این نمایشگاه در هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع مرتبط برگزار شد.

حضور زنان در جشن ها و برنامه های آیینی از فرزندانشان به تالش استقبال کرد.

هجدهمین نمایشگاه بین المللی برای گردشگری و صنایع مرتبط با آن افتتاح شد و از 1 تا اول فوریه در وضعیت مداوم نمایشگاه های تهران برگزار می شود.

امسال ، با این حال ، ما تفاوت معنی داری در جشن همه غرفه ها مشاهده می کنیم. و این حضور شجاعانه بستگان در لباس های محلی و موسیقی هر قومیت است. زندگی موسیقی قومیت هر روز تعداد بازدید کنندگان این نمایشگاه را افزایش داده است.

خوشبختانه ، موسیقی قومیت ، که چند سال پیش در نمایشگاه ها یک خط قرمز بود ، اکنون مردم را در این روزهای دشوار اقتصادی تقویت کرده است.

عملکرد موسیقی قومیت و همچنین اجرای سنت های بومی و محلی نشان داده است که ایران فرهنگی از تنوع زیادی برخوردار است و وقتی مقامات دولتی خطوط قرمز نامنظم را از بین می برند ، این تنوع فرهنگی به توسعه گردشگری کمک می کند.

با این حال ، مهمترین تغییر در عملکرد گروههای مختلف موسیقی ، حضور شجاعانه زنان در استان های مختلف برای آیین های بومی و محلی است.

نیمی ، اکنون او با تماشای زنان زیبا ایرانی و گزارش زندگی ، این فرصت را دارد که استعدادهای خود را ابراز کند.

در غرفه گیلان ، عملکرد گروه مهرساناز را در روز دوم با هزینه های شخصی برای شهر مرزی آستارس دیدیم.

گروهی از زبان زنان جوان با لباس های رنگارنگ ذکر شده ؛ شی شالو در غرفه گیلان و در منطقه نمایشگاه ، آیین سنتی هانابان ، عروس و مراسم قدردانی برنج ظاهر شد.

گروه Mehrsanaz ، به سرپرستی سانناز رازماندیان ، از 2 زن جوان ، 2 مرد و 2 فرزند تشکیل شده است که توسط دو سال اول آولد رضماندیان تأسیس شده اند تا به مدت دو سال یک گروه را تشکیل دهند و در حالی که او اجرا می کند ، اجرای عملی خود را آموزش دهد مراسم تالش مورد بررسی قرار گرفت.

اما از این گروه فقط پنج نفر از آستار به تهران آمدند زیرا هزینه های بالای سفر از آستار به تهران و تنها یک روز در این نمایشگاه بود.

رازماندیان در مورد مشکلاتی که در طول سالها برای شروع این گروه متحمل شده است می گوید: شهر آستارا یک ترکیب جمعیت ترکیه دارد و متأسفانه پوشیدن لباس های محلی تالش تحقیر شده است و من تمام سالها را امتحان کرده ام. بشر

حضور این گروه در جشن ها و آیین ها این سوء تفاهم را تغییر داد ، و اکنون می بینیم که چگونه خانواده ها به فرزندان خود در تالش سلام می کنند.

او تالشی را به عنوان افتخار برای گروه Mehrsanaz می داند و تأکید می کند: فرهنگ های فراموش شده قبایل باید احیا شوند و اگر گروه ما حامی مالی داشته باشد ، ما نیز می توانیم با لباس تالشی بچه ها را به این نمایشگاه بیاوریم.

وی تحقیقات در مورد آیین های بومی و جشن های تالیش را اضافه می کند: برخی از این آیین ها کاملاً متروکه شده اند و من آنها را با کمک طلسم هایی مانند Taleshi Hanaban ، ترسیم شکاف بر عروس و داماد برای برکت و به آنها دارم. برکت مردم رقص ، احیا شده. از برنج گرفته شده است.

نمایشگاه هجدهمین گردشگری در تهران برگزار می شود ، در حالی که دولت به دلیل آلودگی هوا مدارس و دفاتر را بست.

این روزها که امروزه به نمایشگاه در خیابان ها منتهی می شود و از نمایشگاه بازدید می کنند ، تنها یک دلیل وجود دارد ، از فرصت های گردشگری غفلت شده و موسیقی و آیین های محلی را می بینید. شادی که توسط مردم مورد اعتراض قرار گرفته بود و اکنون مردم را از شنیدن موسیقی مردم هیجان زده کرده است.

این شرم آور است که عروسی و عروسی تالشی تنها یک روز و در روز دوم نمایشگاه در کابین ها و گروه مهرساناز ، که نتوانست هزینه های بالای ماندن در پایتخت را بپردازد ، تهران نتوانست به آستارا بپردازد.

تهیه اخبار: مهری شیرموهمدی

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما