هفتم “سرمایه” از چهارم فروردین در شبکه آنتن یک نفر رفت و هرچند پس از مدتها مخاطب زیادی را به تلویزیون آورد ، اما از نظر محتوا ، حتی قرص های او را بالا برد.

به گفته اقتصاد جهانی ، تاکنون پنج قسمت از پایتخت وجود داشته است ، اما دیگر یادآوری یک سریال شاد و به یاد ماندنی وجود ندارد. آنچه از سری هفتم “پایتخت” رنج می برد ، ضعف اساسی فیلمنامه است. پس از درگذشت خاشیار آلوند ، نویسنده فصل های قبلی ، ضعف در داستان پردازی به مشکل اساسی سرمایه تبدیل شد. خاشیار آلوند با درک دقیق ساختار درام و طنز طنز ، داستانی جذاب را ایجاد کرد که مخاطبان با هیجان و علاقه از آن پیروی کردند.

پس از مرگ وی ، روند روایت سریال به تدریج سقوط کرد و بسیاری از شخصیت ها تکرار شده اند ، و اکنون این ضعف بزرگ در فصل هفتم بیش از هر زمان دیگری خود را نشان داده است.

داستان پردازی نامناسب ، محصولات غیر ضروری و گره های روایی غیر منطقی و غیره باعث شده است که این مجموعه دیگر جذاب و گرفتار بن بست نباشد. در فصول قبل ، شخصیت ها به آرامی و به مرور زمان بودند و توانایی های خود را نشان می دادند. اما اکنون ، چندین شکل کلیدی و کلیدی از این سریال جدا شده اند و از طرف دیگر شخصیت های دیگر به تکرار رسیده اند. شوخی های نقی ، سادگی ارسطو ، موقعیت رحمت ، منطق هوما و قطعات سخنان فهمی دیگر آن را جذاب نمی کند. برخی ، البته ، همچنین به عدم انتقاد اجتماعی اعتقاد دارند یکی یکی از مهمترین آسیب های این سریال در سری جدید است.

پست سایت خبری یکی یکی از دلایل موفقیت “سرمایه” در سالهای اولیه ، رابطه قوی آن با موضوعات اجتماعی و فرهنگی زمان خود بود. اما در فصل هفتم ، این رابطه تا حد زیادی از بین رفته است و بیشتر شبیه به خواندن خاطرات قدیمی است تا یک اثر پر جنب و جوش و پویا. فقدان سوژه های جدید ، استفاده از الگوهای آزمایش شده و تلاش برای زنده نگه داشتن روح گذشته همه باعث شده است که “پایتخت 2” نتواند به یک روایت معاصر مربوط به نگرانی های امروز تبدیل شود.

سایت فارارو همچنین نگاهی خیره کننده و دقیق به جزئیات رفتاری و گفتار و عادت های بیولوژیکی مردم سرسبز مازندران منتشر کرد. به عنوان مثال ، از فرش هایی که اتاق ها را به گل های مصنوعی موجود در اتاق ها می پوشانند ، آنها به دست می آمدند تا جزئیات سریال را مشهودتر و برانگیخت و روحیه مازندران را برانگیزد. اما فصل جدید هیچ نشانه ای از فصل های گذشته خود ندارد ، گویی این سریال در تهران ادامه دارد و بازیگران دیگر اجراهای شخصیت های خود را ندارند ، گویی هیچ کس در اندازه خودش نیست.

با توجه به آمار ، انتقاد محتوا همچنان ادامه دارد زیرا این سریال هنوز به پایان نرسیده است و محبوب ترین برنامه تلویزیونی است و رکورد بی سابقه ای را در تماشای محتوا با بیش از 2 میلیون بازدید برای هفت قسمت اول تعیین کرده است. با این حال ، پخش این مجموعه حاشیه های زیادی از قسمت اول دارد که مهمترین آنها با کتاب طنز یک روانشناس مشهور به وجود آمده و باعث ایجاد سیل انتقاد شده است.

رئیس سازمان روانشناختی و مشاوره در نامه ای اعتراضی به رئیس سازمان صدای ایران نوشت که اخیراً در سری پایتخت 2 ، که از شبکه SIMA پخش می شود ، با هیچ یک از اصول و اصول درمان هماهنگ نیست. در این نامه آمده است که تهیه یک سریال طنز و ایجاد فضایی شاد و پر جنب و جوش برای مردم کشور ما از اهمیت زیادی برخوردار است. اما طنز نباید عاملی برای از بین بردن حوزه روانشناسی باشد که مانند خود حساسیت و ظرافت زیادی دارد و اعتماد به نفس عمومی را به روانشناسان محروم می کند.

حاشیه مهم دیگر این مجموعه حجم بالای تبلیغات در این مجموعه است.

این اعتراض مخاطب سریال را ایجاد کرده است ، و سایت Tabnak در گزارشی نوشت که حجم تبلیغات مستقیم و غیرمستقیم این سؤال را ایجاد می کند که بودجه چه هزینه ای را خرج می کند که حتی برای ایجاد سری Nowruz در مورد درآمد تبلیغات و شاید هزینه های سریال با تبلیغات تبلیغ شود.

یکی حاشیه دیگر پیرامون این سری ، گراز است که در قسمت اول پایتخت به حالت عادی حمله می کند. پس از پخش صحنه ، گروهی از کاربران فضای مجازی در راه نگه داشتن گراز اعتراض کردند و آن را “سوء استفاده از حیوانات” توصیف کردند. این انتقادات به دلیل رفتار غیر انسانی و غیر انسانی با حیوانات در برخی از صحنه ها بوده است. کاربران خواستار اصلاح روش های حفظ و درمان حیوانات در پشت صحنه برای جلوگیری از چنین مشکلاتی بودند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما