bato-adv

برخی از عادات روزانه ما می توانند بر سلامت و طول عمر ما بیش از آنچه که تصور می کنیم تأثیر بگذارند. از خوردن یک همبرگر گرفته تا تماشای یک ساعت تلویزیون و کم خوابی، هر یک از اینها می تواند برخی از لحظات ارزشمند زندگی ما را کاهش دهد. این مقاله با استفاده از تحقیقات علمی معتبر، میزان تأثیر هر عادت بر کوتاه شدن عمر را بررسی می‌کند. شاید دانستن این اعداد ما را تشویق به تغییر سبک زندگی کند.

سیگار کشیدن: 22 دقیقه عمر در هر سیگار

به گفته دیجیاتو، سال ها است که سیگار کشیدن شناخته شده است یکی به عنوان یکی از مضرترین عادات شناخته شده است. بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله اعتیاد، هر سیگار می تواند 22 دقیقه از زندگی یک زن و 17 دقیقه از زندگی یک مرد را کاهش دهد. این کاهش به دلیل اثرات مخرب نیکوتین و سایر مواد شیمیایی موجود در سیگار بر سیستم قلبی عروقی، ریه ها و ایجاد بیماری های جدی مانند سرطان و بیماری های تنفسی است. این ویدئوی تامل برانگیز میزان آسیب ریوی ناشی از سیگار را نشان می دهد.

این بدان معناست که اگر روزانه یک پاکت (20 نخ سیگار) بکشید، تقریباً هفت ساعت از زندگی سالم خود را از دست خواهید داد. این عدد در دراز مدت به چندین سال تبدیل می شود. خبر خوب این است که ترک سیگار، حتی پس از سال ها مصرف سیگار، می تواند به بازیابی بخشی از سلامت از دست رفته کمک کند.

تماشای تلویزیون: 22 دقیقه در ساعت

تماشای تلویزیون، یکی ورزش، یکی از رایج ترین سرگرمی های عصر جدید، اثرات جدی بر سلامتی دارد. مطالعه ای که در مجله British Journal of Sports Medicine منتشر شده است نشان می دهد که بعد از 25 سالگی، هر ساعت تماشای تلویزیون، 22 دقیقه از زندگی شما را قطع می کند.

این کاهش عمدتا به دلیل سبک زندگی کم تحرک مرتبط با تماشای تلویزیون است. مردم اغلب هنگام تماشای تلویزیون فعالیت بدنی نمی کنند که خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، بیماری های قلبی و چاقی را افزایش می دهد.

با این حال، اگر در حین تماشای تلویزیون روی تردمیل راه بروید یا از دوچرخه ثابت استفاده کنید، می توان این اثرات منفی را تا حد زیادی کاهش داد.

خوردن چیزبرگر: 8 دقیقه و 8 ثانیه

غذاهای فرآوری شده و پرکالری مانند چیزبرگر تاثیر مستقیمی در کوتاه شدن عمر دارند. بر اساس شاخص سلامت غذایی که توسط دانشگاه میشیگان ایجاد شده است، یک چیزبرگر تقریباً 8 دقیقه و 8 ثانیه از زندگی شما می کاهد. دلیل این کاهش میزان بالای چربی اشباع، نمک و مواد افزودنی در چیزبرگر است.

با این حال، اگر می خواهید این کاهش را متعادل کنید، می توانید با مصرف غذاهای سالم مانند کلم بروکلی یا فندق آن را متعادل کنید. انتخاب آگاهانه غذا نقش مهمی در افزایش طول عمر دارد.

طلاق: 2 سال و 4 ماه

تحقیقات نشان می دهد که زندگی زناشویی می تواند امید به زندگی را افزایش دهد. مردان متاهل به طور متوسط ​​2 سال و 4 ماه بیشتر از مردان مطلقه عمر می کنند. برای خانم ها این تفاوت تقریبا 1 سال و 3 ماه است.

این تفاوت احتمالاً به دلیل حمایت اجتماعی و نقش شریک در ترویج مراقبت های پزشکی و سبک زندگی سالم تر است. افراد متاهل معمولاً در صورت بیماری یا مشکلات جسمی سریعتر به پزشک مراجعه می کنند.

نشستن بیش از 3 ساعت در روز: 2 سال

نشستن طولانی مدت، چه در محل کار و چه در خانه، می تواند برای سلامتی شما مضر باشد. طبق تحقیقات، محدود کردن زمان نشستن به کمتر از 3 ساعت در روز می تواند طول عمر را تا 2 سال افزایش دهد.

نشستن زیاد با افزایش خطر بیماری قلبی، دیابت، چاقی و حتی برخی از انواع سرطان مرتبط است. اما انجام ۲۲ دقیقه ورزش در روز می تواند این خطرات را تا حد زیادی کاهش دهد.

مصرف کوکائین: 6 ساعت و 38 دقیقه در هر بار مصرف

اگرچه کوکائین غیرقانونی است، اما هنوز در برخی جوامع استفاده می شود. مطالعات نشان می دهد که یک دوز کوکائین تقریباً 6 ساعت و 38 دقیقه از زندگی شما می کاهد. این دارو خطر لخته شدن خون، حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد.

خواب ناکافی: 4 سال و 8 ماه

خواب کافی یکی یکی از عوامل مهم در حفظ سلامت بدن است. مطالعات نشان داده است که کمبود خواب یا خواب نامناسب می تواند طول عمر مردان را تا 5 سال و طول عمر زنان را تا 2.5 سال کاهش دهد. خواب ناکافی فرآیندهای ترمیم بدن را مختل می کند و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند زوال عقل، دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

داشتن فرزند: 1 سال و 8 ماه

تحقیقات قدیمی نشان داده است که به دلیل عوارض بارداری، داشتن فرزند می تواند طول عمر زنان را تا 1 سال و 8 ماه کاهش دهد. اما تحقیقات جدیدتر نشان داده است که داشتن فرزند در سنین بالاتر می تواند امید به زندگی را افزایش دهد زیرا والدین تمایل به اتخاذ سبک زندگی سالم تری دارند.

نگرانی سالمندی: 7 سال و نیم

نگرش مثبت نسبت به پیری می تواند تاثیر زیادی بر طول عمر داشته باشد. تحقیقات دانشگاه ییل نشان داد افرادی که دیدگاه مثبتی نسبت به پیری دارند به طور متوسط ​​7.5 سال بیشتر از افرادی که دیدگاه منفی دارند زندگی می کنند. احترام به بزرگترها در فرهنگ هایی مانند ژاپن نمونه ای از تأثیر نگرش مثبت بر طول عمر است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما