bato-adv

خیار یکی یکی از بهترین منابع پتاسیم است. بنابراین، هر 100 گرم حاوی 136 میلی گرم پتاسیم است. پتاسیم موجود در خون اثرات سدیم را خنثی می کند و به حفظ تعادل الکترولیت کمک می کند. خیار برای تنظیم فشار خون نیز مفید است.

به گزارش بازتاب آنلاین، اگرچه خیار به طور کلی جزو سبزیجات طبقه بندی می شود، اما در واقع یک میوه است. میوه ای که حاوی مواد مغذی، ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان های مختلف است که در درمان و پیشگیری از بیماری های مختلف نقش دارد. خیار کم کالری است و حاوی مقدار زیادی آب و فیبر است. بنابراین، گزینه ای عالی برای کاهش وزن و آبرسانی به بدن محسوب می شود.

چندین دلیل علمی وجود دارد که چرا خوردن خیار می تواند به بهبود سلامت شما کمک کند. در این مقاله به هشت مورد از فواید مصرف خیار برای بدن اشاره شده است:

1) محافظت از سلامت استخوان

خیار میوه ای کم کالری و غنی از مواد مغذی است. طبق تحقیقات، خیار سرشار از ویتامین K است که به ساخت و تقویت استخوان‌های قوی و سالم کمک می‌کند. خیار همچنین سرشار از سیلیس است، عنصر مهمی که به تشکیل بافت های قوی و سالم در عضلات، رباط ها، تاندون ها، غضروف ها و استخوان ها کمک می کند.

2) از بین بردن بوی نامطبوع از دهان

خیار به دلیل آب، فیبر و مواد فتوشیمیایی موجود در آن می تواند بوی بد دهان را از بین ببرد. خشکی دهان یکی یکی از علل شایع بوی بد دهان است. جالب است بدانید که بیش از 95 درصد از ساختار خیار را آب تشکیل می دهد و همین ویژگی آن را به یک ماده غذایی آبرسان تبدیل می کند. وقتی بدن کم آب می شود، دهان بزاق کمتری تولید می کند که می تواند باعث بوی بد دهان شود. خوردن خیار می تواند به مرطوب شدن دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.

خیار حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و نقش مثبتی در کاهش باکتری هایی دارند که باعث بوی بد دهان می شوند.

3) کاهش فشار خون

خیار ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند، زیرا یک خیار خام تنها حاوی 6 میلی گرم سدیم است. طبق دستورالعمل های غذایی وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، رژیم غذایی غنی از سدیم فشار خون را افزایش می دهد. علاوه بر این، افراد مبتلا به فشار خون بالا نباید بیش از 1500 میلی گرم سدیم در روز مصرف کنند.

4) پیشگیری از دیابت

خوردن غذاهای با شاخص گلیسمی پایین (GI) برای پیشگیری از دیابت مهم است. GI هر غذا از صفر تا 100 است. هر چه شاخص گلیسمی بالاتر باشد، سطح قند خون بعد از غذا بیشتر می شود. شاخص گلیسمی خیار 15 است و برای بیماران دیابتی غذای مفیدی محسوب می شود. خوردن غذاهای با GI پایین می تواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند، که به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.

5) آبرسانی به بدن

خیار در فهرست میوه های پر آب رتبه اول را دارد زیرا 96 درصد آن را آب تشکیل می دهد. علاوه بر این، این میوه که فاقد چربی و کلسترول است، حاوی ویتامین K، ویتامین B6 و آهن نیز می باشد. برای جلوگیری از کم آبی در ماه های تابستان می توانید از این میوه در سالاد و سایر وعده های غذایی خود استفاده کنید.

6) کاهش وزن

100 گرم خیار حدود 15 کالری مفید دارد. این مقدار همچنین یک گرم فیبر، 150 میلی گرم پتاسیم و مقادیر کمی کلسیم، آهن، منیزیم، روی، ویتامین C، ویتامین های گروه B و 16 میکروگرم ویتامین K را فراهم می کند. افزودن این میوه مشخصه و کم کالری به رژیم غذایی در کاهش وزن بسیار موثر است.

7) درمان یبوست

فیبر موجود در خیار مشکلاتی مانند یبوست را بهبود می بخشد. این میوه در صورت مصرف منظم می تواند به عنوان یک ملین موثر عمل کند.

8) کاهش نفخ

خیار سرشار از مواد مغذی خاصی است که به رفع احتباس آب و التهاب کمک می کند و می تواند راه حل خوبی برای جلوگیری از نفخ و عوارض آن باشد. این ویژگی خیار مربوط به میزان بالای پتاسیم موجود در آن است. خوردن هر خیار می تواند حدود 10 درصد از نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی مهم را تامین کند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما