KIPAP گفت: “در ایران ، ما برای نوجوانان تولید نوجوان نداریم و موسیقی و فیلم ما برای نسل نوجوانان راضی نیست و اگر محتوا داشته باشد ، برای نیازهای نوجوانان مناسب نیست.”

به گفته ایسنا ، مستند KIPAP ، که اخیراً در سکوی هاشور منتشر شده است ، با موضوع نوجوانان ایران و حمایت آنها از افراد مشهور کره ای سروکار دارد.

علی کاوساری -کارگردان مستند KIPAP -به ایده ساخت این مستند برای نوجوانان خود مراجعه کرد و گفت: تماشای فیلم های کره ای شاید در یکی دو دهه گذشته در بین خانواده های ایرانی رایج بوده است ، اما تأثیر عمیق این فیلم ها و به ویژه محتوای آنها ، یک موضوع مشترک نیست.

وی ادامه داد: “من همچنین به عنوان یک نوجوان با محصولات کره ای آشنا شدم و از کودکی به سریال کره ای علاقه مند شدم ، اما علاقه من صرفاً پایان دادن به سریال های تلویزیونی کره ای در تلویزیون نبود و به دلیل علاقه من به فیلم های کره ای ، به فیلم های دیگر از آنها رفتم و بعد فهمیدم که در مورد این سریال فهمیدم.

این کارگردان خاطرنشان کرد: من فقط از کودکی تا دوران نوجوانی فیلم های کره ای را تماشا می کردم ، اما وقتی به دانشگاه رسیدم ، فهمیدم که فضای فیلم و حتی موسیقی کره ای از نسل جدید فراتر رفته است ، برای اولین بار در دانشگاه با گروههای موسیقی Kippap و BTS.

کوساری خاطرنشان کرد: موضوع مرکز هوادار برای من بسیار جالب بود و با برخی از دوستان دانشگاهی که در تماس بودم ، فهمیدم که آنها در بین این گروه های پشتیبانی قرار دارند. برای آشنایی بیشتر از این گروه ها یکی من از دوستانم خواستم که مرا با یک فیلم آشنا کنند و به هر حال ، او یک فیلم کره ای را به رشته تحصیل من معرفی کرد و من یک سری کره ای را با یک موضوع راه اندازی تماشا کردم.

وی افزود: موضوع مرکز پشتیبانی یک سری از هنرمندان خارجی که حتی نمی فهمیدند زبان آنها ذهن من را به شدت درگیر کرده است ، تا اینکه من از سال دوم دانشکده به مستندات رسیدم و همیشه به دنبال فرصتی بودم تا بیشتر روی موضوع تمرکز کنم. ”

دولت کره جنوبی فیلم و موسیقی خود را در سراسر جهان معرفی کرد

این کارگردان در ادامه گفت: “هرچه بیشتر به حمایت کره ای رسیدم ، تازه فهمیدم که بسیار پیچیده تر از آن چیزی است که فکر می کنم ، به معنای ساده تر دولت کره جنوبی از طریق فیلم و موسیقی ، کاملاً به دنبال یک کار رسانه ای قوی بود که نام آنها را در جهان ایجاد می کند. با یک مطالعه ساده ، می توانید دریابید که دو ریاست جمهوری در کره با عنوان” رئیس جمهور “و از زمان فرهنگ زندگی خود را به عنوان رئیس جمهور فرهنگ و موسیقی در کره ای شناخته شده اند.

کوساری به سریال معروف “جواهر در کاخ” اشاره کرد: این سریال که تقریباً برای بسیاری از ایرانیان شناخته شده است ، نه تنها در ایران نمایش داده شد و همانطور که گفتم ، طبق گفته های دولت های مختلف کره جنوبی ، در بیش از 5 کشور جهان پخش شده است.

وی ادامه داد: “در مرحله تحقیقاتی این مستند ، من به احتمال زیاد الهام بخش مدیریت فرهنگی کره جنوبی بودم ، که ناگهان متوجه حضور مراکز پشتیبانی بیشمار در کشور خودمان شد. در حقیقت ، در این مستند ، پشتیبانی و مقابله با هر فیلم و موسیقی کره ای برای من مهمتر بود و Kippap و BTS تنها بهانه ای برای درک این مراکز پشتیبانی بودند.

