به گزارش خبرگزاری بازتاب آنلاین، فریدون شهبازیان، نوازنده، آهنگساز و رهبر ارکستر پیشکسوت امروز شنبه 1 آذرماه دی ماه – پس از بیماری منظم در سن 82 سالگی یکی وی در بیمارستان دارفانی تهران دار فانی را وداع گفت.

به گزارش ایرنا، شهبازیان تاریخ 18 دی ماه است دی ماه به دلیل مشکلات حاد تنفسی و ریوی و افت شدید اکسیژن خون 9 روز و 17 روز در بیمارستان بستری بود. دی ماه از بیمارستان مرخص شده بود، اما در 19 دی به دلیل افت شدید سطح اکسیژن خون، ماه دوباره در بیمارستان بستری و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفت.

پیام تسلیت جشنواره فیلم فجر

ستاد جشنواره فیلم فجر در پی درگذشت استاد فریدون شهبازیان این ضایعه را به جامعه هنری ایران تسلیت گفت.

در متن پیام تسلیت ستاد جشنواره فیلم فجر آمده است: غم واژه ای تلخ اما آشناست و ما دوباره برای کسی که یادداشت هایش جان تازه ای به تصاویر فیلم ها دمید، عزاداری کردیم. هنرمندی بزرگ و نوازنده برجسته ای که در زندگی پربار خود خاطرات موسیقایی و شنیداری زیادی برای ما به یادگار گذاشت.

کمیته برگزاری جشنواره فیلم فجر درگذشت فریدون شهبازیان را به جامعه هنری تسلیت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی و برای روح آن مرحوم غفران الهی آرزومند است.

زنده‌یاد فریدون شهبازیان در سال ۱۳۷۵ و پانزدهمین جشنواره فیلم فجر برای موسیقی فیلم «نام‌زادی» موفق به دریافت دیپلم افتخار شد.

سخنگوی دولت: فقدان ایشان ضایعه بزرگی است

در پیام تسلیت فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نیز آمده است: درگذشت استاد فریدون شهبازیان را به خانواده محترم ایشان، جامعه هنری و همه هنردوستان تسلیت عرض می کنم. بدون شک فقدان او ضایعه بزرگی برای فرهنگ و هنر این کشور است.

از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

او تا آخرین لحظه از آموزش نوازندگان دست برنداشت

محمد الیاری فومنی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی رودکی نیز در پیام تسلیت خود نوشت:

«وقتی تو را به یاد می آورم، غرق نگاه آسمانی می شوم

موسیقی ایرانی پدر، معلم و حامی بی نظیری را از دست داده است که درگذشت او دردهای عمیقی در دل ها جا انداخت.

فریدون شهبازیان شخصیت بزرگواری بود که با موسیقی بزرگ شد. آن را بزرگ کرد و پر داد. او وطن خود را بسیار دوست داشت و چندین بار در آثارش به آن پرداخته است.

پیوند عجیبی با دین و سایر مفاهیم با ارزش اخلاقی و انسانی در آثار شهبازیان مورد توجه قرار گرفته است. «شهید وطن»، «عاشورا»، «کعبه نور»، «پدران آسمانی» و بسیاری آثار دیگر گواه این مطلب است.

تجربه زیبای حضور او در ارکستر ملی ایران و رهبری اجراهای متعدد ملی و بین المللی یکی از برگ های زرین سال های فعالیت بنیاد رودکی است. او آموزش نوازندگان را متوقف نکرد.

ردپای او برای همیشه در موسیقی ایرانی می ماند و طنین آثارش در تالار وحدت می ماند و فقدانش زخمی جبران ناپذیر در موسیقی بر جای می گذارد.

اینجانب درگذشت این هنرمند و استاد را به خانواده محترم ایشان، هنرمندان، هنردوستان و جامعه هنری تسلیت عرض نموده و روح مطهرش را در آرامش و نور ابدی آرزومندم.

۲۴۴۲۴۵

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما