Hosseinih Amini ؛ زیباترین عمارت تاریخی قزوین

چند هنر ، دروازه های Orsi ، سقف چوبی و نقاشی در آینه ، از جمله Amini Husseiniyah از استان قزوین شگفت انگیز.

به گفته IKNA ، شهر قزوین چهار خانه تاریخی دارد که در لیست ملی ذکر شده است و سایر خانه های تاریخی به ویژه متعلق به صاحبان خصوصی است.

Hosseinieh Amini در خیابان Mawlawi واقع شده است که توسط محمد رضا امینی در دوره ناصر الدین شاه قاجر ساخته شده است. این ساختمان در دو طبقه در 6 AH با 4000 Toman ساخته شده است.

سلسله امینی تا پنج سال پیش در عمارت زندگی می کرد ، اما این ساختمان زیبا از پنج سال پیش به حسینیا اختصاص داده شده بود و از میزبان خواسته شد که برای چهار نسل به عنوان حسینیا مورد استفاده قرار گیرد. طبق کمک مالی دولت حسینیان ، او باید فرزند ارشد سلسله امینی باشد و به دلیل اینکه فرزند حج محمد رضا (بنی) ، برادرش حاج محمد تقیب و سپس پس از مرگ فرزندانش نداشت و اکنون نسل ششم امینی مسئولیت این مانیاست را بر عهده دارد.

این خانه تاریخی در طول ساخت و ساز دو عمارت و دو حیاط داشت که ساخت خیابان و وراث وراث امروز است ، فقط سه سالن و تقسیم بین چهار حیاط.

باید از جنوب عمارت و اولین سالن سالن جنوبی وارد شود. امینی سه نوع در خانه دارد که درهای ورودی سالن ها در حال کشویی و بسته هستند. درهای بین دو سالن نیز در پاشنه پاشیده می شوند و لولا ندارند. درهای Orsi نیز به صورت عمودی از بالا و پایین بالا و پایین هستند ، شیشه رنگی که روی این درها کار می کند زیبایی خاصی به آنها می بخشد ، زیرا وقتی خورشید می درخشد ، به کف سالن می رسد.

سالن جنوبی دارای 2 کمان یا 2 کمان است. یکی یکی از بزرگترین در خانه های ایران ، دیگر بالهای بین دو سالن پنج چشمه.

در گذشته از شومینه برای گرم کردن عمارت ، همه در سالن میانه استفاده می شد. شومینه های این عمارت از طراحی جالبی برخوردار هستند به طوری که لوله دودکش شومینه روی دیوار چرخانده می شود ، به طوری که وقتی شومینه می سوزد ، گرما از دیوار به دو سالن جانبی منتقل می شود.

در سالن میانه ، سه اتاق در شرق و سه اتاق برای مهمانان در ضلع غربی وجود دارد. بعد از سالن میانه ، سالن شمالی واقع شده است ، دکوراسیون این سالن مانند سالن جنوبی است ، اما تفاوت این است که سالن شمالی پنج بهار است.

همانطور که گفته شد ، بخش مهم ساختمان وجود سه سالن موازی است که به عنوان پادشاه مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر پادشاه ، مجموعه ای از اتاق ها ، کپی ها ، دو آبشار ، کریپت و زیرزمین زیرزمین باقی مانده است.

زیباترین دکوراسیون معماری این عمارت مربوط به سه سالن به موازات بالهای منحصر به فرد 2 -لاین و 2 دور و همچنین یکی یکی از چند بال ایران در سه سالن دیده می شود ، داخل هر سه سالن را باز و بالا می برد.

دکوراسیون این ساختمان آینه ای است که با بافندگی ، گچ و کاسه ها ایجاد شده است و وقتی شمع های لوسترها روشن می شوند و بازتاب نور می شوند ، در شب فضایی فوق العاده و رویایی ایجاد می کند.

سقف های چوبی سه سالن موازی با کمک آینه ها به جز قسمت شمالی حیاط شمالی وصل و به هم وصل شده و به هم وصل می شوند و مواد اصلی مورد استفاده در زیرزمین آجر هستند.

پایه اصلی زیرزمین ، معروف به شربت ، در پایین سالن ها از جمله ستون های گچ ، دیوارهای گچ و سکوهای صندلی قرار دارد.

این خانه تاریخی مکان فیلمبرداری بسیاری از فیلم ها و سریال ها از جمله شب دهم و سامندون است و به دلیل استفاده از هنر و معماری اسلامی بی نظیر است و برای مسافران و گردشگران نوروز توصیه می شود.

خانه یا حسینی آمینی در حال حاضر تحت نظارت سازمان دست و گردشگری است و توسط خانواده امینی اداره می شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما