۱۴۶۶۶۵۴
بهترین ها: اخیراً توییت یکی از کاربران با این محتوا برجسته شده است: “این اسنپی ها، از جوان تا پیر و از زن تا مرد چگونه به یک مجموعه آهنگ گوش می دهند؟ آیا به آنها فلش سازمانی می دهند؟” کمی فکر کردیم دیدیم این کاربر مزخرف نمی گوید. پیش آمده که در تجربه چندین سفر با تاکسی در اینترنت، آهنگ های تکراری را می شنویم، پس چرا و چگونه این روند ادامه پیدا کرد؟ موسیقی دریایی بی پایان است و کمی تنوع ممکن است از بین نرود. به همین دلیل به تحریریه بهترین ها مراجعه می کنیم و تجربیات آن ها را در زیر برای شما آورده ایم. با ما همراه باشید.
آیدا فلاحیان نوشت: فکر می کنم کل این ماجرا نتیجه یک سوء تفاهم از سلیقه عمومی مردم است. چند وقت پیش که سوار اسنپ بودم، راننده بلافاصله بعد از سوار شدن شروع به پخش آهنگ های پاپ فعلی کرد که نمی دانم چیست. او منتظر بود تا نشانی از رضایت را در چهره من ببیند زیرا به نظر می رسید که او را ناامید می کنم. حتی در سن و سالش هم نمی توانست آن آهنگ ها را گوش کند و از آن ها لذت ببرد. بالاخره بعد از چند دقیقه پرسید: آهنگ ها چطوره؟ ما باید اینها را برای شما بگذاریم تا خوشتان بیاید. به او گفتم: تو در مورد نسل ما سوءتفاهم بزرگی داشتی. اجازه دهید ما نیز از آهنگ های زمان شما استفاده کنیم. راننده حتی از من خوشحال تر، آلبوم آهنگ های دهه پنجاهش را پخش کرد تا به مقصد رسیدیم و با هم لذت بردیم.
سعید خرمی: یکی یکی از عجیبترین تجربههایی که در اسنپ داشتم و میتوان آن را «سمیترین» نامید، این بود که وقتی آهنگ علیرضا طلیسچی تبدیل به ترند شد، این آهنگ در تمام ماشینهای اسنپ که من سوار آنها شدم تقریباً دو ماه پخش شد. که صدور بخشنامه شرط پخش 24 ساعته این آهنگ برای رانندگان است! از تهران به کرج و برگشت و حتی سفرهای کوتاه مهم نبود، دو ماه با علیرضا طلیسچی زندگی کردم! دوستای خوبی شده بودیم کار به جایی رسید که اگر این آهنگ یک بار در اسنپ پخش نمی شد، حالم بد بود و افسرده مرزی!
حسن قربانی کمی متفاوت روایت می کند: اصولا رانندگان مسافر چه تاکسی و چه اسنپ بسته به ساعت شبانه روز مدل های مختلفی دارند. طبق تجربیات من، رانندگان صبح ها معمولا به رادیو گوش می دهند، رانندگان در وسط روز. آهنگ های امروز را بسته به سلیقه خود گوش دهید، اما رانندگان شب کسانی هستند که عاشق هستند. آنها به آهنگ های قدیمی گوش می دهند و لیست پخش آنها روحیه شما را تغییر می دهد. آن آهنگ ها جوری حال و هوای شما را تغییر می دهند که دلتان نمی خواهد به مقصد برسید و فقط در ماشین بنشینید و به موسیقی گوش دهید و خیابان های شهر را ببینید.
ثریا کاویانی: من هر بار که با اینترنت در تاکسی می نشینیم از هندزفری استفاده می کنم. به ندرت پیش می آید که به موسیقی راننده ها توجه کنم. البته این ربطی به اسنپ و این چیزها ندارد، اما حتی اگر سوار مترو شوم، سعی می کنم به موسیقی مجموعه ام پایبند باشم. به هر حال، یک بار که قاب دست بار نشد و مجبور شدم بدون آن سفر کنم، راننده را دیدم که آهنگ فرانسوی می نواخت. دوباره به آن فرصت دادم و آهنگ های بعدی حس بسیار متفاوتی داشتند. فارسی و اسپانیایی و …. مثل اینکه آدم دنیایی است و در ساعات خاصی از روز این کار را می کند تا وقت بگذرد. این تجربه ای بود که ذهن من را در مورد برخی چیزها نرم کرد.
و علیرضا باقرپور: آهنگی هست به نام نگین قلبمی از مجید رضوی. قسمتی از این آهنگ همیشه تو ذهنم بوده: “ببین حواسم پرت شده، مراقب حرفام باش، هرجا میرم موهاتو میریزی تو صورتت…” اسم این آهنگ و خواننده را با گوش دادن مکرر در سفرهای اسنپی پیدا کردم تا ببینم چه کسی چنین شعر پرباری را خواهد خواند و دیدم آقای رضوی زحمت کشیده است. در واقع هر بار که این آهنگ را می شنوم در ماشین های تاکسی اینترنتی است. نوعی تنش عجیب بین این آهنگ و مجریان اسنپ و تپسی وجود دارد که احتمالاً از طریق پرسشنامه بتوانیم به ابعاد بیشتری از این فرضیه برسیم.
برای دسترسی سریع به آخرین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان بهترین اپلیکیشن را نصب کنید.
منبع:برترینها