کرده ایم و پس از آن مخاطب ما را به عنوان بازیگر در کارهای مختلف دیده است، اما من خیلی قبل از این کار شاگرد استاد سیروس شاملو بودم و خاستگاه اصلی من تئاتر بود.
انتقاد جواد هاشمی از بی عدالتی در تبلیغات
سیدجواد هاشمی با انتقاد از نابرابری در حمایت از فیلم کودک در حوزه تبلیغات گفت: وقتی رقابت سالمی در سینما وجود نداشته باشد، بخش خصوصی سینما فرو می ریزد.
قلابی هایی به نام سهراب سپهری!
یکی از جمله شاعرانی که نام اشعار جعلی در فضای مجازی منتشر شده است، سهراب سپهری از شاعران سرشناس کاشانی است.
برنده جایزه نوبل ادبیات 2024 معرفی شد
جایزه نوبل ادبیات 2024 به هان کانگ نویسنده کره جنوبی رسید.
قتل وحشتناک یک هنر با لیزرهای تجاری
هنر خوشنویسی در سالهای اخیر به دلیل پیشرفت تکنولوژی دستخوش تغییراتی شده است. تحولاتی که اگرچه ریشه در تاریخ خوشنویسی دارد، اما گاه این هنر را از قالب سنتی خود خارج کرده است. هر چند که ظهور روش ها و سبک های جدید باعث پویایی هنر خوشنویسی شده است، اما به دلیل دسترسی آسان، هنرمندان را نیز وارد این عرصه کرده است.
پرتره صحبت کردن هنر آینده است!
متصدی نمایشگاه جدید موزه هنرهای معاصر تهران، آثار ژانر پرتره موزه را ساماندهی کرده است. به همین دلیل تحقیقاتی در مورد پرتره های مدرن و معاصر انجام داده و معتقد است آثار پرتره ای که امروزه با هوش مصنوعی طراحی می شوند احتمالا در آینده در زمره آثار هنری قرار خواهند گرفت.
حکایت روستایی که پایتخت شد و «فرهنگ» صادر کرد!
۱۴ مهر روز «تهران» بود. روزی برای شهری که دیگر باغ های انار نیست، درختان چنارش رو به زوال رفته اند، بافت های تاریخی اش در حال فراموش شدن هستند و حتی کمتر کسی می داند که تهران مهاجرپذیر هم فرهنگ اصیل هنری، غذا و غذای خودش را داشت. فلسفه و غیره که این روزها حتی معرف معرفی فرهنگ ایرانی به دنیاست!
آیا می توان «عروسک های معلول» را وارد دنیای کودکان کرد؟
تولید و عرضه عروسک هایی با تفاوت های ظاهری و ظاهری نسبت به تعریف انسان سالم و کامل در ذهن همه مردم، چند سالی است که در دنیا رواج یافته است. موضوعی که البته تولیدکنندگان و مسئولان ایرانی به دلیل نداشتن پیوست فرهنگی کامل مشابه آنچه در سایر نقاط جهان رخ داده کمتر به آن پرداخته اند.
وقتی یک “مود” زندگی را نجات می دهد!
«مد پایدار» واژه ای است که در چند سال گذشته بیشتر شنیده می شود. روندی جهانی در صنعت مد که سعی می کند خلاء بی توجهی مدهای پیشرفته به محیط زیست را پر کند و در نتیجه از نابودی زندگی جلوگیری کند، اما هنوز ما در ایران به دلایل مختلف یا کمتر با این کلمه ناجی عادت کرده ایم. یا گاهی اگر کاری در راستای این مد انجام دهیم، از روی عادت است و به آن آگاهی کامل نداریم!
شعار «نصر من الله و نصرت نزدیک است» و چند نکته
پس از ترور سید حسن نصرالله یکی یکی از شعارهایی که در جای جای شهر به چشم می خورد آیه 13 سوره صف است که به معنای نصر از الله و نصرت نزدیک است، اما سوال اینجاست که این آیه چه ربطی به جبهه مقاومت دارد.
چرا حضرت عبدالعظیم الحسنی (علیه السلام) به شهر ری آمدند؟
مدیرکل هماهنگی مراکز علمی و فرهنگی آستان عبدالعظیم(ع) گفت: حضرت عبدالعظیم(ع) به عنوان موکل امام هادی(ع) برای تبیین معارف اهل بیت(ع) به مناطق راهبردی از جمله ری اعزام شد. بیت (ع) به ویژه مسئله غیبت امام زمان(عج) به مسلمانان. کند
نظارت دهه شصتی وزارت ارشاد در دنیای هوش مصنوعی!
