عباس آرگون ، عضو اتاق بازرگانی ، سال آینده در مورد وضعیت واردات و صادرات به مانیبی گفت: “با توجه به افزایش نرخ ارز ما و ما ، ما تعادل تجاری پایین تر از 1403 خواهیم داشت”. سال جدید به بسیاری از مسائل مانند تحریم ها و فشار بستگی دارد. تثبیت نرخ ارز قطعاً به صادرات آسیب می رساند ، اما اگر نرخ ارز تورم شود ، به نوعی به صادرات رونق کمک می کند.

آرگون در مورد وضعیت اقتصادی این کشور در سال جدید افزود: من فکر می کنم که شرایط این کشور در مقایسه با سال 1403 به طور قابل توجهی بهبود نمی یابد. اگر فشارها و تحریم ها شدیدتر شود ، ممکن است مشکلات بیشتری ایجاد شود. ما امیدواریم که تحریم ها ، که یک مانع مهم برای تجارت خارجی کشور ما است ، مطرح شود تا بتوانیم با یک روال عادی با جهان کار کنیم.

وی با اشاره به جذابیت سرمایه گذاران خارجی و ملی گفت: “سرمایه گذاری خارجی اساسی ترین مشکل است ، بنابراین FATF می تواند مؤثر باشد.” پیش بینی اقتصادی و عدم تکامل دولت بر اقتصاد بر سرمایه گذاری خارجی و ملی تأثیر دارد. سرمایه گذار باید بتواند شرایط آینده خود را پیش بینی کند و در پیش بینی ها سرمایه گذاری کند. هنگامی که تداخل و قیمت از نظر گرامری در بخش های مختلف وجود دارد و هیچ ثبات در قوانین و مقررات وجود ندارد ، خطرات متعدد باید از آنها پشتیبانی کنند و سرمایه در بخش واقعی کاهش می یابد و احتمالاً آنها واسطه ای هستند. سرمایه گذار خارجی وارد این شرایط نمی شود. اگر شاهد تثبیت ارز باشیم ، نه تنها سرمایه گذاری افزایش نمی یابد ، بلکه شاهد خروج سرمایه نیز خواهیم بود.

وی با اشاره به نقش اتاق بازرگانی برای حل مسئله صادرات و واردات ، گفت: “این مهم است که چقدر آنها در اتاق بازرگانی عمل می کنند ؛ جلسات در جلسات شنیده می شود ، اما دولت بوروکراسی خاص خود را دارد و سرانجام تصمیم می گیرد که کدام جهت حرکت می کند.

آرگون در پایان گفت: “اگر می خواهیم کشور را توسعه دهیم ، باید حرکت کنیم تا ببینیم که بخش خصوصی هر روز در جهان توسعه می یابد.” کشورهای توسعه یافته کشورهایی هستند که بخش خصوصی آنها توسعه یافته است.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما