روزه اثرات مثبت زیادی دارد ، اما در برخی موارد مانند سفر ، جملات متفاوت است. داوران امامی ، با پیروی از اهل البیت (ع) ، در حالی که به فکر روزه گرفتن در سفر هستند ، چهار وکیل اهل سنت افطار را در این سفر می بینند.
سلام پایگاه داده اندیشه و فرهنگ کمیت ، روزه در اسلام جایگاه ویژه ای دارد که دارای تأثیرات مادی و اخلاقی زیادی است ، اما تصمیمات آن در شرایط خاصی مانند سفر متفاوت است. بررسی دیدگاههای مختلف از سنت های قضایی و نبوت ، ابعاد جدید فلسفه روزه را در این سفر روشن می کند.
به گفته خبرگزاری ، روزه سازی تأثیرات مثبت و اخلاقی بسیاری بر وجود انسان دارد. غرق شدن روح ، تقویت اراده ، کنترل و کاهش غرایز مهمترین اثرات اخلاقی و آموزشی خود -اخلاق ، تقویت روح خود و روزه دوستی است و علاوه بر روزه گرفتن برای بیماری های جسمی و روانی ، به ویژه این تأثیرات ، به ویژه در ابعاد معنوی.
در قرآن ، خدای متعال می گوید: “یا آل -زازین آمنوا ، آلیکام السایام ، علی الزیان الزین آل -تاتکن و علی الفیمی آل -فیامی فهو no’um. [ بقرة / ۱۸۳ ـ ۱۸۴ ]
“این افراد روزه دار همانطور که قبل از شما نوشته شده اند ، برای شما نوشته اند.
حال بیایید این دو آیه را تجزیه و تحلیل کنیم:
آیه اول روزه را به عنوان “کتابهای Alikam” می بیند ، یعنی برای شما نوشته شده است و طنز این است که این عمل برای همه اجباری است ، اما در آیه دوم ، سه گروه را حذف می کند:
پاسخ: بیمار: “و من بی احترامی هستم.”
ب: مسافر: “یا مسافرت.”
پاسخ: روزه گرفتن برای آنها بسیار زیاد است: “و علی آل -زین الاتقاه”. همان قدرتهای قضایی اسلام ، مسافر به سرعت به سفر نمی رود و تنها تفاوت این است که افطار یک چیز اجباری است یا انجام این کار آسان است.
داوری امامی ، که به دنبال ahl al -bayt (ص) است ، تصور کنید که افطار اجباری و روزه است.
در حالی که سازندگان چهار دین معتقدند که افطار در سفر اختیاری است ، برخی به سرعت افطار را ترجیح می دهند. و دیگران برعکس هستند. و شفی می گوید: افطار بهتر از روزه است ، در حالی که مالک می گوید: روزه بهتر از افطار است.[۱]
اکنون ما موضوع را در مورد احادیث نبوت ارائه می دهیم تا مشخص کنیم کدام یک از این دو وعده تصویب شده است:
پاسخ: جبر مسلمان ابن عبدالله را از صحت خود نقل می کند: رسول خدا در سال هشتم و ماه رمضان به مکه رفت. هنگامی که او به نقطه “کرام الغامیم” رسید ، او از یک ظرف آبی خواست و آن را با دستان خود بلند کرد و همه را دید ، پس از آن او نوشید ، بنابراین مردم ، سریع شکسته شدند. Ras Messengerlullah (صلح بر او) ، برخی از روزها در Kaideniz گزارش دادند که روزهای خود را نمی خورند. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) گفت: “آنها مقصر هستند ، گناهکار هستند.”[۲]
ب: در سنت ابن ماژا قزوینی ، عبدالرحمان بن اوف به پیامبر ما گفت (صلح بر او):[۳]
پاسخ: بخاری به نقل از جبر ابن عبدالله انصاری از صحت او: یکی او گروهی از سفرها را با یک شخص جمع کرد و سایه ای برای او ایجاد کرد.
وی پرسید: این شخص کیست؟
آنها گفتند: روزه گرفتن.
وی گفت: “Licad al -Barb al -souum fi al -safar” ، “روزه گرفتن چیز خوبی در سفر نیست.”[۴]
کلمه “براه” در قرآن در مقابل “آل -هام” “و علی البرا و تعاونی های آل -تاقوی و علی ال آل و آل -ادوان” است. [ مائده / ۲ ] “در راه خوب و محرومیت به یکدیگر کمک کنید و برای گناه و فشار با یکدیگر همکاری نکنید.”
پاورقی:
[۱]بشر مفاد قرآن ، ج ۱ ، ص.
[۲]بشر نووی ، تعریف صحیح مسلمان ، حجم. 1 ، ص.
[۳]بشر ارائه شده ابن ماسا ، ج ، ص.
[۴]بشر بخاری Sahih ، پوست. 1 ، ص.
منبع: بانک اطلاعاتی جامع ادیان و مذاهب