گزارش بانک اطلاعاتی تفکر و فرهنگ جمعیت ، گورستان مقدس Baqi ، قبر چهار شیعه بی گناه ، در چند سال توسط وهابی ها هدف قرار گرفت. تخریب این مکان مقدس ، که در دو مرحله اتفاق افتاد ، باعث واکنش های گسترده بین دانشمندان شیعه و سنی شد و منجر به بسته شدن سمینار نجف و قم شد.
به گفته این منطقه ، قبرهای تخریب شده امامان در Baqi AH پس از یک سال و نیم و به دلیل شیوع قحطی در مدینه ، وهابی ها را در شهر مصادره کردند.
* حملات اول و دوم Wahhabis به مدینه و نابودی امامان امامان
به گفته منابع موجود ، سعود بن عبدالعزیز پس از تحویل مدینه ، کل دارایی در وزارت دارایی پیامبر و دستور نابودی کلیه ساختمانها و گنبدها از مدینه ، از جمله گورستان Baqii را داد.
بر این اساس ، حیاط چهار امام شیعه و گنبد ، که به پیامبر فاطمه (SA) که به آن بیت لحم گفته می شد ، نسبت داده شد ، در اولین حمله وهابی سال ناپدید شد یا به شدت آسیب دید.
پس از این رویداد ، دولت عثمانی ارتش را برای فتح مدینه و بازپس گیری آن از وهابی ها فرستاد و در زی الهجج دولت در مدینه بازنشسته شد.
بر این اساس ، محمود دوم ، سی ام سلطان عثمانی ، دستور بازسازی حرم ها را در سال دستور داد.
وهابی ها دوباره از صفر به مدینه حمله کردند. در این حمله ، حرم و مکانهای مذهبی پیامبر ایجاد شده است.
هفت ماه بعد در ماه رمضان ، شیخ عبدالله ابن بالی (1-6) ، که از 2 تا 6 آه قاضی مکه بود ، در مدینه آمد و حکم تخریب قبرها را از مدینه دریافت کرد.
در هشتمین شاوال در آه ، تمام بناهای تاریخی گورستان Baqi’a ، از جمله بناهای تاریخی Baqi ، توسط قاضی سعودی شیخ عبدالله بلووبن نابود شد و به Fatwas des Mufti از مدینه اعتماد کرد.
سه مورد از Maqdinis از مدینه در این فاطوا ، ساخت قبرها را ممنوع دانست و بر آنها حاکم بود.
برخلاف اعتقادات وهابی ، قبرهای سنی ها و شیعیان با اعتقادات اسلامی نیستند و زیارت بزرگان دین و قبرهای مؤمنان نیز واجب تلقی می شوند.
طبق اسناد موجود ، پادشاه عبدالعزیز ، پادشاه عربستان سعودی ، اقدامات خود را در نامه ای به عبدالله بن بلید در نامه ای به عبدالله بن بلید ستود.
* واکنش دانشمندان شیعه به نابودی بقیه
نابودی مسلمانان ، به ویژه از بین بردن باکیه ، واکنش سیدید ابولحسن اسفاهانی و عبدالکریم هری یزدی ، یکی از قدیمی ترین سمینار نجف و قوم را هیجان زده و منجر به بسته شدن زمین و دوره های بازار شد.
محمد خلیسییزاد و سید حسن مودارس نیز نسبت به نابودی باکیه واکنش نشان دادند و خواستار یک درمان قاطع از دلایل تخریب مکان های مقدس شدند.
سید حسین تاباتابائی قومی ، معروف به آیت الله قومی ، همچنین یکی از مقامات شیعه بود که پس از تخریب گورهای باقی ، می توانست امام را در باقی بازسازی کند و وزارت امور خارجه ایران با دولت عربستان برای دیدار با ادعاهای خود مذاکره کرد.
امام خمینی همچنین تخریب قبرهای خدا را در بقیه پیامبر توصیف کرد.
در نامه ای به عبدالله ، بن بلئدا ، قاضی وهابی محمد حسین کاشف الغاتا ، او را ایمان شیعیان به توحید گفت: یک گفتگوی علمی و عدم پاسخگویی را ضعف تفکر می دانست.
* کتاب کشف کتاب آلارتیاب توسط سید محسن امین
سید محسن امین پس از تخریب اماکن مقدس اسلامی به حجاز سفر کرد و کتاب کشف آلاراتیاب را برای توضیح وهابیسم ، تاریخ و اقدامات آن نوشت.
این کتاب همچنین حاوی اعتقادات وهابی و مطالب برای رد اعتقادات آن است و به عنوان تاریخ انتقاد وهابی به فارسی ترجمه شده است.
محمد جواد بالاگی نجفی از اصول اولیه ایده وهابی برای نابودی اماکن مقدس در پایان نامه قبرهای آل -فاتاوی و در کتاب دیگری با عنوان آل -هادی الفری الفی و آل -فاتاوی فتوا انتقاد کرد.
بسیاری از شاعران همچنین نارضایتی خود را از تخریب قبرهای باقی در قالب شعر ابراز کرده اند.
محمد جاواد بلوگی نجفی در کتاب الرادی علی ال الوهابی ، که مبتنی بر حدیث دس پیامبر (ص) ، امام علی (ص) ، ایمام صدیق (به عنوان) و همچنین در مورد سنت مشترک در میان مسلمانان از ابتدای تاین مسلم است ، که از آغاز مسلم است ، که از آغاز مسلم است. زیرا به بالاگی در احادیث استناد شده توسط وهابی ها ،
ساختمانهایی مانند دیوار روی قبور ممنوع است ، نه قبرها.
* فاتوا از پرونده های دادگاه معاصر در مورد نیاز به ساخت قبرهای Baqi’a
گفته می شود که وهابی ها اولین گروهی بودند که دادگاه های پیرترین مذهبی و مبتنی بر دیدگاه های مذهبی را نابود کردند.
با این حال ، در برخی موارد دیگر به غیر از وهابی ها ، آنها همچنین سعی کردند بر اساس کتابهای خلافت در خزانه داری باکی شروین ، قبرهای این گورستان را از بین ببرند ، اما شکست خوردند.
فاتوا تعدادی از دیوان عدالت شیعه را برای بازسازی بقیه Baqi’ah منتشر کرده است. در میان آنها ، محمد فاضل لانکرانی ، مرطوب ماکارم شیرازی و لوتف الله صفائی گلپایگان را تلاش می کند تا تلاش برای بازسازی امام ها در باکیه ، که اجباری یا اجباری یا واجب بود و سید علی حسیینی سیستانی نامیده می شود.
* واکنش ملل و دولتها به نابودی باکیه
پس از نابودی باکی ، مسلمانان ، که در مناطق مختلف اتحاد جماهیر شوروی سابق زندگی می کردند و مسلمانان از ترکیه ، افغانستان ، چین و مغولستان پیام هایی را برای حفظ و محافظت از مکانهای مقدس در مکه و مدینه ارسال می کردند.
در سال ششم ، دولت ایران در روز شنبه ، صفر ، آه (1) توضیح داد شهریور 6 الف) غم و اندوه عمومی را اعلام کرد ، مردم در تهران شروع به عزاداری کردند. برخی از منابع گزارش داده اند که چند ده هزار نفر از مردم در اطراف هدف دولت تهران برگزار شده است که در اعتراض به توهین های وهابی به مکانهای مقدس مدینه تنظیم شده بود.[۵۵]
دولت ایران در یک کمپین دیگر در 1 اسفند 6 ، که مبتنی بر نگرانی در مورد امنیت زائران بود و ممنوعیت حجاز بود.
در توضیح رسمی دیگر که در وهله اول تیر ۱۳۹۰ توسط دولت ایران برای جلوگیری از غم و اندوه مؤمنان مؤمنان و عزاداری دولت سعودی برای جلوگیری از اعتقادات مسلمان ، دعوت ابن سعود برای شرکت در مجمع عمومی حجاز ساخته شده است.
