به گزارش بازتاب آنلاین آنلاین، پیش از برگزاری دادگاه، این خواننده به همین اتهام به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده بود که این حکم مورد تجدیدنظر دادستان قرار گرفت و دیوان عالی کشور با درخواست تجدیدنظر دادستان موافقت کرد. به این ترتیب پرونده دوباره آغاز شد و این بار متهم به اعدام محکوم شد.
تتلو 15 آذر وی سال گذشته در مرز بازرگان دستگیر شد. وی پس از ورود به ایران توسط نیروهای مرزبانی دستگیر و به مقامات تحویل داده شد. تتلو پس از شش سال اقامت در ترکیه و برگزاری چندین کنسرت تصمیم به بازگشت به ایران گرفت. در این مدت اتهامات زیادی علیه او مطرح شد از جمله اینکه اقدامات او باعث خودکشی چند دختر جوان شد.
امیرحسین مقصودلو متولد ۱۳۴۵ است. کودکی دردناک او یکی این یکی از موضوعاتی است که تتلو همیشه در مورد آن صحبت می کرد. این خواننده پس از مهاجرت به ترکیه در صفحه اینستاگرام و کنسرت های خود کارهایی انجام داد که منجر به اعلام جرم علیه وی در ایران شد.
پس از دستگیری تتلو، او در دو مرحله محاکمه شد. بخشی از پرونده او به دادگاه انقلاب رفت و این خواننده در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب محاکمه شد. تشویق نسل جوان به فساد و فحشا و فراهم کردن شرایط برای آن، فعالیت تبلیغی علیه نظام، افتتاح سایت شرط بندی قمار و تشویق دیگران به این امر، انتشار مطالب ناپسند در قالب تولید کلیپ و آهنگ، تحریک و دعوت. قمار اتهامات امیرحسین مقصودلو در این پرونده مربوط به مصرف مواد مخدر، تجمع و تبانی علیه امنیت کشور از طریق توصیه به هواداران و همچنین فعالیت های آموزشی و تبلیغی مغایر با شرع است. ایستاد.
قسمت دوم پرونده تتلو به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد. متهم ابتدا در شعبه نهم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد. در این مورد او را به پیامبری متهم کردند. تتلو مدعی شد که گفته های او و نقل قول دادستان درباره افرادی است که کبوترها را به آتش کشیده اند و او قصد بی احترامی به بی گناهان را نداشته است. اما با توجه به عملکرد وی، دادگاه با اکثریت آرا او را به پنج سال زندان محکوم کرد. شنیده های خبرنگار ما حاکی از آن است که در پرونده پزشکی قانونی، تتلو به اختلال شخصیت مبتلا شده است، اما پزشکان می گویند که وسعت اختلال وی در حدی نبوده که بیمار روانی باشد، به همین دلیل تشخیص داده شده که او مسئول رفتار خود بوده است.
دادستان تهران با صدور حکم پنج سال حبس، با اعتراض به این حکم، رفتار تتلو در فیلم هایش را مصداق سب النبی دانست و از دیوان عالی کشور خواست به این پرونده رسیدگی کند. پرونده در دیوان عالی کشور بررسی شد و حکم نقض شد. این بار پرونده به شعبه ششم دادگاه کیفری استان تهران منتقل شد. در شعبه ششم قضات پرونده وی را مورد بررسی قرار دادند و متهم بار دیگر مدعی شد که قصد بی احترامی به بیگناهان را نداشته و منظورش افراد دیگری بوده است. او ادعا کرد که اعتقادات مذهبی دارد.
این بار قضات در نهایت متهم را مجرم شناختند و او را به اعدام محکوم کردند. تتلو می تواند مجدداً به رای صادره اعتراض کند و رسیدگی در دیوان عالی کشور ادامه خواهد داشت.