یکی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات شورای اسلامی گفت: به دلیل کمبود پزشک بسیاری از درمانگاه های ما در شهرستان ها پس از 40 سال تعطیل شده اند. برای جبران کمبود پزشک می خواهیم این موضوع را در کمیسیون افزایش ظرفیت در شهرستان ها بررسی کنیم.
سید ابوالحسن مصطفوی در گفت و گو با خبرنگار شفقنا اظهار داشت: 12 هزار پزشک در کشور کمبود داریم و امسال 11 هزار دانشجوی پزشکی پذیرفته شدند، اما هشت سال طول می کشد تا این دانشجویان وارد بازار کار شوند سالانه با توجه به بازنشستگی و مهاجرت تعدادی از پزشکان، در سال آینده به پزشکان بیشتری نیاز خواهیم داشت.
وی با اشاره به لزوم افزایش سهمیه دانشجویان پزشکی در شهرستانها، افزود: به نظر من میتوان سهمیه شهرستانها را در جذب پزشک افزایش داد زیرا این افراد برای خدمت به مردم در شهرستانهای خود میمانند. ” وارد میدان شوید، در شهرهای بزرگ پزشک می شوند. بعد از مدتی به دنبال مهاجرت می گردند و در استرالیا، کانادا و کشورهای عربی خدمت می کنند در حالی که روستاییان بیشتر به فکر خدمت به مردم خود هستند.
نماینده مردم روزن در شورای اسلامی ادامه داد: به دلیل کمبود پزشک بسیاری از درمانگاه های ما در شهرستان ها پس از 40 سال تعطیل شده اند. برای جبران کمبود پزشک می خواهیم این موضوع را در کمیسیون افزایش ظرفیت در شهرستان ها بررسی کنیم.
مصطفوی در خصوص شرط سنی پذیرش در دانشگاه فرهنگیان گفت: مردم به این تصمیم انتقادات زیادی دارند که درست است چرا که در سایر رشته ها محدودیت سنی برای پذیرش 40 سال است اما در دانشگاه فرهنگیان به 24 سال کاهش یافته است. از آنجایی که برخی از افراد در دوران کرونا از تحصیل خود انصراف دادند و یا حتی سربازی باعث تاخیر در آموزش جوانان شد، باید به این مشکلات نیز توجه شود.