رئیس صنعت ساخت و ساز گفت: “بخش آپارتمان نیروی محرکه اقتصاد کشور است که در رکود اقتصادی است.” این شرایط منجر به رکود تورم فضای زندگی ، نارضایتی ، افسردگی و مهاجرت می شود. خوشبختانه ، امروز ضرورت حاکمیت وجود دارد و به این نتیجه رسیده است که فعالان باید به صنعت ساختمان و بخش خصوصی اعتماد کنند. ما امیدواریم که بخش خصوصی طی دو سال آینده در مسیر صحیح قرار بگیرد.
به گفته ایسنا ، Pejman Jozi در مورد چالش هایی که صنعت ساخت و ساز با آن روبرو است و تأثیرات آن بر اقتصاد کلان این کشور در کنفرانس اقتصادی امور اقتصادی ایران این کشور بحث کرده و گفت: یکی این یکی از محورهای اصلی اقتصاد کشور است. صنعت ساخت و ساز در موقعیت خوبی قرار ندارد ، اقتصاد کلان این کشور مطمئناً تحت تأثیر قرار خواهد گرفت و سال آینده شاهد قیمت املاک و مستغلات و رکود بیشتر در این بازار خواهیم بود. این ترکیب از افزایش قیمت و رکود برای بازار املاک و مستغلات بدترین است و می تواند منجر به نارضایتی بیشتر ، افسردگی و مهاجرت شود.
قوانین قدیمی در بخش آپارتمان باید تجدید نظر شود
وی با توجه به لزوم اصلاح قوانین قدیمی در بخش مسکن ، گفت: “جامعه ما یک جامعه پویا است و قوانینی که 5 یا 5 سال پیش صادر شده است ممکن است امروز مؤثر نباشد.” ما باید این قوانین را کنار بگذاریم و قوانین جدیدی را اجرا کنیم تا نیازهای جامعه امروز را برآورده کنیم. به عنوان مثال ، قانون سیستم مهندسی نیاز به اصلاحات اساسی دارد و خوشبختانه این روند در حال انجام است.
رئیس انجمن صنعت ساخت و ساز همچنان به انتقاد از سیاست مالیاتی نادرست پرداخت و گفت که مالیات های نادرست و با طعم و مزه از سرمایه جلوگیری می کند. نمونه بارز این سازمان برای تأمین اجتماعی است که کارخانه ها و شرکت ها با گرفتن صندوق های تأمین اجتماعی بانکداری کرده اند.
Jozi با بیان اینکه صنعت ساخت و ساز یکی در یکی از اولویت های کشور ، می گوید: در صنعت ساخت و ساز ، اولین قدم اختصاص 5 ٪ از مجوز ساختمان برای تأمین اجتماعی است. با این حال ، مشکل این است که تأمین اجتماعی می خواهد کارمندان کارت مهارت داشته باشند ، در حالی که بسیاری از کارمندان این کارت را ندارند و این باعث ایجاد مشکلات بیشتر می شود.
وی گفت: “ما در صنعت ساخت و ساز چالش های زیادی داریم.” از یک طرف ، تأمین اجتماعی سعی می کند حق بیمه را حفظ کند و سرمایه گذاران تحت فشار قرار دارند. “این وضعیت باعث نمی شود صنعت ساخت و ساز بتواند به درستی کار کند و اقتصاد کشور تحت تأثیر قرار می گیرد.”
برای کاهش فشار در صنعت ساخت و ساز ، باید سیستم تأمین اجتماعی را اصلاح کند
رئیس انجمن صنعت ساخت و ساز بر لزوم اصلاح سیستم تأمین اجتماعی و کاهش فشار بر صنعت ساخت و ساز تأکید کرد و دریافت که سیستم تأمین اجتماعی باید به درستی تعریف شود. من نمی گویم که تأمین اجتماعی پول ندارد ، اما می گویم سیستم باید به درستی کار کند. پرداخت کارمندان وظیفه تأمین اجتماعی است ، اما فشار بیش از حد به صنعت ساخت و ساز باعث شده است که بسیاری از مشکلات 2 ٪ از مجوزهای تأمین اجتماعی را بپردازند.
جزی گفت: “هنوز بیش از یک میلیون و 6000 کارگر بدون بیمه در کشور وجود دارند.” این نشان می دهد که هنوز مشکل کارمندان حل نشده است. اگر همان رویه را انجام دهیم ، شاهد افزایش قیمت املاک و مستغلات و رکود بیشتر در بازار خواهیم بود. بدترین چیز برای بازار املاک و مستغلات دستیابی به افزایش قیمت و رکود اقتصادی است که تأثیر منفی بر اقتصاد کشور خواهد گذاشت.
