به گزارش شمانیوز از سراج24; سی و سومین نشست تخصصی کانون مدعیان فضای مجازی با موضوع «مدیریت شاخصها، چالشهای تأثیرگذاری سازمانهای بینالمللی بر سیاست فضای مجازی کشور» به دبیری دکتر جلگه برگزار شد. با حضور مهرداد حیدری برگزار شد. منشی دولت و سرکار خانم سحرناز افشینکتا پژوهشگر فضای مجازی و فعال در حوزه فضای مجازی بود.
در این جلسه دکتر حیدری به 4 محور جایگاه ارزشیابی در مطالعات حاکمیتی و مدیریت دولتی، جایگاه شاخص ها در ارزیابی، بررسی ویژه شاخص ها در حکمرانی و وضعیت کنونی دولت الکترونیک اشاره کرد.
وی گفت: ارزیابی کلی در کشور ما نیاز همه است، اما کمبود اطلاعات وجود دارد، ضمن اینکه این رشته بر خلاف کشورهای خارجی حوزه خاصی در ایران نیست.
مدیر اندیشکده حاکمیت شاخص تاکید کرد: ارزیابی تعریف علمی جامعی دارد. در واقع این مقوله دارای دو جوهر یا اصل است; ارزیابی سیستماتیک فضیلت و رذیلت در اینجا استحقاق را به شایستگی تعبیر و تعریف می کنیم، یعنی ویژگی های درونی چیزی خوب است.
دکتر حیدری افزود: در ارزیابی باید مشخصات داخلی و خارجی کالای مورد نظر را با توجه به نیاز کاربر بسنجیم. البته ممکن است تعدادی از ویژگی های داخلی یا خارجی در این اندازه گیری کم یا زیاد باشد. به عبارت دیگر ممکن است در چیزی شایستگی یا شایستگی وجود داشته باشد، اما فضیلت و شایستگی در آن نباشد. بنابراین، هم شایستگی های داخلی و هم شایستگی باید در ارزیابی مورد ارزیابی قرار گیرند.
وی ادامه داد: در ارزیابی یک پدیده، شایستگی و شایستگی باید در کنار هم باشد، یعنی اگر پمپ بنزین و سوخت را بر اساس فناوری ارزیابی کنیم، این برنامه ریزی باید شایسته باشد، یعنی صلاحیت و ساختار شبکه ای مناسب داشته باشد و مشکلات را حل کند. نیازهای واقعی یک کاربر
مدیر اندیشکده حاکمیت شاخص، ارزشیابی را فناوری بهبود مستمر جامعه مورد استفاده سیاستمداران و سیاست گذاران دانست و فناوری بهبود مستمر را رمز بقای جامعه و خلق ارزش های جدید عنوان کرد. تمدن جدیدی که جمهوری اسلامی به سمت آن حرکت می کند.
برای علاقه مندان، مدیر اتاق فکر حکومت، دکتر. آنها می توانند کل صحبت های مهرداد حیدری را با کلیک بر روی اینجا مشاهده کنند. اتصال برای درخواست