10 سال پیش اگر بخواهیم از وظایف وزارت فرهنگ در حوزه موسیقی صحبت کنیم، میتوانستیم به مواردی از جمله صدور مجوز برای انتشار آثار موسیقی و برگزاری کنسرت و همچنین برگزاری چندین جشنواره موسیقی اشاره کنیم. از جمله جشنوارههای موسیقی فجر، ناهور و جوان، اما امروز این سوال به ذهن متبادر میشود که نظارت وزارت فرهنگ در حوزه موسیقی دقیقاً چیست و آیا چشمانداز روشنی برای فعالیتهای آن در دهه آینده وجود دارد؟
برای محمدرضا گلزار; مردی که می خواهد همه کاره باشد!
محمدرضا گلزار چند روز پیش با انتشار قطعه موسیقی «خراب کردی» با همکاری مهراد جم بار دیگر خبرساز شد. یک موسیقی پر سر و صدا که عده ای آن را دوست دارند و برخی مسخره اش می کنند!
امنیت پرسپولیس شکسته می شود؟
تصاویری در اختیار ایسنا قرار گرفته است که نشان می دهد حریم تخت جمشید با تحرکاتی مواجه است. پرس و جوهای بیشتر نشان داده می شود یکی مناقصه ای از شرکت های زیرمجموعه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شده و قرار است در حریم تخت جمشید تاسیسات گردشگری احداث شود. فعالان میراث فرهنگی اما این اقدام را شکستن حریم درجه یک تخت جمشید می دانند. مدیرکل میراث استان فارس اما می گوید: کلیات طرح در شورای فنی استان به تصویب رسیده است و قرار است سازه قابل حمل باشد و پروژه توسط یک شرکت کاملاً دولتی در سطح دولتی اجرا شود. مالکیت زمین، و هیچ گونه مالکیت شخصی یا سودی در آن وجود ندارد.
غزه گنجی را در ژنو دفن کرد
گنجینه های باستان شناسی و تاریخی از نوار غزه در ژنو به نمایش گذاشته شده است. میراث سرزمین ویران شده ای که به ویژه در سال گذشته تحت بمباران گسترده رژیم اسرائیل بوده است.
30 کتیبه گلی هخامنشی رونمایی شد
طومارهای هخامنشی بازگشته از آمریکا با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور در موزه ملی ایران رونمایی شد. نمایش 30 قطعه از این کتیبه ها مهر متون اساطیری تا 30 بدون متن هستند آبان ادامه دارد
موانع بازگرداندن الواح هخامنشی از آمریکا به ایران
اعلام ضوابط «وضعیت فوق العاده سفر»؛ جریمه را کسر نکنید!
وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تشریح شرایط لغو سفرهای داخلی و خارجی و لغو سفر در پی لغو پروازها در روزهای گذشته، وضعیت را «فوق العاده» و «غیرقابل پیش بینی» اعلام کرد.
حاشیه نشینان!
پلتفرم های VOD طی 6 ماهه اول سال با حواشی متعددی مواجه شدند که بیشتر آن مربوط به سریال در حال پخش است.
جایگاه تلویزیون در ایران پس از 66 سال بعد سیاسی جسورانه، سرگرمی و سرگرمی کم رنگ!
آن زمان که تلویزیون با سریال هایی مثل «مرادبرقی» و «دایی جان ناپلئون» و… شهرها را ساکت می کرد، فکرش را نمی کرد که این روزها پس از عبور از مسیری 66 ساله و با اینکه تنها سرگرمی رایگان است. در این روزهای کشور با چالش های مواجه با دنیای مجازی اقتدار رسانه و جذب مخاطب.
کارتون های خارجی که بچه ها را می ترساند!
بچه های دهه 60 و 70 با کارتون هایی بزرگ شدند که برخی از آنها در عین جذابیت و آرامش، شخصیت هایی را به تصویر می کشیدند که کودکان را با حس ترس آشنا می کردند.
آخرین وضعیت پخش «جناب خان»، «پارتی» و چند برنامه دیگر
مدیر شبکه «نسیم» جزئیات جدیدی از تدارک برنامه های «مسابقه بی سابقه» با اجرای فرزاد حسنی و «هزار و یک» که قرار است عروسک «جناب خان» در آن حضور داشته باشد، بیان کرد. برنامه برمودا و همچنین ادامه تولید «پارتی» توسط ایرج طهماسب. داد
پایان یک پرونده 9 ساله
یکی یکی از قدیمی ترین پرونده های حوزه تصویر کشور با حکم دیوان عالی کشور مختومه شد و به نظر می رسد اکنون زمان مناسبی برای بازنگری در قوانین حقوق مولفان که سال ها پیش با توجه به شرایط موجود تدوین شده است، باشد. .