آلیزاد با اشاره به تغییرات اخیر در مدیریت ایران خمرو و افزود: “در حال حاضر ، اقدامات ایران خمرو منتقل نشده است ، اما مدیریت این شرکت به مجمع عمومی سهامداران تغییر کرده است.” دولت همچنان به حفظ اقدامات خود ادامه می دهد و سایر سهامداران بخش خود را دارند. با این حال ، ترکیب هیئت مدیره تغییر یافته و توسط دولت از زمان نظر سهامداران اکثریت تغییر یافته است.

وی با اشاره به در اختیار داشتن مجمع عمومی سهامداران ، وی افزود: “در این مجمع ، اعضای جدید توسط سهامداران انتخاب شدند. این تغییر نشان می دهد که مدیریت قبلی ایران ، که قبلاً متعلق به دولت بود ، اکنون به آن واگذار شده است سهامداران با بیشتر کرسی ها.

آلیزاده مخالفت برخی افراد را با این تغییرات ذکر کرد و گفت: “برخی معتقدند که تشکیل مجمع عمومی یک مشکل است.” به همین دلیل ، ما جلسه ای را با نمایندگان آژانس های امنیتی ، آژانس خصوصی سازی ، شورای رقابت و سایر موسسات مرتبط جشن می گیریم. نظرات همه احزاب جمع آوری شد و ما به زودی نتیجه جلسه را اعلام خواهیم کرد.

وی با تأکید بر لزوم اجرای قانون خصوصی سازی ، گفت: خصوصی سازی یک الزام قانونی است و ماده 4 قانون اساسی به وضوح تأکید کرده است. در مورد ایران خدرو ، اگرچه اقدامات این شرکت هنوز فروخته نشده است ، اما مدیریت آن بر اساس سهامداران تغییر کرده و از کنترل خارج شده است.

رئیس کمیسیون صنعت Majlis گفت: “خصوصی سازی نه تنها یک الزام قانونی است ، بلکه مزایای بسیاری نیز دارد.” شرکت های متعلق به دولت غالباً با ناکارآمدی ، فساد و اجاره روبرو هستند و هزینه های آنها از جیب مردم پرداخت می شود. در جهان نشان داده شده است که دولت ها آژانس های خوبی نیستند. بنابراین ، انتقال این شرکت ها به بخش خصوصی می تواند فساد را کاهش دهد ، رقابت را افزایش داده و عملکرد را بهبود بخشد.

وی گفت: صنعت خودرو باید به گونه ای حرکت کند که باعث افزایش رقابت بین تولید کنندگان خودرو و ناکارآمدی شود. اگر دولت در دست دولت باشد و نتواند آن را به درستی اداره کند ، این افرادی هستند که آن را پرداخت می کنند.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما