پایگاه خبری تحلیلی بازتاب آنلاین (rimino.ir):

فارس: یکی از اعضای هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اگر ندانیم که چگونه با فنون هنری و فنی مردم را جذب کنیم، بر خلاف اخلاق، فرهنگ و تربیت حق نداریم این کار را انجام دهیم. باید گفت که متأسفانه این اتفاق در کشور رخ داده و این نوع نمایش ها در داخل هم رواج پیدا می کنند.

علی شیرین زاد عامل بی نظمی و ابتذال در عرصه سینمای خانگی نبود قانون و نظارت ساختارمند این را می‌دانند و می‌گویند: دستگاه‌های ذی‌صلاحی که برای فیلم‌ها و سریال‌ها مجوز می‌دهند پاسخگو نیستند. البته شورای اسلامی و کمیسیون فرهنگی هم روی این موضوع حساس شده اند و برای حل مشکل هرج و مرج در حوزه تفریحات داخلی وارد شده اند.

حل مشکل فحاشی در سینمای خانگی نیازمند قانونی با ضمانت اجرا بالاست

این نماینده مجلس حل معضل ابتذال در شبکه های تلویزیونی داخلی را یکی از جدی ترین مطالبات مردم می داند و می گوید: این معضل باید ساماندهی و مدیریت شود. متأسفانه، به نظر می رسد در حال حاضر یک خلأ قانونی وجود دارد. در این بخش و مجلس باید با سایر نهادهای ذیربط همکاری کند و سریعاً قانونی با ضمانت‌های انطباق بالا در این مورد وضع کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به تعلل ها و کوتاهی های سترا اشاره می کند و می گوید: سایر نهادهایی که در این زمینه مسئولیت دارند به وظایف خود عمل نمی کنند و پاسخگو نیستند و این کوتاهی ها باعث شده است که ابتذال در تفریحات داخلی روز به روز بیشتر شود روز روز همچنین باید به این نکته اشاره کنم که تریبون هایی که فیلم و سریال در آن پخش می شود نیز ابتذال را تولید و ترویج می کند.

هر چیزی را که بچه ها نباید ببینند، در سایه هرج و مرج نمایش خانگی دیدند.

شیرین زاد با انتقاد از برخی تولیدات نمایشی خانگی گفت: شما هر آنچه را که می خواستید بچه ها نبینند در سایه این هرج و مرج دیدید، در برخی از این سریال ها تمام خط قرمزها و تابوهای فرهنگی و اخلاقی و آن محدودیت های سنی وجود دارد. در تعلیم و تربیت ایرانی و اسلامی خوشه هایی دیده می شود که متاسفانه توسط شبکه برنامه های داخلی پایمال شده است.

شیرین زاد خندیدن را هنر می داند و می گوید: خندیدن هنر می خواهد، نه تنبلی و نه فداکاری، هنرمندانی هستند که بدون زیر پا گذاشتن خطوط قرمز اخلاقی و تربیتی مردم را می خندانند و تولیدات هنری بزرگی دارند. اما از سوی دیگر، فیلمسازانی هستند که از الفاظ غیر متعارف، غیرفرهنگی و غیرآموزشی استفاده می کنند، حتی برخی پا را فراتر می گذارند و متأسفانه برای ایجاد جذابیت کاذب در برنامه های خود از کلمات جنسی در دیالوگ های خود استفاده می کنند. باید به این نکته هم اشاره کنم که جامعه شناسان، روانشناسان و پژوهشگران اجتماعی در غرب نیز به این نتیجه رسیدند که راهی که در پیش گرفته اند اشتباه بوده است.

تابوهای سرگرمی های داخلی ناشی از هرج و مرج است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس جذابیت و جذب مردم را یک اصل می داند و می گوید: اما نه به هر قیمتی، اگر ندانیم چگونه با تکنیک های هنری و فنی مردم را جذب کنیم، حق نداریم. بنابراین این ناقض اخلاق، فرهنگ و تربیت است و باید بگوییم که متأسفانه در کشور این اتفاق افتاده و این نوع نمایش های خانگی رواج دارد، طبیعی است که با رعایت نکردن استانداردها جذابیت ایجاد کند. باید اشاره کنم که شکستن تابوی سرگرمی های خانگی به دلیل هرج و مرج است.

سریال هایی که در میدان دشمن پخش می شود.

شیرین زاد تمام مشکلات و نابسامانی های پیش آمده در جامعه را مربوط به مسائل اقتصادی نمی داند و می گوید: به حوزه تربیتی و اخلاقی نیز مربوط می شود. در این شرایطی که تماشای داخلی ایجاد می کند، آرامش جامعه به هم می خورد، ممکن است در کوتاه مدت خود را نشان ندهد، اما در درازمدت آسیب جدی به جامعه وارد می شود. گاهی اوقات دشمن بدون صرف هزینه در این زمینه به هدف خود می رسد. دلیل این امر این است که تهیه کننده فیلم و سریال با فیلمی که می سازد دشمن را دچار مشکل می کند و اهداف آنها را دنبال می کند.

عضوکمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان می کند: کمیسیون فرهنگی برای حل مشکل هرج و مرج در حوزه شبکه های تلویزیونی داخلی بحث کرده است اما هنوز جدی نیست.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما