Shiva Barzoui ، یک متخصص غدد درون ریز بزرگسال ، خاطرنشان کرد که سرطان تیروئید یکی وی گفت: یکی از شایع ترین سرطان در سیستم غدد درون ریز بدن ، وی گفت: در سالهای اخیر ، این بیماری در زمان خوبی با گسترش و به روزرسانی روشهای تشخیصی تشخیص داده شده است که باعث شناسایی زودرس و درمان بیماری در مراحل اولیه می شود.
این باشگاه روزنامه نگار جوان در بیانیه مطبوعاتی نوشت: “اگرچه سرطان تیروئید در سراسر جهان نسبتاً شایع است ، اما میزان مرگ و میر بسیار پایین است.”
یک متخصص کولی بزرگ و عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی حمدان گفت: “نقش ژنتیک و سابقه خانوادگی در این بیماری بسیار مؤثر است و افرادی که اقوام درجه یک دارند ، خطر بیشتری نسبت به سایرین دارند.”
بارزویی گفت: “عوامل محیطی مانند قرار گرفتن در معرض اشعه های مختلف ، به ویژه در دوران کودکی و جوانان نقش مهمی دارند.”
وی خاطرنشان کرد: این بیماری در زنان بهتر از مردان است و دریافت که تابش در زندگی روزمره افزایش یافته است و سرطان تیروئید نیز افزایش یافته است. بنابراین یک معاینه منظم تیروئید از اهمیت زیادی برخوردار است.
در پاسخ به این سؤال که چرا سرطان تیروئید بیشتر از مردان در زنان ظاهر می شود ، گفت: متخصص کولی بزرگ و عضو هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه پزشکی همادان: بیماری های تیروئید در زنان به دلیل تفاوت های کروموزومی و هورمونی که می تواند در هورمونهای جنسی زنان دخیل باشد ، بیشتر است.
بارزوی تأکید کرد که سرطان تیروئید در ابتدا می تواند بدون علامت باشد ، و مردم فقط هنگام تیراندازی برای مشکل دیگری متوجه وی می شوند: یکی یکی از علائم مکرر بیماری است.
وی گفت: در بعضی موارد علائمی مانند بلع ، قدرت زبان و مشکلات تنفسی می تواند نشانه سرطان تیروئید باشد.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی حمدان گفت: درمان اصلی سرطان تیروئید جراحی است و غده تیروئید کاملاً است ، اما بسته به نوع سرطان و بیماری بیمار ، سایر درمان ها مانند ید رادیواکتیو ، شیمی درمانی یا پرتودرمانی نیز می تواند تجویز شود.
وی گفت: وجود جرم در ناحیه گردن همیشه به معنای سرطان تیروئید نیست.
بارزوی بر لزوم آگاهی منظم و معاینه دنبال کننده برای تشخیص زودرس این بیماری تأکید کرد و اظهار داشت که این تشخیص می تواند نقش مهمی در بهبود بیماران در زمان مناسب داشته باشد.
۲۳۳۲۱۷