استفاده از سازه های سبک و قابل حمل برای توسعه گردشگری در روستاهای گیلان

استاندار گیلان با ارائه پیشنهاد استفاده از سازه های سبک قابل حمل برای اسکان گردشگران در این روستا به معاون گردشگری گفت: حدود سه هزار روستا در استان داریم که می توانند از ظرفیت شهرداران، دهیاران و… بهره مند شوند. کشاورزان باید صنعت گردشگری را بر اساس این طرح توسعه دهند

بازتاب آنلاین، هادی حق شناس ظهر امروز (پنجشنبه) در نشستی با معاون وزیر و معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به ساخت هتل های پنج ستاره و ایجاد و تقویت زیرساخت های گردشگری پرداخت. وی با بیان اینکه نیاز جدی به این استان وجود دارد، افزود: بسیاری از گردشگرانی که به این استان سفر می کنند، علاقه مند به اقامت در شالیزارها و اقامت در روستاها هستند، بنابراین این امر با نور امکان پذیر است. و سازه های تمام شده است. اقامتگاه های گردشگری در سطح سه هزار روستای گیلان محیطی امن را برای گردشگران فراهم کرد.

وی افزود: در این راستا ممکن است از دهیاران و دهیاران خواسته شود که پنج تا ده سازه قابل حمل سبک در روستا مستقر کنند و سرمایه گذار نیز این کاروان ها را آماده کرده و در اختیار کشاورزان قرار دهد. همچنین حمل و نقل زباله های برق، گاز و … را حل خواهیم کرد تا بتوانیم محیطی امن و سالم را برای مسافران و گردشگران علاقه مند به روستا و زیبایی آن فراهم کنیم.

حقشانا افزود: استانداری گیلان آماده راه اندازی و اجرای طرح مطالعاتی میراث فرهنگی در این منطقه در مناطق بلااستفاده گیلان است.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال اگر میراث فرهنگی گیلان 10 هزار سهمیه در مقیاس بزرگ اختصاص دهد، می توانیم با جذب سرمایه گذار و پرداخت تسهیلات، این سازه های سبک تمام شده را در اختیار روستاییان و فرمانداران قرار دهیم.

وی بیان کرد: اجرای این طرح در گیلان می تواند آسیب های اجتماعی را در استان به حداقل برساند و از مهاجرت روستاییان به شهر و تغییر کاربری و همچنین زباله ها و اسراف گردشگران جلوگیری کند فراهم کردن مسافران با غذا آسان تر می شود.

با بیان اینکه با حفظ طبیعت می توان با کمترین هزینه در بخش گردشگری اشتغال ایجاد کرد. وی بیان کرد: گردشگری در این منطقه تنها محدود به طبیعت گردی نیست بلکه به آستان مقدس سید جلال الدین اشرف فرزند امام موسی کاظم(ع) در آستانه اشرفیه و حضرت فاطمه اخری دختر امام موسی کاظم(ع) نیز محدود می شود. ). ) و خواهر امام رضا (ع). در رشت از نظر گردشگری تاریخی و مذهبی جایگاه ویژه ای دارد و گیلان یکی از استان های مقصد گردشگری به شمار می رود.

وی افزود: همچنین با ایجاد ایرلاین گردشگری در تلاش هستیم تا گردشگران خارجی را جذب کنیم که با ثبت جهانی ماسوله بیشتر مورد استقبال قرار می گیرد.

معاون وزیر و کمیساریای میراث فرهنگی کشور همچنین از پیشنهاد استاندار گیلان برای ساخت سازه های سبک پیش ساخته برای گردشگران در روستاها و مناطق مختلف استان استقبال کرد و گفت: این ایده به سرعت و از نظر اقتصادی مفید خواهد بود. میراث نیز سود خواهد برد. پس از شناسایی نقاط آسیب پذیر استان، این طرح به صورت پایلوت در چند نقطه اجرا می شود.

علی دارابی در ادامه اظهار داشت: با بسیج همه نیروها، ثبت جهانی ماسوله در یونسکو را هدف داریم. وی گفت: مستندات علمی ثبت جهانی ماسوله با توجه به کاوش ها، اکتشافات و فعالیت های معدنی آهن در این منطقه تکمیل شده است

وی تصریح کرد: در استان گیلان بیش از 5 هزار اثر تاریخی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شناسایی شده است اما تاکنون 1250 اثر در سراسر کشور به ثبت رسیده است که باید افزایش یابد. میراث فرهنگی با تامین نیروی انسانی و بودجه لازم به دنبال تسریع در ثبت ملی آثار در کشور است.

در این نشست، پوستر رویداد استارتاپ گردشگری، رویکرد فناوری جدید را معرفی کرد که شامل فناوری‌های دیجیتال، هوش مصنوعی و بسترهای آنلاین برای تسهیل تجربه گردشگران و همچنین حوزه واقعیت مجازی و ارزش افزوده برای بهبود حوزه تجربه گردشگری است. فناوری های نوین در انواع گردشگری مانند سلامت، روستایی و پایداری در گردشگری و همچنین نوآوری و کار بهمن این ماه در گیلان برگزار می شود.

در این نشست پوستر مرمت 10 اثر تاریخی معروف استان و رویداد استارتاپ گردشگری بر اساس فناوری های نوین نیز رونمایی شد. بهمن این ماه به صورت سراسری در استان گیلان برگزار می شود و رونمایی شده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما