گزارش بانک اطلاعاتی تفکر و فرهنگ جمعیت ، حبیب رضا ارزانی با راهنمای بودایی مالزی ملاقات کرد و گفت: “ایران همچنین یک کشور متنوع در کشور قومی و مذهبی است ، و گرچه بیشتر مردم ایران مسلمان هستند ، اما گروه های قومی و ادیان مختلف با صلح و درک زندگی می کنند ، و این همزیستی ریشه در تاریخ ایران باستان و فرهنگ غنی دارد.”
به گفته ایرنا ، وی به حضور رسمی ادیان در مجمع جلسات اسلامی به عنوان بالاترین دارایی قانونگذاری در کشور اشاره کرد و افزود که نمایندگان اقلیت های مذهبی از استانهای مختلف در روند قانونگذاری درگیر هستند و همه شهروندان ایرانی مخالف قانون هستند.
ارزانی وی را به شرکت در سمینارها و برنامه های بینابینی که توسط سازمان فرهنگی و ارتباطات اسلامی با اهدا نسخه ای از ترجمه گلدان سدی مالایی به رهبر بودایی مالزی انجام شده است ، دعوت کرد.
وی بر اهمیت تبادل تجربیات مذهبی و فرهنگی تأکید کرد و حضور رهبران مذهبی از کشورهای مختلف را به منظور تقویت درک متقابل زندگی همزیستی مسالمت آمیز در دنیای امروز مؤثر دانست.
Datok Damaratana ، راهنمای بودایی مالزی گفت: “حامیان مذاهب مختلف در این کشور با احترام متقابل و بدون درگیری های مذهبی زندگی می کنند.”
با توجه به موقعیت بودیسم در مالزی ، وی گفت: بودیسم دومین جمعیت بزرگ مذهبی مالزی پس از اسلام است و حدود دو تا سه راهب بودایی در کشور وجود دارد که برخی از آنها در مکان های جنگلی آرام مراقبه می کنند و سایر آموزش های بودایی را در شهرها و روستاها آموزش می دهند.
راهنمای بودایی مالزی افزود: “برای برقراری ارتباط مؤثر با نسل جوان ، ما باید شیوه ها را به روز کنیم و از ابزارهای جدید آموزشی استفاده کنیم.” از طرف دیگر ، عدم آشنایی با برخی از راهبان به زبان های انگلیسی و محلی ، برقراری ارتباط با جامعه را دشوار کرده است.
آشنایی با ادیان توحیدی در ایران
گروه های توحید در ایران به سه دسته تقسیم می شوند. مسیحی ، زرتشت و یهودی. یهودیان قدیمی ترین اقلیت نژادی و هواداران پیامبر موسی (ص) هستند که در مهمترین دولت نقش مهمی در تاریخ ایران داشتند. دین مسیحی به دو شاخه از ارمنی ها و آشوریان و دین زرتشت تقسیم می شود که یکی از مذاهب است که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شناخته شده است.
اهل کشور اشوری
آشوریان با کمتر از 6000 نفر جمعیت ، مانند سایر گروه های رسمی ، در جامعه خود آزادی های مذهبی و فرهنگی دارند. آنها دین و سنت های قومی خود را حفظ کرده و در بین مردم جامعه گسترش یافته اند. آموزش زبان آشوری در مدارس متعهد آشوری مانع نمی شود. ایجاد مراسم مذهبی و مذهبی یکی از رهبران جامعه آشور است.
آشوریان از سالهای اول ورود مسیحی بیش از 5 کلیسای تاریخی داشته اند. آنچه به آشوریان افتخار می کند این است که علیرغم جمعیت کمی که ممکن است به جمعیت یک شهر نرسد ، آنها نماینده مجمع مشاوره اسلامی هستند و این نماینده مانند سایر نمایندگان مجلس است و این در غرب آسیا و کشورهای غربی بی نظیر است که با وجود آزادی به آزادی افتخار می کنند.
ارمنی
ارمنی ها ایران اقوام هستند که طبق سنت های مکتوب تاریخی قبل از قرن سوم ، سابقه زندگی در ایران دارند و از طرف دیگر پیوند ارمنستان به عنوان ساکنان کشور ارمنستان با ایرانیان به گذشته های قدیمی باز می گردند. با آغاز حکومت پارتیا ، روابط سیاسی و اجتماعی بین ایرانیان و ارمنی ها تقویت شد. با آغاز حکومت صفوید و پس از دستور شاه عباس ، ارمنی ها به شهرهای اصفهان ، رشت ، قزوین و شیراز آورده شدند. پادشاه عباس به آنها اجازه داد تا کلیساها را بسازند و امور مذهبی را تأسیس کنند تا ارمنی ها به مناطق جدید وابسته شوند.
به طور کلی ، فعالیت های سیاسی و اجتماعی ارمنی ها در ایران به سه دوره تقسیم می شوند: اولین دوره ای که فعالیت های سیاسی ارمنی ها به زمان شاه عباس باز می گردند. دوره دوم قانون اساسی و محاسبه قانون اساسی قانون اساسی ، که به اقلیت ها و دوره سوم تحویل داده شد ، زمان فعالیت های سیاسی فعالیت های ارمنستان طبق انقلاب اسلامی ایران.
تصمیم در جامعه ارمنستان ایران در مورد سؤالات مختلف ، مسئولیت خلافت است که وظیفه نظارت بر امور فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی را به عنوان بالاترین منبع امور مذهبی بر عهده دارد. وظیفه این شورا اجرای تصویب مجلس نمایندگان است. این هیئت فاکتورها و قوانین جامعه ارمنستان را تأیید می کند.
ارمنی ها ، مانند سایر اقلیت های قانون اساسی ، آزادی کاملی برای امور مذهبی دارند و تعداد زیادی از کلیساها ، مدارس و مراکز فرهنگی این امر را دلالت می کند.
زرتشت
زرتشتیان مانند برخی دیگر از گروه های اقلیت مذهبی ، نماینده مجمع مشاوره اسلامی هستند. امروزه روند مهاجرت زرتشت ایران بسیار تسریع شده و تعداد زرتشتیان در ایران حدود 6000 است. در مدارس و نشریات ایران زرتشتهای ویژه ای وجود دارد و آموزش آنها در برخی از دبیرستان ها مانند ماركار فون تهران صورت می گیرد.
مجله ای به نام عمرد متعلق به سازمانهای زرتشت در ایران هفتگی منتشر می شود. زرتشتیان ، که مطابق اعتقادات مذهبی برای سعادت و ساخت و ساز از اهمیت زیادی برخوردار هستند ، در کارهای خوبی پیشگام هستند که به عموم مردم می رسد. بسیاری از مدارس ، بیمارستان ها و گردشگران توسط ذینفعان زرتشت ساخته شده اند.
یهودیان
یهودیان ایران ، که تاریخ آن در ایران در دوره آچمن با بیش از 5000 نفر جمعیت برمی گردد ، در پارلمان قانون اساسی دارند. جنبش های سیاسی ، اجتماعی و مذهبی جامعه یهود بر روی چرخه اقتدار مذهبی کلیمان ، نماینده یهودیان در جلسه مشاوره اسلامی و هیئت مدیره انجمن یهودیان تهران متمرکز است.
اقلیت یهودی تبلیغات مذهبی خود را منحصراً به یهودیان انجام داده است ، و تاکنون آنها تبلیغات مذهبی خود را به سایر ادیان ندیده اند و سعی در دعوت آنها به دین یهود دارند. اکنون مجتمع های فرهنگی ، سازمان های جوانان ، مغازه ها و کتابخانه های خاص خود را دارد. یهودیان تهران مدارس متعددی را ساختند و اداره می کردند که طبق قوانین آموزشی و آموزشی این کشور اداره می شدند.