Hoveyda: ایران آموزش سلاح های هسته ای را رد می کند

به گفته خبرگزاری پیام های آنلاینیکشنبه 1. فروردین کنفرانس بین المللی انتقال فناوری هسته ای در Takht -e -jamshid انتخاب شد. این کنفرانس که 5 روز به طول انجامید ، از بیش از 5 دانشمند از 5 کشور با چهار جلسه کلی و دو جلسه فنی در همان زمان و دو میزگرد بازدید کرد.

صبح دوشنبه فروردین در دومین روز کنفرانس ، نخست وزیر امیر عباس هووودا سیاست ایران را برای فعالیت های هسته ای توصیف کرد. ما جزئیات نظرات وی را که در همان روز در روزنامه اطلاعاتی منتشر شد ، می خوانیم:

این کنفرانس در آپارتمان برگزار شد یکی یکی از قدیمی ترین و پایدارترین تمدن های جهان و تجلی تداوم در توسعه فناوری نشان می دهد که علم فناوری که محصول تلاش های بشر در طی قرن ها بوده است ، میراث متداول انسان است. چندی پیش نه یکی من در مورد باستان شناسان ایرانی فهمیدم که کوره های ذوب از مس 5 سال پیش در قزوین و کرمان کشف شده اند. این اجاق گاز ممکن است اولین بناهای قدیمی فناوری قدیمی جهان باشد. هر یک از این واحدهای ذوب دارای مته ، اجاق گاز ، گیاه و چندین شکل است. به زبان امروز می توانید بگویید که هر واحد دارای یک مجتمع ذوب مس کامل است. چنین خاطرات بیشتر اعتقاد من را تقویت می کند که علم ، که یک فناوری رایج در املاک انسانی است و باید در دسترس بشریت قرار گیرد. چنین نیازهایی به ویژه در زمینه فناوری هسته ای می توان احساس کرد.

دنیای امروز با کمبود منابع انرژی روبرو است. این مشکلی است که از حدود کشورها عبور کرده است و به همان اندازه که کشورهایی را که تولید سوخت را تحت تأثیر قرار می دهد ، تأثیر می گذارد ، همچنین روی مصرف کنندگان این مواد تمرکز دارد. این نقص از کجا باید جبران شود؟ منابع نفتی جهان در حدود چهل سال به پایان می رسد. علاوه بر این ، نفتی که از حدود 6000 مشتق حاصل می شود ، همانطور که پادشاه آریارر گفت ، یک ماده اولیه پرهیزگار است که ما نباید به عنوان یک سوخت معمولی بسوزیم.

تصمیم ایران برای ایجاد یک برنامه هسته ای گسترده مبتنی بر چنین ملاحظاتی است و به نوبه خود مبتنی بر ارزیابی دقیق کلیه عوامل و عوامل موجود و نیازهای هسته ای است. سیاست ما برای انرژی هسته ای با چنین ملاحظاتی درباره آینده برنامه ریزی شده است. در حقیقت ، این نگرانی از آینده است که قدرت برنامه هسته ای ایران نیروی محرکه است. با این حال ، قبل از اینکه بیشتر در مورد اساس فکری برنامه صحبت کنیم ، باید سیاست ایران را در مورد استفاده نظامی از انرژی هسته ای توضیح دهم.

ایران در برابر سلاح های هسته ای مورد مطالعه قرار می گیرد. ما معتقدیم که توسعه سلاح های هسته ای حتی وضعیت خطرناکی را در جهان ایجاد کرده است. ما می دانیم که عدم موفقیت سیستم توزیع سلاح های هسته ای می تواند به دنیای این جهان منجر شود و آنچه مردم تاکنون برای توسعه و توسعه آنها تلاش کرده اند. نکات زیر در مورد سیاست هسته ای ما بهترین شواهد اعتماد محکم ما به سیستم گسترش سلاح های هسته ای است.

در مرحله اول ، ایران به طور فعال در کنفرانس ممنوعیت توزیع سلاح های هسته ای ، نه تنها برای اسپانسر این قرارداد ، بلکه یکی از اولین کشورها ، که توسط قرارداد امضا شده و توافق لازم با آژانس بین المللی انرژی هسته ای برای اجرای مقررات مربوط به نظارت و کنترل خود بود ، درگیر شد.

دوم ، به آرزوی خود ، ایران نوعی راکتور را به آرزوی خود انتخاب کرد که از سوخت اوران کارگن استفاده می کند.

سوم ، شاه شاه ایران خود خالق ایده ایجاد یک منطقه غیرقانونی بود و از آن زمان دولت ایران بیشترین تلاش را برای تحقق آن انجام داده است. ایران ، چه در مذاکرات دو جانبه و چه در محافل بین المللی ، به وضوح مشخص کرده است که حاضر است اصلاح و کنترل و کنترل نهادهای هسته ای را به شرط اینکه تحت یک سازمان بین المللی و یک سازمان بین المللی باشد ، بپذیرد.

سیاست برنامه هسته ای ایران با چنین چارچوبی برنامه ریزی شده است. با این حال ، در این طرح ، ما غفلت نکردیم که مضرات و مضرات استفاده از این فناوری چه بوده است.

افکار عمومی در بسیاری از نقاط جهان همچنان از این روند پیروی می کند. فناوری هسته ای بالقوه دارای نهادهای مخرب است. ما باید سعی کنیم این روش تفکر را بر اساس عوامل و برخی از تعصبات روانشناختی به خاطر بسپاریم. شکی نیست که خطرات خطرناک سلاح های هسته ای نمی توانند و نباید از آن غافل شوند ، اما به همین دلیل نمی توان به عنوان یک عامل در نظر گرفت.

۲۵۹

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما