ما می توانیم شهاب حسینی باشیم یکی بیایید پدیده های جشنواره امسال را بنامیم. او با نقش توهید در فیلم “ره” به کارگردانی هشما فراهماند ، نمونه عمیقی از احساسات یک پدر شکست خورده و ناامید را ارائه می دهد. به نظر می رسد حسینی در این نقش بسیار سرزنده و مؤثر به نظر می رسد که تلخی این نقش ما را پس از تماشای فیلم رها نمی کند.
به گزارش Filmnews ، شهاب حسینی استاد چالش ها با نقش های جذاب و مختلف است. او در جشنواره امسال یکی یکی از بهترین نقش های او در فیلم Raha. ما نگاهی به ابعاد مختلف این نقش می اندازیم.
ظاهر | شهاب حسینی در نقش خانواده ای ظاهر شده است که از نظر مالی در وضعیت مالی خوبی نیست. او از همیشه نازک تر است و مرد را از یک مرد خسته می کند. موهای نسبتاً کوتاه و نامنظم دارد. او تمام وقت یک پیراهن T و پیراهن می پوشد و در جای او نیست که بتواند لباس هایش را تعویض کند.
اهمیت کاغذ | شهاب حسینی در فیلم “ره” نقش یک مرد شکست خورده را که دائماً بسته است ، ظاهر شده است. هزینه زندگی خانواده شما را نمی دهد. او دائماً به دنبال کار است و سعی می کند خانه های دیگر خانه های دیگر را تعمیر کند ، اما هر بار که خالی می شود ، با این حال ، امید به شرایط بهتر را از دست نمی دهد. شخصیت مهم از این امید ناشی می شود. او سالها راننده مترو بوده است و دیگر نمی تواند به دلیل خودکشی یک دختر ادامه یابد. با وجود همه مشکلات ، ناامید کننده نیست و سعی می کند نیمه شیشه را ببیند. حتی وقتی متوجه می شوید که لپ تاپ دخترش را به سرقت برده است و هیچ پولی برای انجام پروژه های خود ندارد ، او هنوز هم در تهیه رژ لب جدید خوش بین است و در برابر صنایع دستی شوهرش نمی شکند. تا آنجا که او سرانجام با زندگی خود روبرو می شود و دیگر توانایی ادامه ندارد.
سکس بازی | بدون شک ، بخش مهمی از جذابیت فیلم روی شانه های کار درخشان شهاب حسینی است. سعی کنید به عنوان والدین مسئول رفتار کنید و هر بار ببندید. این به سادگی خوشحال است و به فرزندانتان اجازه نمی دهد حتی بدترین حالت را ناامید کنند. اگرچه خوش بین به نظر می رسد ، اما می توانید شرم مداوم را بر چهره خود ببینید. سر او دائماً کم است و در مقابل همسرش که او را نامناسب می نامد ، حرفی برای گفتن ندارد. هوسینی یکی ما کاملاً می توانیم یک پدر شکست خورده را در او ببینیم. ما آن را در موقعیت های مختلف می بینیم و صلح و امید او را در کنار عصبانیت و شورش و سرانجام احساسات پدری او درک می کنیم. در صحنه آخر ، هنگامی که او خود را به عنوان پاک کننده می پذیرد و خودش را ملاقات می کند یکی این یکی از تلخ ترین و به یاد ماندنی ترین صحنه های فیلم است.
شهاب حسینی با غیبت شش ساله خود در جشنواره فیلم فجر با آخرین غیبت شش ساله خود ، با آخرین حضورش در این رویداد در سال 1977 ، با فیلم “شی” در بخش جدید به پایان رسید.