بازیگر سینمای ایران ، حامد بهاداد ، دلیل بازی در فیلم “پسر پیر” را توضیح داد.
به گفته ایتاد ، حامد بهاداد ، بازیگر فیلم “پیر پسر” ، درباره تجربه حضور در این فیلم گفت: “ما با ورود یک خانواده ادبی ملاقات داشتیم. در سفر دور بین هنرمندانی که گاهی به آنها منتهی می شود همکاری ، چیزی که بین Behrouz Vosoughi و Massoud Kimiai یا Dariush Mehrjui و Ezzatollah Entezami وجود دارد ، وجود دارد.
وی گفت: “من افراد سواد را دوست دارم.” همه می خواهند. این افراد هنگام صحبت و تجزیه و تحلیل مجذوب می شوند. یکی یکی از رفقا من که این ویژگی را دارد ، همان طوفان مغزی است. همکاری در پیرپر یک سال محصول و خواندن فیلمنامه نیست. ما با هم زندگی کردیم.
بههاد گفت: “وقتی صحبت از یک بازیگر می شود و تمام نقاط قوت و ضعف یک شخصیت در کوچه فیلمنامه آشکار می شود ، این بازیگر به طور طبیعی از آن استفاده می کند.” هرکسی که در سینما پاس خوبی به من می دهد ، من به سنبله نهایی می شوم. وقتی سقف پرش در فیلمنامه کوتاه است ، چه کاری می توانم انجام دهم.
وی افزود: “کارگردانی مانند حمید نمات الله اشتیاق دارد که وقتی من به عنوان بازیگر در معرض آن قرار می گیرم ، روی من تأثیر می گذارد.” در فیلم “پیر” ، من هم تضاد ، فکر ، سکوت و جزئیات را در فیلمساز نیز دیدم که در نهایت نبود.
بهداد تأکید کرد: من به دانشگاه رفته ام و دوستان زیادی دارم که از آنها آموخته اند ، اما من امروز بیشتر از یادگیری خود را در مقابل دوربین ناصر تاکوی در فیلم ناتمام “چای تلخ” آموخته ام. کارگردانانی مانند ناصر طاهاوای و داریوش مهروجی شما را در صحنه می آموزند و در حالی که روی سینما و بازی کار می کنند.
این بازیگر در مورد بازخورد مثبت در جشنواره FAJR گفت: “تا کنون ، در سالهای بازیگری من ، من سابقه قرار گرفتن در معرض گرمای زیادی در یک سینما و هیجان مخاطبان را نداشتم.” برای من بسیار جالب بود که واکنش مردم را نسبت به این فیلم تجربه کنم. وقتی خودم فیلم را دیدم ، احساس کردم که مرا به عنوان تماشاگر می برد. این که نبود این فقط است یکی عوامل فیلم را ببینید و بر احساسات من تأثیر گذاشت.
بهداد تأکید کرد: من از دوستان خود خواهش می کنم که اجازه دهند “پسر پیر” برای مردم آزاد شود. بگذارید اثر هنری حسن پورهرازی در این فیلم دیده شود. بگذارید ورود جوانی به نام محمد ولی زادگان به جامعه مخاطبان تبریک بگوید. بگذارید همه ما را ببینیم.