جزی گفت: “اگر ما می خواهیم اقتصاد ایران از وضعیت قرمز بیرون بیاید ، باید قوانین قدیمی را کنار بگذاریم و سیاست مالیاتی را تحمیل کنیم.” دولت و حاکمیت باید به جای فشار بر بخش خصوصی ، دلایل رشد و توسعه را ارائه دهند. فقط در این صورت می توانیم ببینیم که وضعیت اقتصادی کشور چگونه بهبود می یابد.
وی بر نقش اصلی در صنعت ساخت و ساز در اقتصاد تأکید کرد و گفت: “صنعت ساخت و ساز به طور مستقیم بر اشتغال و اجزای کلان اقتصادی تأثیر می گذارد.” اگر صنعت خوب نباشد ، قطعاً کل اقتصاد کشور تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. انتظار می رود که در طی این روند نارضایتی ، افسردگی و مهاجرت بیشتری را ببینیم.
سایه قوی دولت در مورد صنعت ساخت و ساز
رئیس انجمن صنعت ساخت و ساز در رابطه با چالش های اقتصادی و نقش صنعت ساخت و ساز در بهبود کشور در کشور ، دیدگاه بخش خصوصی را در پنج سال گذشته مورد بررسی قرار داد و گفت: از آغاز انقلاب بخش خصوصی چند سال پیش دیده نشده است که بخش قابل اعتماد و قابل اعتماد رعایت نشده و اقتصاد به سمت دولت رفت. این روند به جایی رسید که شرکت های ایالتی و محافظه کار در این زمینه چنان فعال بودند که شرکت های بزرگ و تولید کنندگان بزرگی که منجر به توسعه و توسعه کار می شدند ، عملاً رها شدند.
وی افزود: “در حال حاضر ، تعداد شرکت های فعال در بخش توسعه و توسعه در صنعت ساخت و ساز بسیار محدود است و به ناچار به دنبال پروژه های غیر اقتصادی برای ادامه فعالیت های خود هستند ، که این امر باعث تضعیف رقابت شرکت های خصوصی و رقابت شرکت های خصوصی می شود و بعد
جزی ادامه داد: “خوشبختانه ، امروز نیاز به حاکمیت وجود دارد و آنها به این نتیجه رسیده اند که بخش خصوصی باید با آن آشنا شود.” این یک گام مثبت است و من از آن بسیار خوشحالم. با این حال ، این فرایند زمان بندی است و می تواند یک سال تا دو سال طول بکشد تا بخش خصوصی در جهت درست باشد.
رئیس انجمن صنعت ساخت و ساز گفت: “بخش خصوصی باید باز شود و موانع حذف شود.” در این حالت ، بخش خصوصی ظرفیت بسیار بیشتری نسبت به متفکر دارد و می تواند اقتصاد کشور را تغییر دهد. اقتصاد این کشور در حال حاضر قرمز است و نیاز به اقدامات فوری دارد.
ساخت صنعت اولویت اصلاحات است
رئیس صنعت ساخت و ساز گفت: “صنعت ساخت و ساز به دلیل تأثیرات گسترده آن بر اقتصاد باید اولویت اصلاحات باشد.” برخلاف بسیاری از صنایع دیگر ، این صنعت خیلی وابسته به تحریم ها نیست و می تواند اقتصاد کشور را از طریق ظرفیت داخلی بهبود بخشد.
جوزی افزود: “صنعت ساخت و ساز نه تنها به اشتغال مستقیم کمک می کند ، بلکه بیش از 5 شغل دیگر را نیز در گذشته و بعد نیز تحت تأثیر قرار می دهد.” این صنعت می تواند با جلوگیری از مهاجرت نیروی کار و افزایش سرمایه گذاری ، به بهبود اقتصاد کشور کمک کند.
وی از اقتصاد ایالتی انتقاد کرد و گفت: “اقتصاد دولت به حداقل رساندن محکوم شد و نمی تواند کشور را به پیشرفت سوق دهد.” بخش خصوصی باید جایگزین شود و قوانین باید اصلاح شوند. اگر می خواهیم اقتصاد ایران از وضعیت قرمز بیرون بیاید ، باید به بخش خصوصی اعتماد کنیم و راه را برای فعالیت های اقتصادی باز کنیم.
جوزی متوجه شد که صنعت ساخت و ساز می تواند به عنوان نیروی محرکه اقتصاد ایران عمل کند ، اما به حمایت و حاکمیت دولت برای بخش خصوصی نیاز دارد و یک محیط رقابتی سالم ایجاد می کند. در این حالت ، ما می توانیم شاهد رشد پایدار و توسعه پایدار در اقتصاد کشور باشیم.