قطب الدین صادقی کارگردان تئاتر با اعتراض به تصمیمات مدیران سابق هنرهای نمایشی تئاتر اعلام کرد: دیگر کارگردانی نمی کنم، از توهین ها خسته شده ام.
به گزارش ایرنا، قطب الدین صادقی که به تازگی آخرین اثر خود «سفرهای آبجی مظفر» را کارگردانی کرده است، پس از 10 سال اجرای خود را در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه برد. آن نبرد با تأثیر خود به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
سفرنامه آبجی مظفر پنجشنبه شب دهمین اجرای خود را در سالن اصلی تئاتر شهر داشت که با استقبال تماشاگران مواجه شد.
در پایان این اجرا صادقی کارگردان به روی صحنه رفت و از جایگزینی این نمایش با نمایش تجاری به شدت انتقاد کرد.
وی در پایان این اجرا گفت: این هشتاد و سومین نمایش من بود و تاکنون 56 تئاتر را کارگردانی کرده ام. یکی یکی از مشکلات تئاتر ما این است که همه آثار کپی یا برداشت کلاس هجدهم از آثار خارجی است. ما تئاتر ایرانی نداریم.
وی در توضیح نمایش خود ادامه داد: این اثر یک تئاتر ایرانی با تکنیک و محتوا و با نگاهی به تاریخ، شخصیت ها و فضای ایرانی است. هر نمایشی که به اینجا می آید (تئاتر شهر) 30 اجرا دارد. مدیر سابق مرکز هنرهای نمایشی در اجرای دهم، یازدهم به یک گروه بازرگانی قول داده است که این شغل با من جایگزین شود.
وی افزود: هشت ماه پیش آن تئاتر تجاری تمام شد در حالی که من هنوز 30 اجرا را ندیده ام.
صادقی گفت: یک ریال هم به من ندادند، برای تهیه این نمایش وام گرفتم، حالا اجازه بدهید به اجرای خودم بروم.
وی پرسید: چرا به تئاتر تجاری قول می دهند که تئاتر شهر را هم سوار کند؟ در حالی که تئاتر ما روی زمین می ماند. تصمیم آنها اشتباه است.
وی از تماس خود به معاون وزیر خبر داد و گفت: روز شنبه نزد وزیر می روم و این موضوع را مطرح می کنم. این سوء مدیریت باید یک بار برای همیشه اصلاح شود.
صادقی گفت: به نشانه اعتراض در جشنواره فجر شرکت نمی کنم. فقط بی احترامی و اضطراب دیدیم. استرس روحی را تجربه کردم و سه بار تا مرز سکته رفتم. همکاران من که 40، 50 نفر هستند تاکنون یک ریال هم دریافت نکرده اند. سخاوتمند بودند و مرا بخشیدند و همراهی کردند.
گفت: خسته ام. حتی قسم خوردم و به بچه ها گفتم کارگردانی را کنار می گذارم و تئاتر را رها می کنم. من نمی توانم اینطور کار کنم، آرامش ندارم.