جلسه مشترک شرکت فاضلاب تهران و محیط زیست توسط شرکت فاضلاب تهران برگزار شد. این جلسه در مورد است یکی یکی از مهمترین چالش های پایتخت ، جمع آوری و تصفیه فاضلاب بود. Sayed Amir Fateh Vahdati ، معاون مدیر وزارت حفاظت از محیط زیست از تهران ، با اشاره به چالش های مهم پایتخت ، از جمله جمعیت در حال حاضر ریشه آلودگی هوا ، زباله و فاضلاب ، گفت: آلودگی هوای تهران مهمترین مشکل در پایتخت است ، با 2 تا 5 میلیون نفر و سه موسسه درگیر. مشکل دوم در تهران فاضلاب تهران است ، بنابراین ما ایجاد و تقویت تعامل یکپارچه شرکت را شروع می کنیم و هدف ما حل مشکل فاضلاب تهران در دو یا سه سال آینده ضمن ترویج تعامل است.

وی با اشاره به فرهنگ و مشکلات حقوقی در این زمینه گفت: ما هنوز به مرحله ای برای کار مردم نرسیده ایم و اصرار داریم که آنها می خواهند بخش های فاضلاب را بخواهند. در حوزه مقررات ، تداخل قانونی نیز باعث ایجاد مشکلاتی شده است.

2 ٪ سرمایه سرمایه

عباس علی استرزاده ، مدیر عامل شرکت فاضلاب Teheran ، همچنین ابراز امیدواری کرد که وضعیت آب ، خاک و منابع هوایی در پایتخت از وضعیت خوبی برخوردار نباشد و به امید اینکه یک قدم مثبت برای تعامل با محیط زیست برداشته شود ، تهدید می شود.

وی گفت: برنامه جامع فاضلاب تهران شامل 2 کیلومتر تونل و خطوط انتقال ، 2 پالایشگاه ، 1 میلیون و 6000 فروش و نصب بخش ها و 2 کیلومتر شبکه است. تاکنون 2 کیلومتری شبکه انجام شده است ، 1.5 کیلومتر خط انتقال ، 2،000 فروش و نصب و تا به امروز ، پیشرفت پروژه شامل 4.9 ٪ از جمعیت تحت پوشش ، 6 ٪ لوله ، 1.2 ٪ از خطوط تونل و انتقال ، 4.3 کارخانه تصفیه و بهبود وزن 4.3 است.

مدیر فاضلاب تهران حتی بیشتر تأکید کرد: استاندارد دریافت لشکر فاضلاب در تهران و اتصال به شبکه جمع آوری فاضلاب این است که بارگیری آلودگی فاضلاب به شبکه باعث افزایش شاخص آلودگی فاضلاب انسان نمی شود و اگر بالاتر باشد ، پر می شود و سپس وارد شبکه می شود.

Jahangir Spahpour ، معاون رئیس جمهور درآمد و مشترکین شرکت فاضلاب تهران یکی یکی از مهمترین چالش های پالایشگاه پایتخت ورود فاضلاب غیرمعمول در شبکه است و گفت که برخی از واحدهای صنعتی و تجاری مانند رستوران ها ، هتل ها یا بیمارستان ها نباید بدون پیش دبستانی به شبکه فاضلاب وصل شوند.

حساسیت شبکه فاضلاب به آلودگی

معاون مدیر شرکت فاضلاب تهران همچنین ادامه داد که مهمترین چالش فاضلاب تهران ، ورود فاضلاب غیرمعمول مانند همه کلانشهرها است و گفت: “در گذشته ، فقط مشکل جمع آوری فاضلاب مطرح شده است ، اما در حال حاضر کل جهان رویکرد بهره وری انرژی است.” پالایشگاه جنوبی پایتخت ، مانند بزرگترین پالایشگاه در خاورمیانه ، با همان تفکر شکل گرفته است و یکی از حساس ترین پالایشگاه های منطقه است. رضا باراتی تأکید کرد که شبکه پالایشگاه پایتخت نسبت به آلودگی بسیار حساس است.

تعویض فاضلاب با منابع آب زیرزمینی

مدیر شرکت فاضلاب تهران تأکید کرد که منبع آبرسانی کشاورزی تغییر کرده است و الگوی مصرف باید تغییر کند و به ویژه الگوی محصول ، وی گفت: در سالهای اخیر دو توافق نامه بین شهرداری تهران و وزارت انرژی امضا شده است که طبق آن شهرداری تهران باید مجموعه ای از زیرزمین را کاهش دهد.

استرازاده تأکید کرد که کمبود غرق شدن و آب در تهران یک مشکل جدی برای تسریع در این امر است و افزود که در سالهای زیادی ، در بسیاری از نمونه ها ، فاضلاب با کمک آبرسانی که دستکاری در صنعت و کشاورزی نیست ، با مأموریت زیست محیطی همراه است. با استفاده از مراحل 1 و 2 پالایشگاه جنوبی ، آب پایدار دائمی پساب خواهیم داشت.

مدیر عامل شرکت فاضلاب تهران همچنین به تجربه شرکت در ساخت پالایشگاه های کوچک و عملکرد فاضلاب آنها اشاره کرد و گفت که کار مشترک بین فاضلاب و باغ گیاه شناسی آماده است تا 2 هکتار زمین را برای ساخت کارخانه توسط کارخانه و کارخانه ارائه دهد.

Strzadeh افزود: “این مدل باید در اسرع وقت برای همه پارک های جنگلی تهران مانند Sorkhehrsar ، Louisiana ، Yas Fatmi و Chitgar در تعامل بین فاضلاب تهران و شهرداری Tehran اجرا شود تا از بررسی زمین به دلیل پوشش به دلیل پوشش منابع زیر آب ، آب کمبود آب جلوگیری کند.

منبع:تحلیل بخش تهران

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما