ناوگان جنگ ساسانید ؛ افسانه یا واقعیت؟

برای مدت طولانی ، چه در تاریخ نگاری روسی و چه سایر کشورها ، پذیرفته شد که نیروهای امپراتوری ساسانید فقط در قرن سوم تا هفتم فقط توسط زمین ، عابر پیاده و فیل ها تشکیل می شوند. اما مورخ روسی ولادیمیر الکسی پوویچیف ، پیشگام تاریخ نگاری نظامی در روسیه ، کتابی نوشت که شامل اصلاحات اساسی در مورد نگاه به جنگ ساسانید است. دانشمند روسی در کتاب خود نشان داد که ایران در کنار دوران ساسانید یک کشتی جنگی دریایی دارد. این کتاب به “ناوگان جنگ ساسانیان ؛ افسانه یا واقعیت؟” اشاره شده است. این نام به نام Mohsen Shojaee ، روزهای پایانی سال ، منتشر شده توسط انتشارات مرکز است.

طبق گفته تابناک ؛ دیمیترییف می گوید: در طی پنج سال مطالعه تاریخچه ساسانید ایران ، محققانی که به نوعی با تاریخ نظامی سر و کار داشته اند ، در منابع کتبی که شاهد وجود ناوگان جنگ ساسانید بوده اند ، به این خبر توجه نکرده اند. فقط یک فرصت کوتاه در نوشته های علمی اظهار داشته است که ایرانیان ، طبق شواهد ، نه تنها سواره نظام ، عابر پیاده و فیل داشتند بلکه دارای کشتی های جنگی نیز بودند. متخصص فنلاند ایلکا سیوان در یکی وی شکایت کرده است که مورخان معاصر در تحقیقات خود ، امکانات ناوگان جنگ امپراتوری ایران را دست کم گرفته اند.

البته نکته ای برای در نظر گرفتن وجود دارد. این واقعیت که ساسانیدها در طول بیش از پنج سال خود نتوانسته اند دریا را به دست آورند ، و منافع اصلی ژئوپلیتیکی آنها مطابق با حاکمیت آنها در سرزمین های خانه ای بود که مستقیماً از غرب و شمال شرقی به ایران وصل می شدند. این ایرانیان را وادار به اولویت بندی اولویت خود برای تقویت سربازان خود در زمین کرد. با این حال ، آنها یک ناوگان دریایی مانند هخامنیدها داشته اند.

تاریخ روسیه می گوید استفاده از ساسانید از کشتی های نظامی به معنای این نیست که ساسانید ایران یک قدرت دریایی بود و صحبت های وی در این کتاب فقط مربوط به جنگ هایی است که ایرانیان در دوره ساسانید داشتند ، حضور ناوگان دریایی را دیده اند.

کتاب “ناوگان جنگ ساسانیان ؛ افسانه یا واقعیت؟” چهار فصل وجود دارد که “ناوگان ساسانید در جنگ” و “جنگ ساسانید” هستند. فصل اول شامل 2 بخش است که عبارتند از:

جنگ اردشیر و هافتاد ، جنگ شاپور دوم [ذوالاکتاف] با تازایی ، نبرد در آموداریا ، مبارزات یمنی در کنار دریا ، ناوگان ساسانید در اردردیب ، تلاش برای ایجاد ناوگان در دریای سیاه ، اشغال جزیره رودز ، حمله کنستانتنوپ به دریا ، اسیر جزیره قبرس ، اسیر ناوگان ایرانیا پس از ساسانید.

تفاوت در ساختار حوضه مدیترانه ای و حوضه اقیانوس هند ، ویژگی های فنی کشتی های ایرانی نیز بخش اصلی فصل دوم کتاب است. پس از این ، چهار بخش در قالب یک سؤال وجود دارد: “نبرد دریایی بین ایران و بیزانس؟” و “Navig؟”

کتاب فوق الذکر همچنین دارای عنوان “توصیف کمپین یمنی در سال 6 در روایت تابری” است.

ما در بخشی از این کتاب می خوانیم:

مشاوره جزیره رودز

آخرین منابع مربوط به عملیات نیروی دریایی ساسانیان مربوط به مرحله نهایی جنگ های ایران-بیزانتین در سالهای 1-5 است. از جمله سال میخائیل سوریه و آگاپیوس ، آنها گزارش می دهند که آنها در سال 6 در رادس ساسانید فتح شده اند. (بر اساس متن سال ایران ، ایرانیان حتی یک “استراتژنوس” ، یک بای پس بلند) نیز به دست آوردند. این منابع هیچ جزئیاتی در مورد این وسایل را ذکر نکرده اند. از آنجا که ایرانیان در مدیترانه ناوگان خود را نداشتند ، می توان آن را توسط سربازان ایرانی یا کشتی های بیزانس که قبلاً در آن نتیجه گرفت ، نتیجه گرفت یکی از لنگرهای امپراتوری (به عنوان مثال اسکندریه [اسکندریه] یا آنتی هیوپسیا [انطاکیه] آنها به دست آمده اند ، آنها خود را به کودها منتقل کرده اند ، یا در کارگاه های ساخت و سازهای کشتی سازی مصر یا سوریه برای ایرانیان ساخته شده اند. حداقل اعراب دقیقاً در مراحل اولیه اشغال خود در دریای مدیترانه همین کار را کردند. کشتی های آنها از همان بیزانس به شکل بیزانس بودند و حتی در منابعی با همان شرایط مربوط به کشتی های بیزانس به آنها اشاره شده بودند. به همین دلیل ، تئفان درباره ایرانیان و ناوگان رومی در فیقیه هنگام انتقال به ایرانیان گفت. [تاکید از نویسنده است] آنها کاملاً از بین رفتند ، “بزرگنمایی ، که به دلیل تأکید بر ابعاد آسیب به بیزانس ، که در معرض تجاوز به ایران بود. جالب اینکه این مورخ ایرانیان را” ادارات “می نامد و به همین ترتیب وقایع توصیف شده توسط کتاب مقدس را نشان می دهد که در آن تهاجم مردم آمالیق توسط مأموریت به گفته های یهودیان گفته شده است که یهودیان و یهودیانی هستند که از یهودیان و یهودیان بودند که از یهودیان بودند که از یهودیان بودند که به عنوان یهودیانی که وجود داشتند ، به عنوان یهودیان و یهودیانی که به عنوان یهودیان و یهودیان بودند ، گفتند. جزیره رودس و تعدادی دیگر از جزایر مدیترانه ای توسط ایرانیان ، که تقریباً در همان زمان رخ داده اند ، نشان می دهد که ناوگان بیزانس به احتمال زیاد نابود نشده است ، اما ایرانیان برای جابجایی سربازان خود استفاده می شدند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما