«جان سخت» سریال جدیدی است که پس از سه قسمت توانسته نظر بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کند. داستان جوانی دارد و باعث می شود همه آن را دنبال کنند و قسمت های بعدی آن را با اشتیاق فراوان تماشا کنند. این سریال با چند جوان ادامه پیدا می کند که شخصیت اصلی آنها فرزاد نام دارد و در اختیار مهرداد صدیقیان است. پسری که در سه قسمت اول این سریال جنبه های متفاوتی از بازی خود را به نمایش گذاشته است.
به گزارش بازتاب آنلاین، مهرداد صدیقیان بازیگری است که در انتخاب هایش باهوش است و معمولا به خوبی از پس نقش هایش برمی آید. بازی قابل قبولی در «زندگی سخت» از او قابل انتظار بود.
ویژگی ظاهری | داستان سریال «ویدا دورا» با سفر تفریحی چند جوان به صحرا آغاز می شود و در پایان قسمت اول بحرانی رخ می دهد که تمام زندگی آنها را تحت تأثیر قرار می دهد. فرزاد را در ابتدای قسمت اول با تی شرت زرد و زمانی که با تی شرت سفید برمی گردد می بینیم. از آن به بعد دیگر فرصتی برای تعویض لباس ندارد. موهایش مجعد و بلند، نامرتب و به صورت نان بسته شده است. او ریش و سبیل دارد و توانسته تصویری از یک جوان مدرن ارائه دهد.
اهمیت نقش | فرزاد ناخواسته باعث قتل نامزد سابقش نگار می شود و از آنجایی که آنها دوستان قدیمی بودند، زندگی او و خانواده اش تحت تاثیر این مشکل قرار می گیرد. فرزاد در سفر به صحرا با نامزد نویسنده سابق آشنا می شود و هر چقدر که بخواهد نمی تواند با او مسالمت آمیز برخورد کند. با هم دعوا می کنند و در نهایت فرزاد در میانه راه او را هل می دهد و در همین لحظه ماشینی با او برخورد می کند. فرزاد فرار می کند و در حالی که به شدت ترسیده بود به نزد دوستانش برمی گردد. او مدام غایب است و نمی تواند با خانواده اش روبرو شود.
نوع بازی | ما در این سریال با سه وجه از شخصیت فرزاد روبرو هستیم. ابتدا او را پسری شاد و مشتاق می بینیم که با نامزدش و خدمه صمیمی اش به سفر می رود و می خندد و سرگرم می شود. او به عنوان یک پسر عاشق رفتاری مهربانانه و محترمانه نسبت به نگار دارد و حتی با حضور نامزد سابقش به او دلداری می دهد. در ادامه وارد مرحله بعدی بازی صدیقیان می شویم. در جریان دعوا از نامزد سابقش چیزی در مورد نگار می شنود، به شدت عصبانی می شود و حالت عصبانی خود را نشان می دهد. مدام دعوا می کند و می زند و در همین شرایط است که نامزد نویسنده سابق را هل می دهد و به جاده می اندازد. او پس از این مرحله وارد جنبه بعدی بازی خود می شود و شمایل مردی خجالتی را به نمایش می گذارد. فرار می کند و به کوه و کوه می رود، اما در نهایت برمی گردد، اما رفتارش مثل قبل نیست. تنها و جدا از دیگران می نشیند، حرف نمی زند، عذاب وجدان دارد و نگران آینده خود و خانواده اش است. صدیقیان در این سه قالب توانسته احساسات شخصیت را به درستی دربیاورد و ما را وادار کند که التهاب و ناامیدی او را در شرایطی که در آن قرار دارد بپذیریم. رفتار او اغراق آمیز نیست و سعی نمی کند احساسات خود را حتی زمانی که ناراحت است بیان کند. با وجود بحرانی که پشت سر گذاشت، رفتارش کاملا طبیعی است. باید دید در قسمت های بعدی این مجموعه چه بازی ای به مخاطب ارائه می شود.
«زندگی سخت» به کارگردانی مصطفی تقی زاده جمعه هر هفته روی پلتفرم فیلم نت پخش می شود.