هشدار یک جامعه شناس از پدیده "گاوهای اجتماعی"

Tahereh Rostami ، جامعه شناس و عضو انستیتوی علوم بهداشت ، جهاد دانشگاهی، وی گفت: “گاوهای اجتماعی هنگامی بوجود می آیند که روابط بین مردم مبتنی بر تردید ، ترس و احتیاط باشد.” در این شرایط ، مردم نگران سوءاستفاده یا از دست دادن هستند. “بنابراین ، از ورود به کار جمعی خودداری کنید.”

ایسنا نوشت: او سرمایه اجتماعی را تعدادی از اعتماد متقابل ، روابط شبکه و هنجارهای مشارکتی می داند که همکاری مؤثر در جامعه را تشکیل می دهد.

با توجه به تجربیات موفق اسکاندیناوی ، وی می گوید: در جوامعی مانند سوئد و دانمارک ، که در آن میزان اعتماد عمومی زیاد است ، شهروندان مشارکت فعال تری در امور اجتماعی دارند که باعث کاهش هزینه های اجتماعی و بهبود در حاکمیت می شود.

اعتماد را کاهش دهید هشدار دهنده برای مشارکت اجتماعی

این جامعه شناس نسبت به کاهش اعتماد عمومی و بین رشته ای هشدار می دهد شرکت وی افزود: کاهش اعتماد منجر به رفتارهای فردگرایانه و کاهش همکاری جمعی ، نتیجه کاهش مشارکت اجتماعی و شکل گیری پرورش گاوهای اجتماعی شده است.

با تأکید بر این موضوع ، rostami یکی یکی از مهمترین فرصت ها برای خداحافظی از گاوهای اجتماعی ، آموزش و انتقال مهارت های اجتماعی از سنین جوانی است و افزود که اعتماد به جامعه باید نگرش مردم را برای همکاری و مشارکت تغییر دهد. این تغییر با آموزش ، رسانه ، گفتگوی اجتماعی و فرصت های مشارکت در معرض دید عموم امکان پذیر است.

Rostami همچنین شفافیت نهادهای دولتی را در این زمینه شرح داد و گفت: “مردم اگر می دانند تصمیمات گرفته شده است و چه چیزی دارند ، به مؤسسات اعتماد دارند. از طرف دیگر ، سازمان های مردم نهاد و انجمن های محلی باید گزینه های بیشتری را اجرا کنند.

در پایان ، وی گفت: راه حل پدیده پرورش گاوهای اجتماعی نیاز به اراده ملی ، استفاده از داده های دقیق و یک رویکرد مشارکتی برای طراحی سیاسی دارد. با بازسازی اعتماد عمومی ، می توانید جامعه ای سالم تر ، پویاتر و همراه تری ایجاد کنید.

۲۳۳۲۱۷

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما