به گزارش ایسنا، با مصرف 5 ویتامین می توان از مشکلات گوارشی پیشگیری کرد:
اسید فولیک: همچنین به عنوان فولات یا ویتامین B9 شناخته می شود. کمبود اسید فولیک گاهی اوقات منجر به یبوست می شود. در صورت امکان، به جای مصرف مکمل های اسید فولیک، از غذاهای غنی از اسید فولیک استفاده کنید. غذاهای غنی از فولات عبارتند از اسفناج، نخود، غلات صبحانه و برنج غنی شده با اسید فولیک. حد بالایی اسید فولیک که اکثر بزرگسالان می توانند تحمل کنند 1000 میکروگرم است.
ویتامین B12: کمبود این ویتامین می تواند باعث یبوست شود. اگر یبوست شما به دلیل کمبود ویتامین B12 است، افزایش مصرف روزانه ممکن است به تسکین علائم کمک کند. علاوه بر مکمل های غذایی، غذاهای غنی از ویتامین B12 شامل جگر گاو، ماهی قزل آلا، ماهی قزل آلا و ماهی تن است. بیشتر بزرگسالان باید روزانه 2.4 میکروگرم ویتامین B12 مصرف کنند.
ویتامین C: این ویتامین محلول در آب است. از آنجایی که بدن می تواند از مقدار مشخصی ویتامین C استفاده کند، دوز بالای آن می تواند باعث اسهال شود. با این حال، این اثر تنها در صورتی که از یبوست رنج می برید، بزاق شما را خوشحال می کند. مصرف 1000 میلی گرم از این ویتامین سه بار در روز برای افزایش حرکات روده توصیه می شود. اما زیاده روی در مصرف آن مضر است و منجر به حالت تهوع و گرفتگی معده می شود.
ویتامین B5: یا اسید پانتوتنیک انقباض عضلانی در دستگاه گوارش را تحریک می کند و از روند حذف حمایت می کند. مصرف روزانه توصیه شده ویتامین B5 برای اکثر بزرگسالان 5 میلی گرم است. اکثر زنان شیرده باید روزانه 7 میلی گرم از این ویتامین را مصرف کنند.
ویتامین B1: یا تیامین به بهبود هضم کمک می کند و سطوح پایین آن با علائمی مانند یبوست همراه است. اکثر زنان باید روزانه 1.1 میلی گرم و مردان 1.2 میلی گرم ویتامین B1 مصرف کنند.