این کارگردان جزئیات مراکز پشتیبانی مشهور کره در ایران را توضیح داد: بیشتر هواداران مشهور کره ای دختران هستند. جذابیت بصری و محتوا که موسیقی ، موزیک ویدیو و حتی محتوای فیلم های کره ای نوجوانان است و بسیاری از نوجوانان را می کشد و این دلیل نوجوانان ما به سمت گروه های خلاء خارجی در کشور ما است.

اطلاعات رسانه ای ما در مورد موضوع حمایت از مشهور کره اشتباه است

کاوساری گفت که من سریال کره ای زیادی را برای مستند Kippap دیدم: در بخش تحقیق ، سعی کردم از کسانی که این مسیر پشتیبانی را در قالب روانشناسان و جامعه شناسان دنبال کرده اند استفاده کنم ، با این حال ، تجربیات آنها می تواند به من کمک کند تا با این هواداران بیشتر آشنا شوم.

وی با توجه به استفاده از خبرنگار به عنوان راوی مستند خود ، گفت: “استفاده از روزنامه نگار به عنوان راوی ایده من بود ، زیرا قبل از تهیه این مستند بسیاری از رسانه ها در حال تحقیق بودم ، فهمیدم که اطلاعات رسانه ای ما در مورد موضوع مشهور کره اشتباه است.” به همین دلیل ، من سعی کردم موضوع حمایت از یک خبرنگار را روایت کنم تا ذهنیت رسانه های داخلی را تغییر دهد.

این کارگردان خاطرنشان کرد: جدا از این واقعیت که یک مستند باید روشنگری برای عموم مردم داشته باشد ، وی همچنین باید تعدادی پیام را به این مستند منتقل کند که مدیران و معلمان فرهنگی ما به دلیل اینکه از این پدیده جدید غافل بودند و گاهی اوقات ترسیده بودند ، از این پدیده استفاده می کردند.

کوساری با خاطره ای از یک مدرسه ابتدایی گفت: “روزی یکی از دوستان من که در یکی او در مدارس ابتدایی مشغول به کار بود و به من زنگ زد و گفت: “علی کیپپ؟” ، پرسیدم چه؟ او گفت مدرسه ما همه بچه ها می گویند ما یک کیویپر هستیم. ترس از این پدیده جدید در دوست من مشهود بود.

ما یک شکاف شناختی عمیق بین معلمان و دانش آموزان داریم

وی گفت: در مواردی که ما با یک پدیده نوظهور آشنا هستیم ، باید با هوادار مشورت کنیم ، و افزود: “ما با یک مدارس دخترانه در جهت تحقیق روبرو شدیم و این مستند را ساختیم که با دانش آموزان دختر سر و کار نداشته است و به جای راهنمایی مناسب ، مانند داشتن رنگ و رنگ خاص ، مبتدیان داشتیم. این نشان می دهد که یک اختلاف شناختی در میان معلمان ما وجود دارد که در این زمینه وجود دارد.

این کارگردان گفت که مستند KIPPAP سه سال به طول انجامید و گفت: “ما فهمیدیم که در حال حاضر یک شرکت خصوصی وجود دارد که در حال حاضر یک شرکت خصوصی است ، به گفته آلبوم خواننده ، با فروش بلیط های گران قیمت با فروش بلیط های گران قیمت.”

کاوساری خاطرنشان کرد که دیر به موضوع مراکز پشتیبانی رسیده است و خاطرنشان کرد که این مستند خیلی دیر ساخته شده است زیرا اکنون موج حمایت از دانشگاه به مدارس ابتدایی رسیده است. ما این مستند را از یک دختر از 5 تا 5 سال در روند تهیه این مستند دیدیم.

ما طعم نوجوانان را نمی دانیم

وی به مدیران فرهنگی توصیه کرد: “ما هنوز یک کیپاپار در ایران داریم زیرا ما تولید نوجوانان را نداریم و موسیقی و فیلم ما برای نسل نوجوانان محتوا نداریم و اگر محتوا داشته باشد ، متناسب با نیازهای نوجوانان نیست.”

این کارگردان گفت: “تحقیقات من همچنان یک نوجوان و خلاء آنها است و در مستند جدید من با همان موضوع سر و کار خواهم داشت.”

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما