به گزارش بازتاب آنلاین، «از 82 هزار ایرانی برنامه ریزی شده برای حج آینده، حدود 12 هزار نفر هنوز شهریه خود را پرداخت نکرده اند». در مرحله دوم علاوه بر 150 میلیون تومان باید 80 تا 115 میلیون تومان پرداخت شود.

فارس در خبری نوشت: حدود یک میلیون نفر بیش از 17 سال است که در انتظار حج هستند اما هزینه این سفر معنوی نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. به حدی که بسیاری از زائران گلایه داشتند که پس از سال ها انتظار هنوز توان پرداخت هزینه های اعزام را ندارند. قرار بود پیش ثبت نام 150 میلیون تومانی 60 تا 70 درصد قیمت نهایی باشد، اما ناگهان «قیمت حج پیش رو به مرز 260 میلیون رسید» و کسی پاسخگوی آن نبود.

طبق قوانین عربستان، تنها یک و نیم درصد از سهمیه هر کشور (برای ایران حدود 1300 نفر است) به عنوان نماینده ویزای رایگان دریافت می کنند، در حالی که ایران 5000 کارمند و مدیر و همچنین هزینه های همه این افراد را از سازمان حج در رده «بدون بودجه».

مدیر دفتر زائران رضا حسنی می گوید: «با توجه به تردد زائران، ظرفیت های دستگاه های اجرایی و ستادی بر همین اساس باید افزایش یابد تا خدمات بهتری به زائران خانه خدا ارائه شود». از آنجایی که از هر پرواز تنها 20 پرواز برای جابه‌جایی نیروهای ستادی و اجرایی می‌شود، می‌گوید: «بسیاری از اقدامات نیاز به حضور ستادی و اجرایی ندارد و با اعزام ماموران بدون حق مأموریت نیز قابل انجام است». کاهش هزینه ها.”

کارشناسان می گویند ظرفیت کاروان ها باید افزایش یابد و برنامه ریزی برای هر پرواز یک کاروان اجرا شود تا تعداد ماموران در هر کاروان متناسب باشد. از سوی دیگر، با اصلاح ساختار زائر، می توان به جای نیروهای مرکزی و اجرایی که مستحق میانگین تعهد روزانه هستند، عوامل توانمند و بدون دستمزد (4 میلیون تومان) به زائران اعزام شوند. 50 یورو، در برخی از وظایف مانند ذخیره سازی از هزینه های تحمیل شده به زائران کاست.

۲۳۳۲۱۷

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما