به گزارش آنلاین از سلامت نیوز، اگر از دوران جوانی یک سبک زندگی سالم و فعال را دنبال کنید، به احتمال زیاد با افزایش سن، این سبک زندگی را حفظ خواهید کرد.
20 و 30 سالگی: پایه و اساس سلامتی را ایجاد کنید
استروژن به انعطاف پذیری عروق خونی و پایین نگه داشتن سطح کلسترول خون کمک می کند. با این حال، اگر در دوران بارداری دچار فشار خون بالا، پره اکلامپسی یا دیابت بارداری شوید یا زایمان زودرس داشته باشید، در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی قرار دارید.
اگر موارد ذکر شده را دارید، پس از تولد نوزاد به پزشک خانواده یا متخصص قلب مراجعه کنید. ایجاد عادات غذایی سالم در دهه بیست و سی سالگی می تواند به تمیز نگه داشتن عروق کمک کند. همچنین تناسب اندام یکی توصیه می شود. همچنین عادت های مضری مانند سیگار کشیدن را کنار بگذارید.
40 سالگی: معیارهای سلامتی خود را رعایت کنید
اگر تا سن 40 سالگی یائسه نشوید، خطر ابتلا به بیماری قلبی در طول این دهه به طور کلی پایین می ماند. با این حال، وقتی خانواده یا حتی والدینی دارید که باید از آنها مراقبت کنید و برنامه کاری پرمشغله ای دارید، ممکن است به راحتی سلامتی شما تضعیف شود.
اگر سابقه خانوادگی بیماری قلبی دارید، احتمال ابتلا به این بیماری بیشتر است.
برای اینکه بتوانید اعداد مهمی مانند فشار خون، قند خون ناشتا، نمایه توده بدنی و کلسترول را پیگیری کنید، یک سالانه فیزیکی بگیرید. اگر کلسترول بد LDL، فشار خون یا سایر عوامل خطر آنطور که باید بالا نیست، با پزشک خود برای بهبود آنها همکاری کنید.
به عنوان مثال، رژیم غذایی خود را تغییر دهید، بیشتر ورزش کنید یا از داروهایی برای کاهش فشار خون یا سطح کلسترول خود استفاده کنید.
دهه 50: برنامه سلامت خود را به روز کنید
پس از یائسگی، خطر بیماری قلبی افزایش می یابد. علائم شدید یائسگی می تواند سرنخ هایی در مورد سلامت قلبی عروقی شما در آینده ارائه دهد.
هورمون درمانی را در نظر بگیرید. درمان جایگزین برای یائسگی به عوامل خطر و سطح شخصی شما بستگی دارد.
و خطر بیماری قلبی خود را ارزیابی کنید. حتی اگر احساس خوبی داشته باشید، ممکن است همچنان بیماری قلبی داشته باشید که هنوز علائمی ایجاد نکرده است. درمان های خود را با دقت بیشتری دنبال کنید یا در صورت لزوم به دنبال درمان های اضافی باشید.
60 سال و بالاتر: همینطور ادامه دهید
خطر حمله قلبی شما در حال حاضر بیشتر است، اما هنوز این فرصت را دارید که خطر حمله قلبی و سکته را کاهش دهید.
معاینات پزشکی منظم را انجام دهید. هر کاری می توانید انجام دهید تا در محدوده های ایده آل بمانید. به کار با پزشک خود ادامه دهید تا یک برنامه درمانی یا پیشگیری فردی برای مدیریت عوامل خطر ایجاد کنید.
۲۳۳۲۳۳