طی چند روز اخیر شاهد قطعی برنامه ریزی شده برق در کشور به دلیل کمبود سوخت مورد نیاز برای تولید برق در نیروگاه های کشور بوده ایم. اجرای این برنامه از ساعت 09:00 تا 17:00 مشترکین را در شرایط سختی قرار داد. یکی یکی از این چالش ها ماندن در آسانسور در زمان قطع برق است.

به گزارش ایسنا، این موضوع می تواند برای برخی افراد کاملا ترسناک باشد، چرا که قطعی برق موقتی است و آسانسورها به گونه ای طراحی شده اند که ایمنی افراد داخل آن را تضمین کنند. . بنابراین لازم نیست نگران سقوط یا خطرات مشابه باشید.

از دکمه اضطراری استفاده کنید

در هر آسانسور یک دکمه اضطراری وجود دارد. برای تماس با مسئولان ساختمان یا پشتیبانی فنی، این دکمه را فشار دهید. چراغ هشدار یا زنگ هشداری که با فشار دادن این دکمه فعال می شود، دیگران را از حضور شما مطلع می کند.

استفاده از تلفن همراه

اگر تلفن همراه دارید، با مدیریت ساختمان یا اورژانس تماس بگیرید و وضعیت خود را توضیح دهید. اگر شماره را ندارید با اورژانس 125 تماس بگیرید.

از خروج خودسرانه خودداری کنید

هرگز سعی نکنید به زور درهای آسانسور را باز کنید یا خودتان از آن خارج شوید. انجام این کار می تواند باعث زمین خوردن یا آسیب جدی شود. بهتر است تا رسیدن تیم نجات در جای خود بمانید.

صرفه جویی در استفاده از منابع موجود

اگر چراغ اضطراری روشن نیست، از چراغ قوه یا چراغ موبایل استفاده کنید. اما سعی کنید انرژی باتری موبایل را برای تماس های مهم ذخیره کنید.

تنفس عمیق و مدیریت استرس

اگر در آسانسور احساس کمبود هوا کردید، نگران نباشید. آسانسورها عموماً به اندازه کافی تهویه می شوند. استرس خود را با تنفس عمیق و انتظار برای کمک کنترل کنید.

اطلاعات نکات ایمنی قبل از استفاده از آسانسور

قبل از استفاده از آسانسور، مطمئن شوید که آسانسور دارای گواهی ایمنی بوده و خدمات منظمی را ارائه می دهد. در صورت اطلاع از قطعی برق احتمالی از استفاده از آسانسور خودداری کنید.

با دانستن این نکات می توانید شرایط را به بهترین نحو مدیریت کنید و حتی در صورت قطع برق از خطرات احتمالی جلوگیری کنید.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما