گزارش بانک اطلاعاتی تفکر و فرهنگ جمعیت ، Hojjatoleslam محمد رضا بارته ، رئیس مرکز رسانه و فضای مجازی ، در جلسه دین آینده و آینده مذاهب در عصر فضای مجازی گفت: و برای ارتقاء معنویت در بین مردم با بررسی دستاوردهای خود ، خواهیم فهمید که آنها در این مأموریت موفق بوده اند و گام های بزرگی برداشته اند و پروژه نبوی یک پروژه موفق و دفاعی است.
به گفته ایسنا ، وی در مورد آینده ادیان که در بسیاری از جنبه های حاکمیت به وضعیت دین در جهان اشاره می کردند ، از جمله فرهنگ ، سیاست ، اقتصاد ، آموزش و … و .. این مورد به طور جدی مورد حمله قرار گرفت.
وی ادامه داد: دین بلافاصله در غرب بسیار قدرتمند بود و مسیحیت قلمرو بزرگی از زندگی مردم این کشور را داشت و پادشاهان را منصوب کرد و شیوه زندگی مردم را مرتکب شد ، اما امروز در مبارزه با اومانیسم منزوی شده است.
وی متوجه شد: چه ما آن را دوست داریم و چه نه ، دنیای مدرن با استدلال کوچک خود ، فضایی را برای حضور اجتماعی ادیان فراهم کرد.
آینده مذاهب چه خواهد بود؟
در هشت سال از جنگ تحمیل شده ، برته در هشت سال جنگ تحمیل شده به شرایط اجتماعی مردم ایران اشاره کرد: در آن زمان مردم از مدارس فکری و مذاهب و حتی مذاهب مختلف از مسلمانان تا ارمنی ها و مسیحیان ، از شیعیان به سنی ها برای یک ارزش جدید مشترک و در کنار هم در جدید.
او از استعاره های قرآن در این ایده استفاده کرد: “قرآن کلام کتاب و انتساب اسلام را به پیامبران سابق قبل از حق (و نه لزوماً درآمد) ارائه می دهد. بشر
وی ادامه داد: پس از هشتم آیه سورات آل -موتقاه ، قرآن مؤمنان را قبل از خیر و ارتباط کفرآمیز ممنوع اعلام کرد ، که نه در سمت راست و نه دین دین حق مردم را نشان می داد ، بنابراین می توانیم این کار را انجام دهیم جبهه راست به عنوان جبهه ایده آل.
محقق افزود: در اسلام هیچ مبارزه اساسی بین مذاهب توحیدی مانند مسیحیت و اسلام وجود ندارد ، اما در درجه اول در برابر استکبار ، استبداد و ظلم و ستم و نتیجه این است که ایده آل و ایده آل و ایده آل ، سپس ایده آل و نتیجه ، سپس ایده آل و نتیجه ، وقتی جلوی جلو را پیدا می کنیم ، سپس ایده آل و انتهای آن قسمت جلوی تخریب طرف مقابل نیست و جبهه راست سعی نمی کند اشتباه برای کشتن و حذف جلو باشد. اما برای نجات این جبهه ، شکوفا و سرب ؛ اگرچه در راه این مسیر ایستاده و گواهی را در معرض دید قرار می دهد. بنابراین ، نگرانی اسلام حل و حل و فصل گره و فکر کردن در مورد اصلاحات جمعی به جای با هم است.
با توجه به وجود دو نوع دیدگاه در مطالعه مذاهب ، برته گفت: در نگاه اول ، مذاهب به عنوان یک مدرسه و مطالعه مبانی کلامی ، کلامی ، فلسفی و مبانی معرفت شناختی و همچنین در نگاه دوم ، اخلاق ، اخلاق ، اخلاق ، مبانی معرفت شناختی مورد بررسی قرار گرفته است. فقه ، آیین ها ، آیین ها ، آیین ها ، آیین ها ، آیین ها ، ما حوزه گمرک و سبک زندگی را کشف می کنیم.
وی گفت: در نگاه اول ، دین با نوشته های تاریخی و کلامی مطابقت دارد و در نگاه دوم دین مبتنی بر عملکرد ادیان آن است. همین تفاوت بین شیعیان و شیعیان و به قول شهید شیعه موتاهاری ، یعنی کتاب الهیات و شیعه ، منشأ اجتماعی این الهیات است. برای درک شیعیان ، بنابراین ما باید به جلوه های اجتماعی مانند زیارت ، اشورا و غادیر برویم که نشان دهنده ظهور و ظهور مسائل اجتماعی شیعه است.
وی افزود: “در نگاه دوم ، دین دین و تجلی دین در حوزه اجتماعی یا در سبک زندگی یکسان است.”
هنگامی که از وی سؤال شد که در آینده فضای مجازی آینده چه اتفاقی خواهد افتاد ، Burthe ادامه داد: دین توانایی داشتن افراد در آینده را دارد و مردم در دنیای بسیار مدرن به آن اعتماد می کنند.
وی تأکید کرد: برای بررسی این مشکل ، لازم به ذکر است که جوانان به زودی با این دگرگونی در عصر فضای مجازی ظاهر می شوند. از آنجا که حاکمیت فضای مجازی را کنترل نمی کند و حاکمیت در فضای مجازی تقریباً از حاکمیت جدا می شود و در این سن ما با جوانانی روبرو می شویم که بیشتر زندگی خود را در بین دولت های تعریف شده در فضای مجازی می گذرانند ، و باید به چه رابطه ای پاسخ داد که چه چیزی باید به آن پاسخ داده شود که چه چیزی باید به آن پاسخ داده شود که چه چیزی باید به آن پاسخ داده شود که چه چیزی باید به آن پاسخ دهد. آیا دولت معیارهای مذهبی است؟
وی افزود: “جوانانی که اکنون در حال تعریف مجدد هویت خود در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی هستند ، خود را خزیده اند تا هر دو آنها را بشناسند و هم در مورد یکدیگر قضاوت کنند و یکدیگر را قضاوت کنند. بنابراین فضای مجازی بستر شکل گیری هویت آینده ما است.
وی گفت: “اگر یک بازی فوق العاده 5 میلیون ایرانی را به خود جلب کند و بیشتر اوقات این افراد را در آنجا می گذراند ، باید پذیرفته شود و این سه برابر بیشتر از این است که اگر با خانواده های خود در ارتباط باشند.”
برت اضافه کرد: اکنون که هویت به روز ما سبک زندگی ما است که برای اولین بار در فضای مجازی تعریف می شود و ما دین را با دین و سبک زندگی تعریف می کنیم.
وی افزود: یکی از مهمترین نکات در فضای مجازی این است که افراد در فضای مجازی با هویت به آنها می رسند و هرگز در دنیای عینی به آنها نرسیده اند. در حقیقت ، دنیای فضای مجازی ما را به همین ترتیب و روح سوریه به ارمغان می آورد.
وی گفت: فضای مجازی جهان تحقق تلاش ها و هویت های معاصر بشر و همچنین ناآرامی و نارضایتی آنها است که در همان جهان پنهان است و از این محدودیت ها در فضای مجازی فرار می کند. بنابراین ، فضای مجازی به زمینه تحقق هویت عصر امروز تبدیل شده است ، که نتوانست در همان جهان به آن برسد. در حقیقت ، این یکپارچگی خانگی خود را در فضای مجازی به دست آورده است.
استاد رسانه و فضای مجازی ، فضای مجازی را به عنوان انواع فن آوری های blockchain در چین ، روباتیک ، IoT ، داده های اطلاعاتی و هوش مصنوعی توصیف کرده است و ترکیبی از این فناوری ها یک سه گانه بین نانو ، IT و ارگانیک ایجاد کرده است که با ادغام همه از نظر بیولوژیکی استفاده می شود از این مناطق ، این یک دنیای بسیار پیچیده برای مردم است.
Burtheh خاطرنشان کرد: در دنیایی که داده ها و بخش های بزرگ به طور مداوم تولید می شوند ، ذخیره می شوند و بازیابی می شوند ، زمینه جدیدی را در زمینه های مختلف ایجاد کرده است و انسان با این واقعیت روبرو است که حقوق بشر در فضای مجازی که در این زمینه مورد حمله قرار می گیرد ، به حقوق تبدیل می شود. این منطقه
وی با توجه به صنایع جدید و تحول در صنعت ، تجارت و فرهنگ ، به سکوت و ناپدید شدن برخی مذاهب اشاره کرد و افزود که برخی از مذاهب با تحولات فرهنگی و با توجه به برخی ادیان مذهبی که بودند ، از بین رفتند و ساکت شدند. اگر آنها توانستند از طریق استخدام استخدام شوند.
وی گفت: اگر این دین سبک زندگی باشد و اگر دنیای آینده ما سبک زندگی خود را در فضای مجازی می داند ، می تواند فردا یک دین باشد که تصمیم درستی در فضای مجازی و فضای مجازی به طور کلی نه تنها شبکه های اجتماعی بلکه همه تحولات را اتخاذ کند. عصر دیجیتال
وی افزود: “با توجه به فضای مجازی ، ظاهری متضاد و هضم از دست دادن نقش دین در عصر جدید ، و فقط با تعامل خردمندانه و ضرب و شتم هویت مذهبی در فضای مجازی باید تعریف شود و انسان و فرهنگی فردا پیوند
وی گفت: دین می تواند نسخه ای از دین را به ما بدهد که بر روی پروانه های تحول در فضای مجازی حرکت می کند در حالی که هضم نمی شود و اتاقی را ترسیم می کند که در آن درایو یک فضای مذهبی قدرتمند و مؤثر است.