بعدی- برای چندین دهه، متخصصان می دانستند که سیگار می تواند آسیب قابل توجهی به قلب وارد کند، اما اخیراً آنها اثرات طولانی مدت آن را کشف کرده اند.

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، بر اساس گزارش بنیاد قلب بریتانیا، سالانه حداقل 15000 مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی در بریتانیا به دلیل استعمال دخانیات رخ می دهد. اکنون محققان کره جنوبی کشف کرده اند که دقیقا چه مدت طول می کشد تا سیستم قلبی عروقی یک فرد پس از ترک سیگار به حالت عادی بازگردد: 25 سال! یافته‌ها همچنین نشان داد افرادی که سیگار را برای بیش از هشت سال ترک می‌کنند، با افرادی که هنوز سیگار می‌کشند، در معرض خطر حمله قلبی یا سکته قرار دارند. در این مطالعه، محققان داده های سلامتی بیش از 100000 سیگاری سابق و بیش از 4 میلیون فرد سیگاری هرگز را بررسی کردند.

افرادی که سیگار را ترک کردند ده سال بعد دوباره تحت تعقیب قرار گرفتند. در این مطالعه جزئیاتی مانند سن بیماران، سن شروع به کشیدن سیگار، تعداد سیگارهایی که در روز می‌کشیدند و سن ترک سیگار نیز ثبت شد. این مطالعه نشان داد که رابطه بین سیگار کشیدن و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی به میزان مصرف بستگی دارد. این بدان معناست که افرادی که در طول روز تعداد کمی سیگار می کشند، مدت کوتاهی پس از ترک سیگار، خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهند.

در همین حال، مشاهده شد که خطر حمله قلبی و سکته مغزی در افرادی که حداقل هشت نخ سیگار در روز در طول دوره سیگار کشیدن خود می‌کشیدند، تنها پس از 25 سال کاهش یافت. نویسندگان این مطالعه معتقدند: “سیگاری های سابق باید برای تشخیص و پیشگیری در خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مانند سیگاری های فعلی مورد توجه قرار گیرند.”

سیگار کشیدن سالانه حدود 78000 نفر را در بریتانیا می کشد و بسیاری دیگر تا پایان عمر با بیماری های کشنده زندگی می کنند. نیمی از بیماری های مرتبط با سیگار در بریتانیا بیماری های قلبی عروقی مانند مشکلات قلبی و سکته هستند. ده ها مطالعه نشان داده اند که سیگار با نارسایی قلبی مرتبط است. نارسایی قلبی زمانی رخ می دهد که عضله قلب به دلیل سفتی یا ضعف، آنقدر که باید خون را به بدن پمپاژ نمی کند. در نتیجه قلب نمی تواند اکسیژن و مواد مغذی مورد نیاز اندام ها و بافت های بدن برای حفظ فعالیت های طبیعی خود را تامین کند.

7000 ماده شیمیایی موجود در تنباکو، از جمله قطران، می تواند به رگ های خونی تغذیه کننده قلب آسیب برساند. در همین حال، نیکوتین، یک ماده بسیار اعتیادآور موجود در تنباکو، به شدت با افزایش خطرناک ضربان قلب و فشار خون مرتبط است. سیگار همچنین باعث ورود گازهای سمی مانند مونوکسید کربن به بدن می شود که باعث کاهش سطح اکسیژن می شود. تقریباً از هر هشت بریتانیایی و آمریکایی یک نفر سیگار می‌کشد. این در مقایسه با نیمی از جمعیت بزرگسالی است که در دهه 1970 سیگار می کشیدند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما