یک منتقد سینما و تلویزیون گفت که تلویزیون همچنان برنامه ریزی برای جامعه قدیمی امروز ، در مورد برنامه های ویژه نوروز 2 ، با اشاره به سریال “پایتخت” ، می گوید: “با پخش این سریال ، تلویزیون به این ترتیب شد. این طور بود که یک انقلاب اتفاق افتاده است.

به گفته ایسنا ، محمد تگی فهیم در مورد برنامه های تلویزیونی نوروز معتقد است: تلویزیون امسال با دو رویداد – رمضان و نوروز – روبرو شد. این دو نفر انتظار دارند که تلویزیون با آنها باشد ، اما تصادف آنها باعث شده است که تلویزیون سنگین تر شود. به عبارت دیگر ، علیرغم وعده های داده شده و پیش بینی های انجام شده ، تلویزیون به عنوان انتظارات برای مخاطب ظاهر نمی شود و نتوانست به اندازه کافی پاسخ دهد.

این منتقد موضوع اصلی را به عنوان رقابت رسانه ها ذکر کرد و گفت: “امروز بحثی در مورد رقابت رسانه ها وجود دارد ؛ اینکه تلویزیون در این شرایط فرش خود را از آب بیرون می کشد ، و این فرش است که مخاطب در آن زندگی می کند و انتظار دارد که جعبه جادویی به انتظارات پاسخ دهد. یعنی هر دو سرگرم کننده و سرگرم کننده ، به عبارت دیگر ، چیزهایی را که قابل اعتماد هستند ، به آنها می دهند ، بر روی آنها و درد در زندگی روزمره قرار می دهند.

سرگرمی یکی می خواهد انجام دهد

فهیم بیشتر بر اهمیت عملکرد تلویزیون در سرگرمی تأکید کرد و گفت: سرگرمی مسئله اصلی است. یعنی همه برنامه ها ، خواه مذهبی ، غیر مذهبی ، اجتماعی یا دیگران ، باید بتوانند مؤلفه های نگه داشتن مخاطب را در تلویزیون داشته باشند. به عبارت دیگر ، شکل فرم و محتوا بحث شده است. مهم نیست که محتوای چقدر خوب باشد ، اگر تلویزیون در “چگونه بگوید” موفق نیست ، در واقع آن محتوای خوب را از دست می دهد و نمی تواند از آن استفاده کند و وظیفه فرهنگ را به درستی انجام دهد. این مشکل فعلی تلویزیون است و از این واقعیت ناشی می شود که می خواهد سرگرمی برای افراد خود داشته باشد. برنامه نویس نمی تواند مجبور شود ، و به عنوان مثال نمی توان به کسی گفت که سرگرمی ایجاد کند. سرگرمی قطعاً هنرمند را می خواهد. مدتهاست که گفته می شود که مردم آن را می خواهند. تلویزیون هنوز نتوانسته است محیط زیست را گرم کند ، و در آخر ، اگر موفقیت امسال ، به دلیل چند مورد است که مخاطبان قبلاً از آن یادآوری کرده اند و مهمترین “سرمایه” بود.

بنابراین تلویزیون با “سرمایه” بنابراین بود

به گفته این منتقد ، تلویزیون توسط پایتخت دیده می شد. وی توضیح داد: “پایتخت” با وجود نقاط ضعف آشکار آن دیده شد. همانطور که داستان مشهور است ، تلویزیون چنین بود. گویی یک انقلاب اتفاق افتاده است. از آنجا که او مدت طولانی ساکت و ساکت بود ، و همانطور که باید ناگهان در محافل خانوادگی نبود قرار گرفتند ، “پایتخت” آمد و فضا را تغییر داد و باعث شد همه آن را درک کنند. این نشان می دهد که تلویزیون در چند سال گذشته در زمینه جایگزینی مارک های خود کوتاه بوده است. یعنی هر یک از دارندگان که در این سالها از دست داده اند ، نتوانسته است جایگزینی را برای آقایان فراهم کند تا واقعاً پیدا کنند.

فهمیم گفت ، با اعتقاد به اینكه تلویزیون سرانجام به ساختار گذشته در تولید برنامه تبدیل شده است و می گوید: “تلویزیون هنوز بر روی زین سوار شده بود ؛ به جای اینکه بتوانیم خود اسب را آموزش دهیم ، یک راهنما باشید و مسیر را ادامه دهید ؛ بنابراین” سرمایه “به هر حال این فضا را تغییر داد. به هر حال برنامه هایی وجود داشت که توسط برخی از علاقه مندان و طیف ها و طیف ها دنبال می شود ؛ و به آن نگاه کن

او معتقد است که در بین برنامه های ایجاد شده توسط سیاست های جدید تلویزیون ، برنامه دفاعی کمی وجود داشته است. فهمیم همچنین به برنامه “دایره” اشاره کرد: برنامه های “دایره” با مخاطبان بیشتری که دارای موضوعات فوق طبیعی ، متافیزیک ، مذهبی و مذهبی هستند ، دیده می شود.

وی با اشاره به رویکرد تکاملی به صدای آمریکا ، گفت: “بحث در مورد رویکرد تکاملی سمعی و بصری ، ایجاد خلاقیت اصلی یا ایده های مهم به جای مشهوریت مرکزی و جستجوی صاحبان این ایده ها بود.” هنرمند -گرا یا مشهور به جای مشهور ، شعارهای خوبی هستند و این سیاست های درستی است که اگر محقق و تحقیق -با محوریت تا حدودی بخشی از مشکل باشند ، بسیاری از مشکلات برطرف می شدند. ما عملاً دریافتیم که چهره ها و افراد مشهور به تنهایی کار نمی کنند. در برنامه های امسال دیدید که گالزار است ، آن رازاویان بود ، کیا بود و حتی عروسک را آورد ، اما آنها هنوز هم نتوانستند این کار را انجام دهند. اگرچه آنها دیده می شدند ، اما هیچ رویداد جدیدی در سطح جامعه رخ نداد.

ما با محدودیت های افراد کاریزماتیک روبرو بودیم

فهیم از عدم پیامدهای در برنامه های نوروز به عنوان ضعف در متون و فیلمنامه یاد کرد و گفت: “متأسفانه متون ، سیستم عامل ها و مکالمات ضعیف بودند.” ما با محدودیت های افراد کاریزماتیک روبرو بودیم. افرادی که جذاب هستند. با این حال ، آنها گفته اند که تلویزیون باید سرگرم کننده باشد. یکی یکی از دلایل تمایل مخاطب برای تفریح ​​، بحث کاریزماتیک در مورد افرادی است که در برنامه ها حضور می یابند و در این برنامه ها حضور دارند ، اما آنچه دیدیم این بود که بیشتر مردم بسیار دانش ندارند ، نه اینکه بگویند جذاب بود ، نه یک ظاهر جسمی خاص و فیزیک. در اصل ، برنامه های گفتگوی مبتنی بر گفتگو بیهوده بودند. به جز کار به مناسبت ماه مقدس ماه رمضان ، مانند برنامه های Dawn که مخاطبان خاص خود را دارند.

این منتقد گفت: مخاطبی که در بعضی مواقع به جامعه آسیب می رساند این است که رویدادهای سیاسی به وقایع ناگهانی آسیب می رسانند. برنامه ای که می تواند آن طیف را به ندرت دید. به جز برنامه هایی که من ذکر کردم ، به خصوص “سرمایه” بقیه آنتن بود.

این منتقد گفت که تلویزیون متأسفانه برای جامعه پیشرفته امروز قدیمی است و توضیح می دهد: برای مخاطبان امروز ، برای نسل جوان که برای همه امکانات قابل دسترسی است و به هر حال پدیده های فرهنگی و بصری ، این برنامه های قدیمی با مد نمی توانند به نسل ادعا شده امکانات مدرن بروند. تلویزیون باید در بخش “چگونه می توان گفت” را به خود اختصاص داد.

باید مدیریت سرزنده اجتماعی در پشت تلویزیون باشد

فهیم سپس گفت: تجربه امسال برای تلویزیون زنگ و هشدار است. که آنها باید فکر کنند. جرقه هایی که اکنون مانند پایتخت نشان داده شده است نشان می دهد که اگر تلویزیون فکر نکند در همان سال نخواهد بود. پس از گذشت چند سال ، با تمام نقاط ضعف آشکار ، این سریال دوباره انجام می شود مگر اینکه مدیریت اجتماعی پر جنب و جوش در پشت تلویزیون باشد و در درجه اول با این دسته ها درگیر است. باید اعتراف کنیم که مردم می خواهند بخندند.

وی همچنین در مورد فصل هفتم پایتخت گفت: “قسمتهای اولیه پایتخت گیج شده بود ، و مشخص بود که آنها در ایجاد یک داستان کامل یک پارادوکس دارند. به عبارت دیگر ، مباحث مختلف با مباحث بسیار دست و اعتیاد مانند دروغ های نقی در مورد دستور العمل های شنوایی و … داستان فراموش شده بود ، اما از قسمت هفتم او با یک شخصیت بنه.

رحمت شخصیت پایتخت/ ارسطو را در هوا می چرخاند

به گفته این منتقد ، “شخصیت رحمت با بازی در این فصل ، هاجی حاجی عبداللهی چیز خوبی است و بیشتر داستان با این شخصیت پیش می رود و حتی شخصیت ارسطو در هوا است.” فقط یک ماشین تحت این شخصیت پرتاب شده است و اساساً داستان را تحت فشار قرار نمی دهد ، اما رحمت اکنون داستان را پایین می آورد. ”

عواقب تغییر شخصیت ها و شتاب در پایتخت

وی با اشاره به تغییر شخصیت های پایتخت گفت: “تقریباً همه شخصیت ها تغییر کردند.” نقی واقعاً معمولی نیست. ما نمی توانیم او را درک کنیم. به عنوان مثال ، او قبلاً منفی مثبت بوده است ، اما اکنون کاملاً حوصله خود را پیدا کرده است.

فهیم همچنین در مورد تغییر شخصیت های Homa و Fahimeh و برخی دیگر از شخصیت های سریال پایتخت گفت: تغییرات در فیزیک این شخصیت ها به سادگی این خانواده و جاذبه های همگرایی خانواده است. به عنوان مثال ، خود هوما همیشه ستونی در خانواده بوده است و با تاکتیک ها و راهنمایی های خود از برخی از وقایع جلوگیری کرده است ، اما اکنون او شخصیت را ندارد و شکل داستان نشان می دهد که در تصمیم گیری و تولید شتاب ایجاد شده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما