دنیای محصولات لوکس پر از عناصر پر زرق و برق است. خودروهای لوکس نیز از این قاعده مستثنی نیستند و علاوه بر ویژگی های منحصر به فرد خود دارای جلوه های بصری هستند که سایر خودروها فاقد آن هستند. این محصولات که اغلب در قالب سدان ها و سدان های بزرگ ساخته می شوند به نماد مالک تبدیل می شوند تا نشان دهند او فردی خاص است و می تواند با راندن این خودروی خاص برتری اجتماعی خود را نشان دهد.
به گزارش بازتاب آنلاین، از این طریق یکی یکی از مهم ترین مواردی که یک خودروی لوکس را از سایر محصولات موجود در بازار متمایز می کند، برند آن است. علیرغم اینکه جلوپنجره جلوی تمامی خودروهای موجود در بازار دارای آرم سازنده است، خودروهای لوکس نیز با آرم مجسمه ای تزئین شده اند که به خوبی بر روی کاپوت قرار می گیرد و بر کیفیت بالا تاکید می کند. قاعدتا همه این برندهای لوکس معنای متفاوت و خاصی دارند.
جگوار پلنگ
نشان تهاجمی جگوار یکی این یکی از شناخته شده ترین و زیباترین نشان های هود در کل صنعت خودرو به حساب می آید. فردریک گوردون کرازبی مسئول طراحی این مجسمه کوچک بوده است. او این نشان را برای جگوار در سال 1951 طراحی کرد. در سال 1955، پای عقب پلنگ دراز شد.
فیل بوگاتی
برادر کوچکتر بنیانگذار برند فرانسوی بوگاتیرامبراند بوگاتی مجسمه ساز چیره دستی بود که علاقه خاصی به حیوانات داشت. او در 17 سالگی اولین مجسمه خود را در شهر میلان ایتالیا رونمایی کرد تا اینکه در سال 1904 مجسمه فیل های رقصنده را برای برند برادرش ساخت. این نشان برای اولین بار در بوگاتی تایپ 41 رویال استفاده شد و از آن زمان به نشان لوکس این برند تبدیل شده است.
غاز نقره ای ویل سنت کلر
در آغاز قرن بیستم، کلاید هارولد ویلز، طراح اصلی لوگوی آبی فورد، پس از به دست آوردن سرمایه فراوان، شرکت را ترک کرد و شرکت خودروسازی خود را تأسیس کرد. این شرکت که Wills St. Clair نام داشت، خودروهای گران قیمت و پیچیده ای تولید کرد که همگی با نشان زیبای غاز نقره ای مزین شده بودند.
الهه سرعت
“جان دی ویلسون، طراح، تصمیم گرفت از اساطیر یونان برای شناسایی محصولات برند Packard استفاده کند. او برای رسیدن به این هدف، فیگور نایک، خدای ثروت و زئوس را نماد برند پاکارد ساخت و تابلویی را برای او طراحی کرد که بالای رادیاتور محصولات این برند قرار گرفته بود. این نشان متشکل از یک انسان-فرشته بود که چرخی را در دست داشت و به جلو حرکت می کرد یا زانو زده بود. البته بعدها طرح این نشان مورد تمسخر قرار گرفت و به جای دونات معروف شد.
راکت ابوالهول آرمسترانگ
نشان ابوالهول برای اولین بار در اواسط سالهای قرن بیستم بر روی خودروهای “سیدلی دیزی” ظاهر شد. در شعار تبلیغاتی این شرکت نیز به مجسمه معروف ابوالهول اشاره شده و محصولات خود را «بی صدا چون ابوالهول» ارائه کرده است. نام شرکت مذکور در سال 1919 به دلیل مالکیت شرکت هواپیماسازی آرمسترانگ ویتورث به آرمسترانگ سیدلی موتورز تغییر یافت. استفاده از دو موتور جت در گوشه و کنار این تکیه گاه نشان از سابقه شرکت مالک دارد.
روح شور رولزرویس
روح شور را می توان جرات کرد یکی این یکی از شناخته شده ترین و زیباترین نمادهای کاپوتی در بین همه برندهای لوکس است. Spirit of Ecstasy اولین بار در سال 1911 به عنوان مالکیت معنوی رولزرویس به ثبت رسید. این الهه زن پرنده در سال 2022 بازطراحی شد تا طراحی آیرودینامیک تری داشته باشد و با شخصیت نسل جدید خودروهای برقی رولزرویس مانند مدل اسپکتر هماهنگی بیشتری داشته باشد. تمامی کپی های این مجسمه مینیاتوری با دست جلا داده شده اند.
سگ لینکلن
این برند لوکس آمریکایی که بهعنوان زیرمجموعه فورد فعالیت میکند، در طول حضور طولانی مدت خود در صنعت خودروسازی نخبه و سطح بالا از نشانهای متعددی استفاده کرده است که هر کدام شخصیت خودرویی متفاوتی را نشان میدهند و بر برند متمرکز نیستند. یکی یکی از زیباترین نشان های استفاده شده در محصولات این برند طرح سگ Grey Hound بود که در سال 1920 به ادسل پسر هنری فورد اول داده شد و توجه او را به خود جلب کرد.
بی برد بنتلی
لوگوی اصلی شرکت بنتلی یک حرف B است که روی دو بال قرار گرفته و به جلو حرکت می کند و جاه طلبی و پیشرفت این شرکت انگلیسی را نشان می دهد. آخرین نسخه این نشان که بارها تغییر کرده است، دارای یک نشان زیبای بال شیشه ای B است که بر روی کاپوت سدان لوکس فلاینگ اسپور قرار گرفته است.
نشان پرنده دوزنبرگ
در اوایل دهه 1920 و 1930 توجه کمی به ایمنی عابران پیاده شد. این مشکل برندی مانند Duesenberg را بر آن داشت تا یک لوگوی تیز و زیبا بسازد تا مردم با نگاه کردن به خودروهایشان به یاد آنها بیفتند. این برند لوکس آمریکایی در گذشته به تولید خودروهای سفارشی بر اساس موتورهای 8 سیلندر خطی مشغول بود.
کدخدا از پونتیاک
این نشان که در مدلهای ارزانتر برند آمریکایی پونتیاک استفاده میشود، در سال 1949 جایگزین نشان اژدر شد. این نشان توسط کدخدایان ساکن روستاهای این کشور برای نشان دادن روحیه تمام آمریکایی خودروهای این برند استفاده می شد. برخی از نسخه های این نشان به صورت پلاستیکی ارائه شده بود تا صاحب آن بتواند با استفاده از چراغ های داخلی آن را روشن کند. درست مانند لوگوهای براق خودروهای مدرن امروزی.