با این حال ، پس از ارسال نامه ای به کشورهای اسلامی ، از جمله دولت ایران ، حج ، پس از آنکه دولت سعودی مسئولیت تأمین امنیت زائران را در سال ششم مسئولیت تأمین زائران داشت. خرداد ترافیک بین ایران و دولت سعودی آغاز شد و در نتیجه ، ممنوعیت رسمی حج پس از پنج سال برداشته شد.
منابع:
1. امام خمینی ، سید روه الله ، صحریف امام ، تهران ، مؤسسه امام خمینیس برای کارها و نشریات ، شماره.
2. امینی ، محمد امین ، باقی الغار ، تهران ، مشار ، شماره.
1. Ayaz Khan Qashqaii ، Haj Ayaz Khan Qashqais به مکه ، مدینه و مذاهب در احمد شاه قاجار ، از تلاش رسول جعفاریان ، تهران ، انتشارات علوم ، شماره.
1. “تحقیقات تاریخی روابط ایران با حج” ، در مجله حاج ، sh.
۵ ارتباطات ، محمد جواداد ، پاسخ به وهابیسم ، تحقیقات آقای محمد علی آل -هاکیم ، بیروت ، بنیاد بنیاد میراث آله البیت ، ۱۴۱۹ q/۱۹۹۸ m.
۶ جبارتی ، عبدالرحمان ، معجزه عتیقه ، بیروت ، دار الجیل.
1. Jafariar ، Rasool ، آثار اسلامی توسط مکه و مدینه ، قوم ، ماشار ، شماره.
1. Jafariar ، Rasool ، با Safa Caravan ، Tehran ، Mashar ، No.
1. Jafariar ، Rasool ، Fifty Qajar Hajj Travels ، Tehran ، انتشارات علم ، شماره.
۲ جافاریان ، رسول ، “چه اتفاقی برای امامان امام ها پس از حکومت وهابی افتاد؟”
11. جعفاریان ، رسول ، صفوید در زمینه دین ، فرهنگ و سیاست ، جلد. 1 ، QOM ، موسسه منطقه و دانشگاه
12. Hussam Al -Salta ، دلیل آنام: در سبیل بیت الله الحرام ، اصلاح شده توسط رسول جعفاریان ، تهران ، انتشارات مشار ، شماره.
1. Al -Rafi’i ، عبدالجبر ، کتابهای ماام ما ، تهران ، مشار ، 2 آه.
14. زرکلی ، خیر الدین ، الالام ، بیروتی ، دارال الم لاملیین ، 2002m.
1. Al -asaf ، Mansour ، “عبدالله بن سولیمان البلاد .. القاشدی و آل -مقشار الزامان آل -تاات” ، در جای الریاده ، درج: ۱۰ al -qaeda ؛ مرداد ۱۳۹۷ش
1. ریشتر عسکار ، علی ، تخریب و بازسازی Baqi ، طبق اسناد تهران ، مشار ، شماره.
1. Mukhtari ، Reza ، “سه سند از آلامه شیخ محمد حسین کاشف آل -غاتا” ، در مجله کتاب شیعه ، بهار و تابستان.
1. محققان ، علی ، اسناد روابط ایران (1-5) ، تهران ، مرکز چاپ و انتشار وزارت امور خارجه ، تهران ، شماره.
۱۹ محمد علی ، عبدالله ، فرهنگ لغت کتابهای اسلامی در واکنش به گروه Wahhabi ، Beja ، [مرکز الزهراء الإسلامی]، ۱۴۳۰ق/۲۰۰۹ م.
بشر مادانی ، عبدالعزیز ، طارق اللام لامین لامدین سید المرسالین ، قم ، موتاب -مین ، 3Q.
1. نجمی ، محمد ساد ، تاریخچه Baqi’a Schrein و سایر آثار در Medina Menorah ، انتشارات مشار ، تهران ، نه.