رئیس گروه عفونی و فوق تخصص بیماریهای عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) با اشاره به شیوع ویروسی که باعث قرمزی و التهاب چشم و ایجاد اضطراب در افراد میشود، گفت:
به گزارش میزان، در این گزارش علت التهاب و قرمزی چشم که امروزه کاملاً شایع است، بررسی شد و عوارض عفونت های دستگاه تنفسی به چشم، روش های پیشگیری و نکاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، بررسی شد. بیان شد که باید توجه شود.
مطالبی که برخی ادعا می کنند ویروسی به نام «کرونا چشمی» از طریق اشک و بزاق دهان منتشر می شود و باعث سوزش، خارش، قرمزی و التهاب چشم می شود، در فضای مجازی دست به دست می شود و این احتمال وجود دارد که در حال حاضر تعدادشان زیاد باشد. بسیاری از افراد با این مشکل روبرو هستند.
این ویروس خوش خیم است
در این زمینه مسعود مردانی فوق تخصص بیماری های عفونی در بیماران با سیستم ایمنی سرکوب شده با اشاره به اینکه عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی با علائمی مانند تب، سرفه، تنگی نفس، آبریزش بینی بروز می کند، گفت: ، عطسه و سردرد و تشریح کرد: گروهی از ویروس ها به نام آدنوویروس ها علاوه بر سیستم تنفسی روی چشم ها نیز اثر می گذارند و می توانند باعث قرمزی و التهاب چشم و ترشحات چرکی از چشم شوند. ترک کردن
این پزشک متخصص با بیان اینکه علائم چشمی همزمان با علائم تنفسی نشانه عفونت آدنوویروسی است، افزود: خوشبختانه این ویروس خوش خیم است و معمولا در عرض 5 تا 7 روز بهبود می یابد، نیازی به مصرف آنتی بیوتیک ندارد و در بیشتر بیماران باعث ایجاد آن می شود. آسیب به کسانی که نمی بینند
قرمزی چشم یکی این نشانه کرونا است
حمید عمادی، رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این خصوص گفت: یکی یکی از علائم شناخته شده کرونا تماس چشمی است که باعث قرمز شدن چشم ها می شود. با این حال، آنچه در حال حاضر در بین مردم منتشر می شود، ویروس کرونا نیست، بلکه آدنو ویروس است که یک ویروس شناخته شده است و می تواند عوارض ایجاد کند. این ویروس بسیار مسری است و می تواند باعث آسیب چشم شود.
با اشاره به اینکه عفونت های آدنوویروسی عوارض جدی برای چشم از جمله خشکی چشم ایجاد می کند، خاطرنشان کرد: از آنجایی که این ویروس بسیار مسری است، افراد مبتلا به این ویروس باید مراقب باشند از حوله مشترک با افراد دیگر خودداری کنند. زیرا تماس مستقیم می تواند باعث انتقال این بیماری شود و همه اعضای خانواده به راحتی مبتلا شوند. بنابراین، برای جلوگیری از گرفتار شدن، ابتدا همه باید نکات بهداشتی را رعایت کنند.
فوق تخصص بیماری های عفونی و گرمسیری با بیان اینکه افراد مبتلا به درگیری چشم باید توسط چشم پزشک معاینه شوند زیرا چشم های بیمار باید به دقت معاینه شود، گفت: التهاب شدید چشم با قطره کورتون کنترل می شود. عفونت در نهایت بهبود می یابد و هیچ درمان شناخته شده ای وجود ندارد.