به گزارش بازتاب آنلاین، دیروز خبری ناگوار برای دوستداران میراث منتشر شد. اما جهانی مدیرکل میراث، گردشگری و صنایع دستی گیلان فاش کرده بود که یک وبلاگ نویس قلعه 1500 ساله املش را به آتش کشیده است.
فرهیختگان در پیامی نوشت: بر اساس اظهارات کلی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، این فرد اواخر ماه گذشته در آسیاب تاریخی روستای امام به آتش کشیده و سپس تصویر آن را در فضای مجازی با عکاسی هوایی برای جذب فالوور
جهانی تصریح کرد: این فرد نه تنها به این بنای تاریخی آسیب رساند، بلکه افکار عمومی و احساسات دوستداران میراث را جریحه دار کرد و توسط نیروهای انتظامی استان دستگیر شد تنها بقایای آن با ارتفاع 7 متر روی تپه دیده می شود. »
با جوک های احمقانه فالوور به دست آورید
اسفندماه سال گذشته فیلمی منتشر شد که نشان می داد وبلاگ نویسان اینستاگرام چگونه از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان بازدید کردند. با همان قیافه وبلاگ نویسان و با لباس هلال احمر در حالی که چهره بچه های سیل زده هم در فیلم دیده می شد با ادبیاتی پوچ از قیافه و رنگ پوست بچه های این مناطق صحبت کردند.
مسئولان هلال احمر برای عادی جلوه دادن منطقه سیل زده و بحرانی سیستان و بلوچستان به وبلاگ نویسانی مراجعه کرده بودند که آخرین گفتگویشان با مردم بحث رنگ پوست کودکان آنجا بود. اگرچه این حضور با آتش زدن یک قلعه تاریخی 1500 ساله یکی نیست. اما عدم درک درست از شرایط و تمایل عجیب وبلاگ نویسان برای دیده شدن در فضای مجازی چه در سیستان و بلوچستان و چه در املش گیلان هر دو از یک جنس هستند.
دستورالعمل ها را تنظیم کنید، فیلتر کردن راه حل نیست
سوزاندن یک قلعه 1500 ساله اولین رفتار عجیب وبلاگ نویسان برای جذب فالوور نیست. امروزه وبلاگ نویسان عموماً حاضرند به خانواده خود آسیب برسانند تا فالوورهای زیادی در اینستاگرام به دست آورند و بدون ترس از اتفاقی دست به کارهای غیرعادی بزنند. در آسیب شناسی، رفتارهای عجیب وبلاگ نویسان یکی از دلایل اصلی انجام کارهای غیرعادی و حتی زشت این افراد است. عطش دیده شدن و جذب فالوور. هر نگاه و مانند این، اعتبار کار زشت این دسته از وبلاگ نویسان است و آنها را به هدفشان برای دیده شدن نزدیک می کند. متاسفانه باید اعتراف کنی یکی یکی دیگر از دلایل دیده شدن این وبلاگ نویسان عدم مدیریت فضای مجازی است. در این میان البته نباید گفت که مدیریت فضای مجازی به معنای فیلترینگ نیست، بلکه افراد تحت عناوین خاص و با سازوکارهای مشخص و از پیش تعیین شده در فضای مجازی به عنوان وبلاگ نویس فعالیت می کنند تا متولیان و مسئولان مدیریت فضای مجازی بتوانند به راحتی نظارت و رصد کنند. در صورت تخلف اقدام قانونی انجام دهد.
۲۳۳۲۱۷