این پروژه با هدف خلق اثری معاصر طراحی شده است که بخشی برجسته از میراث معماری جهان اصفهان محسوب می شود و می تواند تجربه ای دلپذیر را به زندگی شهری بیافزاید. این پل که با نام «پورتیکو» طراحی شده است، دو هدف اصلی ارتباطی و تفریحی دارد. به این ترتیب پل علاوه بر ایفای نقش یک مسیر ارتباطی، فضایی را برای پیاده روی، استراحت و لذت بردن از منظره زاینده رود نیز فراهم می کند.

به گزارش فرادید، سازه پل از بخش های هماهنگ بسیاری تشکیل شده است. مسیر اصلی پل، مسیری سایه‌دار با سقفی مواج است که منظره زیبایی از زاینده‌رود را در اختیار عابران قرار می‌دهد. در این مسیر سطحی مواج وجود دارد که بخشی از آن به محل توقف و تماشا تبدیل می شود. علاوه بر این، یک باغ بسته در کنار این بنا طراحی شده است که شبیه یک واحه طبیعی است.

طراحی این پل به گونه ای است که به سه حالت مختلف جریان رودخانه (انتظار برای جاری شدن آب، کم آب و جریان کامل) پاسخ می دهد و تجربیات و دیدگاه های متنوعی را ارائه می دهد. بستر نهر در محوطه ای که پل قرار دارد با سنگ های طبیعی به صورت مواج فرش شده و زیرساخت هایی مانند آبنما، نورپردازی و محل برگزاری رویدادهای هنری و نمایشی در این بستر پیش بینی شده است.

6

پل رواق نه تنها به عنوان یک راه ارتباطی عمل می کند، بلکه فضایی را فراهم می کند که رهگذران بتوانند با طبیعت و محیط تاریخی اصفهان تعامل داشته باشند. این طرح با الهام از معماری سنتی و همچنین معماری معاصر، ترکیبی از هنر، عملی بودن و پایداری را ارائه می دهد و چشم اندازی جدید از زندگی در این شهر تاریخی ارائه می دهد.

4

8

7

2

3

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما