تتلو چطور به اعدام محکوم شد؟

پرونده امیر حسین مغسودلو ، معروف به تاتلو ، این روزها در حساس ترین مرحله تحقیقات است و این قضات دیوان عالی کشور هستند که باید در مورد سرنوشت وی تصمیم بگیرند.

به گفته همشهری ، تاتلو از دسامبر سال 2008 ، هنگامی که به ایران بازگشت و به مرز بازگان کشور ما تحویل داده شد ، به زندان رفت و از آن زمان شروع به تحقیق در مورد پرونده های وی کرد. وی در مقامات قضایی چهار پرونده داشت که مهمترین آنها در دادگاه کیفری استان تهران شنیده می شد. تاتلو در چهار مورد دیگر به زندان محکوم شد. اما در مهمترین مورد وی ، که در آن به Sabanbi متهم شد ، وی به اعدام محکوم شد.

چرا تاتلو به اعدام محکوم شد؟

اتهام این خواننده بحث برانگیز مربوط به پستهایی بود که در صفحه ای که حدود پنج سال پیش در حدود میلیون ها نفر از فالرها به تاتلو ارسال شده بود ، ارسال شده است.

مجید نگشی ، وكیل ، می گوید: در آن زمان چهار پست در صفحه منتسب به امیر تاتلو در اینستاگرام ارسال شد. در این پست ها ، که در پاسخ به وقایع در آن زمان منتشر شد ، به امام ها و پناهگاه ها توهین شدند. این پست ها فقط پس از چند ساعت حذف شدند. اما آنها تاتلو را به اتهاماتی تبدیل کردند. وی ادامه داد: “در آن زمان ، مشتری من هیچ صفحه رسمی نداشت.

حتی وقتی او صفحه داشت ، برخی از افراد اداره می شدند. در دفاع ما اظهار داشتیم که این مطالب توسط افرادی غیر از تاتلو منتشر شده است. ما حتی گفتیم که این صفحه به هیچ وجه متعلق به مشتری ما نیست و یکی از ده ها صفحه جعلی که با نام تاتلو فعال بوده اند. از آنجا که این صفحه حتی یک کنه آبی نداشت که صفحه رسمی تاتلو را نشان دهد.

جمله اول

محاکمه خواننده بحث برانگیز به اتهام صبا النابی در دادگاه کیفری استان تهران آغاز شد. طبق ماده 5 قانون مجازات اسلامی ، هر کس به هر یک از پیامبران بزرگ پیامبر الهی توهین یا محکوم می کند ، به اعدام محکوم می شود و به اعدام محکوم می شود. با این حال ، قضات دادگاه پس از بررسی پرونده و شنیدن اعترافات متهم و دفاع از وکلای وی ، توسط Sabanb al -nabi تبرئه شدند ، اما به دلیل توهین به پناهگاه به پنج سال زندان محکوم شدند.

با صدور حکم ، در حالی که به نظر می رسد خواننده جنجالی از مجازات اعدام فرار کرده است ، این پرونده با اعتراض نماینده دادستان به دیوان عالی کشور فرستاده شد و قضات پس از پردازش حکم ، آن را نقض کردند و به این ترتیب سعی کردند دوباره محاکمه شوند.

جمله دوم

زمستان گذشته ، امیر حسین مغسودلو برای بار دوم به محاکمه رسید و همان دفاع را بیان کرد. اما این بار ، قضات دادگاه وی را به عنوان سبب النابی معرفی کردند و وی به اعدام محکوم شد. حکم وی با اعتراض متهم و وکیل وی به دیوان عالی کشور ارسال شد و همانطور که وکیل وی می گوید ، قضات دیوان عالی کشور هنوز درباره آن اظهار نظر نکرده اند.

مجید راخشی ادامه می دهد: در این مدت ما برای جلوگیری از مجازات اعدام تلاش زیادی کردیم. ما برخی از مقامات بزرگ را داریم و برای آنها توضیح دادیم که آیا شخصی در چنین شرایطی روشنایی است. همه مقامات به اتفاق آرا اظهار داشتند که چنین شخصی سبک تر نیست و نباید به اعدام محکوم شود. ما همه این پسوندها را به دیوان عالی کشور ارائه داده ایم و امیدواریم که شاهد نقض حکم اعدام باشیم.

براساس این گزارش ، پرونده Tatloo هنوز در دیوان عالی کشور است و انتظار می رود قضات عالی در مورد آن تصمیم بگیرند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما