شهریاری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رهبری گفتند باید لایحه اصلاح قانون را به مجلس بفرستند تا مشکل حل شود، اما این دوستان نمیخواهند مشکل را حل کنند، بلکه دنبال سیاسی هستند. انتقام از ظریف.» این دلخوری وجود دارد که تعدادی از سیاستمداران که فقط به دنبال مسائل سیاسی در مجلس هستند و نمی خواهند مشکلات کشور و مردم را حل کنند، بلکه فقط به دنبال سیاه نمایی سیاسی و ملموس هستند و همیشه دنبال اهداف هستند. در مسائل سیاسی داخلی و بین المللی همیشه به کشور فضای مانور داده اند، اما در مجلس حتی یک قدم به نفع منافع مردم برنداشته اند و اکنون نیز به دنبال انتقام گیری سیاسی هستند.
به گزارش بازتاب آنلاین، شهریاری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اهمیت اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: بر اساس قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس، خانم زینب سلیمانی، دختر شهید سلیمانی، همسر خارجی دارد و نمی تواند در یک شغل حساس در کشور عنوان و مقامی کسب کند.
پس از رای منفی نمایندگان، نیاز فوری به تغییر قانون استخدام افراد در مشاغل حساس بود که مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس جمهور در پاسخ به مطالبات مخالفان تغییر این قانون اعلام کرد با مشورت رهبری این لایحه تهیه شده است. اگرچه اظهارات انصاری ساعاتی بعد از سوی مهدی فدائلی، یکی از اعضای دفتر رهبری تایید شد، اما تندروها این پاسخ را پسندیدند. همانطور که مالک شریعتی در توئیتی گفته است اینها مواضع شخصیه فضایل است و به نقل از این بیانات رهبری که قبلاً فرموده بودند: «حرف من را بشنوید، ایشان به نوعی تأکید کردند که خود رهبری در این مورد باید». موضع گیری کنید
محمدمهدی شهریاری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جبهه پایداری و وابستگان آن معمولا به گونهای رفتار میکنند که به هیچ سخنی از سوی رهبری که به مصلحت آنها نیست توجه نمیکنند. »
وی همچنین خاطرنشان کرد: اعضای جبهه پایداری به فکر حل مشکلات مردم نیستند و مانند رای گیری به یک فوریت لایحه اصلاح قانون نظام جمهوری اسلامی ایران حتی یک گام برای حل مشکلات مردم برنداشته اند. استخدام افراد در مشاغل حساس به اقلیم در مجلس آنها تضمین کرده اند که هرکس به این وضعیت اضطراری رای دهد خارج از چارچوب نظام باشد.
پشتکارها زمانی که به نفعشان باشد از بیانیه های رهبری استفاده می کنند، اما…
محمدمهدی شهریاری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شورای اسلامی، درباره جزئیات گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره انتصاب ظریف در دولت گفت: از جزئیات این گزارش اطلاع دقیقی ندارم زیرا در این باره بودم. در برخی از جلسات کمیسیون امنیت ملی حضور ندارد اما از طریق نمایندگان پیگیر این موضوع عنوان می شود که پسر ظریف طبق قوانین جاری تابعیت خارجی دارد و بنابراین نمی تواند در مشاغل حساس دولتی حضور داشته باشد.
شهریاری گفت: برای حل این موضوع در مجلس اصرار داشتیم که آقای پزشکیان وی به رئیس جمهور مراجعه کرده بود که گفته بود باید لایحه ای تنظیم و به مجلس ارسال شود تا موضوع حل شود. اما خویشتنداری که اعضای جبهه پایداری در قبال ظریف نشان دادند یک امر سیاسی است و در هر جایی که بیانات رهبری به نفعشان است، سعی در حل مشکل ندارند. . وقتی درگیری ایجاد می شود به سخنان رهبری توجه نمی کنند.
انتقام سیاسی جبهه پایداری از ظریف
وی افزود: رهبری گفتند باید لایحه اصلاحی را به مجلس بفرستند تا مشکل حل شود اما این دوستان به دنبال حل مشکل نیستند بلکه به دنبال انتقام سیاسی از ظریف هستند. این دلخوری وجود دارد که تعدادی از سیاستمدارانی که فقط به دنبال مسائل سیاسی در مجلس هستند و نمی خواهند مشکلات کشور و مردم را حل کنند، بلکه فقط به دنبال سیاه نمایی سیاسی و اهداف مشخص هستند، همیشه سروصدای بی مورد می کنند، چه در سیاست داخلی همیشه به کشور فضایی برای مانور دادن در مسائل یا مسائل بینالمللی دادهاند، اما در مجلس حتی یک قدم به نفع مردم برنداشتهاند و اکنون هم به دنبال انتقامجویی سیاسی هستند.
وضعیت 500 نفر در ارکان نظام شبیه ظریف است
شهریاری با اشاره به سخنان مجید انصاری مبنی بر تمرکز رهبری بر اصلاح قانون محیط های حساس، تصریح کرد: معاون حقوقی رئیس جمهور این موضوع را مطرح کرد که افراد زیادی هستند که شرایطشان شبیه ظریف است و حتی تعداد آن 500 نفر را هم ذکر کردند. شامل مسئولین نظام در شعب مختلف که اتباع ایرانی و دارای مأموریت در کشورهای مختلف و بعضاً متاهل خارجی هستند. هیچکس این مسائل را دنبال نمی کند و نمی دانند اگر بر این قانون اصرار شود چه ضرری به کشور وارد می شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: نکته دیگر این است که با این قانون خود را از مهارت و استعداد ایرانیان خارج از کشور و وجود 10 میلیون ایرانی خارج از کشور که صدها هزار نفر از آنها تحصیلکرده هستند محروم می کنیم. مهندسی، پزشکی و علوم طبیعی نیز در نظر گرفته شده است. شاید سه مورد از افرادی که متجاوز بوده اند یا با آنها بدرفتاری شده، قانون دوتابعیتی را زیر پا گذاشته و از کشور فرار کرده اند، اما از سوی دیگر صدها و هزاران مورد داریم که مرتکب چنین اعمالی نشده اند.
طبق قانون مشاغل حساس، خانم زینب سلیمانی که همسرش خارجی است نمی تواند شغلی پیدا کند.
شهریاری گفت: در مجموع امیدوارم مجلس مصلحت کشور، نظام و موردی را که رهبری می خواهند این مشکل را به طور کلی حل کنند، در نظر بگیرد. به عنوان مثال خانم زینب سلیمانی فرزند شهید سلیمانی طبق قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس همسر خارجی است و نمی تواند در مشاغل حساس کشور عنوان یا سمتی به دست آورد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: به هر حال شرایط باید به نفع منافع کشور تغییر کند، بنابراین فکر می کنم بسیاری از نمایندگانی که به یک فوریت این لایحه رای ندادند، قانون استخدام افراد در مناطق حساس را تغییر دهند. ، که در آن شغل ایجاد شد به دلیل فضای متشنج حاکم بود و هرکس به این فوریت رای منفی ندهد از دایره نظام خارج است.
در زمان رای گیری درباره یک فوریت لایحه حساس اصلاح قانون کار، افراد مستقل زیادی حضور نداشتند.
شهریاری افزود: پس از شفاف سازی هایی که در مورد نمایندگان صورت گرفت، فکر می کنم رای نمایندگان تغییر خواهد کرد، زیرا موضوع حساسی نیست، بلکه منافع و مصالح کشور و به نظر من در این مقطع زمانی است رای فوریت لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس مورد توجه قرار نگرفت.
یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که چه کسی یا چه کسی این فضاسازی را ایجاد کرده است، گفت: هرکس به یک فوریت لایحه اصلاح قانون حساس مسکن رای منفی ندهد، خارج از نظام است: جبهه پایداری یعنی نمایندگانی که ارتباط خاصی با جبهه پایداری دارند این فضا را ایجاد کرده اند.
شهریاری در پاسخ به اینکه چه اتفاقی افتاد زمانی که استقلالی ها تحت تاثیر فضای ایجاد شده ثبات قرار گرفتند، یادآور شد: چند نفر از استقلالی ها در جلسه رای گیری یک فوریتی لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس در اتاق حضور نداشتند. که عده ای به این نکته توجه نکردند که اکثریت به یک فوریت این لایحه رای منفی دادند. اما 90 درصد آن 38 نفر برای استقلالی ها بودند.