پیش بینی مهم یک کارشناس از قیمت خودرو/ میزان تغییر قیمت خودرو در صورت توافق یا عدم توافق چقدر است؟

مقاله در ساعت 2025-05-08 13:30:00 در بازتاب آنلاین منتشر شده است که با موضوع
پیش بینی مهم یک کارشناس از قیمت خودرو/ میزان تغییر قیمت خودرو در صورت توافق یا عدم توافق چقدر است؟ میباشد و مسئولیت این مقاله به عهده ما نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیروز نادری، کارشناس بازار خودرو درخصوص تاثیر اخبار مربوط به تعویق مذاکرات بر وضعیت بازار خودرو گفت: بازار خودرو یک مقدار کم تغییر داشت، اما دوباره به روال قبل برگشت. بازار ارز و طلا جهش معمولی را تجربه کردند که روی بازار خودرو هم اندکی تاثیر گذاشت، اما این نوسان جدی نبود و در حال حاضر قیمت‌ها تقریبا متعادل است و بازار خودرو هم راکد است و چندان خرید و فروشی انجام نمی‌شود.
نادری در گفت وگو با اقتصادآنلاین تصریح کرد: رونق به بازار خودرو از طریق روند تصمیمات سیاسی، برمی‌گردد، باید تکلیف مذاکرات مشخص شود که آیا به نتیجه رسیده یا نه تا تکلیف مردم روشن شود.
وی گفت: در حال حاضر مردم برای خرید خودرو بلاتکلیف هستند و خودرو نمی‌خرند و از طرف دیگر بسیاری از افراد که در بازار خودرو سرمایه‌گذاری کرده بودند دیگر خریدار نیستند و عقب نشسته‌اند. 
این فعال بازار خودرو بیان کرد: قیمت خودرو در شرایط فعلی خوب است و فکر نمی‌کنم که افزایش قیمت آنچنانی در انتظار باشد، چون مذاکرات به نحوی پیش می‌رود که به نظرمی‌رسد که بالاخره نتیجه‌ای به دنبال داشته باشد. 
به گفته نادری، سال گذشته هم همین وضعیت فعلی را در بازار خودرو داشتیم و تا مهر ماه بازار در آرامش بود تا این که دولت به ایران‌خودرو مجوز افزایش قیمت داد و بعد از آن جوی در بازار ایجاد شد، به غیر از این مورد به طور کلی بازار خودرو در سال ۱۴۰۳ خیلی آرام بود. 
وی درخصوص تاثیر شکست مذاکرات بر وضعیت بازار خودرو گفت: اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، بازار آشفته‌ای که هر سال داریم را ادامه می‌دهیم و بازار مجدد جهش قیمتی را تجربه خواهد کرد. واسطه‌ها هم از این وضعیت سوءاستفاده می‌کنند و به دنبال افزایش قیمت می‌روند. 
نادری گفت: همین الان هم مونتاژکاران بی رویه مجوز افزایش قیمت می‌گیرند که به ضرر مردم و به نفع خودشان است و مشخص نیست که این مجوزها بر چه اساسی صادر می‌شود. 
وی درخصوص تاثیر به نتیجه رسیدن مذاکرات میان ایران و آمریکا بر وضعیت بازار خودرو نیز گفت: اگر مذاکرات به نتایج برسد وضعیت بهتر می‌شود. علاوه بر واردات قطعات خودروهای مونتاژی از چین، خودروهایی که الان وارد کشور می‌شود حتی از برندهای اروپایی همه از مبدا چین است، این‌طور که به نظرمی‌رسد ما در حال تهاتر نفت هستیم، به چین نفت می‌فروشیم و خودرو وارد می‌کنیم. 
این فعال بازار خودرو گفت: این در حالی است که اگر مستقیم از برندها خودرو بخریم، قیمت‌ها برای ما بسیار پایین‌تر تمام می‌شود. به دلیل عدم مراوده با دنیا با مشکلات متعددی از جمله در سیستم بانکی مواجه و محدود به یک کشور خاص که چین است، شده‌ایم. 

223225

گردآوری شده از:خبرآنلاین

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما